Buitenlandse media verbaasd dat Rutte na zoveelste leugen toch mag blijven – Xandernieuws


De door de internationale elite
aangewezen opvolger van Mark Rutte: Sigrid Kaag, hier in Teheran,
2018. (Afbeelding: (2))

—————————————————————————————————————————————

Wordt op slinkse wijze de weg vrijgemaakt voor de door Bilderberg en het WEF aangewezen opvolger: Sigrid ‘Great Reset’ Kaag?

—————————————————————————————————————————————

Hoe meer hij draait en liegt, hoe populairder hij wordt en hoe meer stemmen zijn partij krijgt. Dat is kort samengevat de geschiedenis van VVD premier Mark Rutte. Sommige buitenlandse media reageren verbaasd dat hij na een aangenomen motie van afkeuring vanwege het ‘niet vertellen van de waarheid’ omtrent het Ollongren/Omtzigt schandaal, alsnog een motie van wantrouwen overleefde. Maar neomarxistisch Nederland (= alle VVD, D66, PvdA, GL, Volt en BIJ1 stemmers), niet getreurd, want mogelijk maakt dit akkefietje nog sneller de weg vrij voor de door de Bilderbergers, het World Economic Forum en het hele Nederlandse media establishment aangewezen opvolger: Sigrid Kaag. ‘Van de regen in de drup’ zal onder haar het understatement van de eeuw blijken te zijn.

Het schandaal begon met het ‘per ongeluk’ fotograferen van de aantekeningen van D66 minister Kajsa Ollongren, waarop uit op te maken viel dat CDA’er Pieter Omtzigt, die door zijn eigen partij op tamelijk verdachte wijze van het lijsttrekkerschap werd afgehouden, een ‘functie elders’ moet krijgen, hoogstwaarschijnlijk omdat men hem na het succesvol aankaarten van de toeslagenaffaire te lastig vindt. En natuurlijk omdat hij daarmee de val van Rutte-III veroorzaakte, al zei de premier daarna dat dit hem juist nog meer macht had gegeven.

Rutte deed opnieuw wat hij al jaren gewend is: simpelweg ontkennen dat Omtzigt tijdens de gesprekken (over een mogelijke volgende coalitie) werd genoemd. Dat bleek al snel een leugen te zijn toen er meer bewijs boven tafel kwam. Desondanks beweerde de premier daarna nog steeds dat hij de vragen van journalisten met een ‘goed geweten’ had beantwoord, en dat ‘ik hier niet sta te liegen, maar de waarheid vertel.’

Teflon Mark

Het Duitse Spiegel en Russia Today halen Ruttes bijnaam ‘Teflon Mark’ erbij om hun verbazing uit te drukken dat hij ondanks tal van schandalen en opzichtige leugens – waarvan de meest schaamteloze ongeveer een jaar geleden, toen hij slechts 2 weken nadat hij voor een miljoenenpubliek meerdere malen ‘groepsimmuniteit’ had genoemd, glashard ontkende dat hij dit had gedaan – nog steeds mag blijven zitten. (1)

Wat zegt het over ons volk dat we in steeds grotere getalen op iemand zijn gaan stemmen die zoveel beloften heeft gebroken, op tal van terreinen 180 graden draaide, betrapt werd op glasharde leugens, en sinds vorig jaar keiharde vrijheidsbeperkende maatregelen – soms met zeer harde hand – aan ons volk oplegt? Niet voor niets heb ik in dit opzicht al vaker de term ‘suïcidaal’ gebruikt.

Sigrid Kaag aanwezen door Bilderbergers en WEF

Ik vermoed dat Rutte nu nog eerder dan gepland naar een internationale topfunctie zal vertrekken, maar niet nadat Sigrid Kaag eerst vicepremier is gemaakt. Die zal dan zó het stokje in het Torentje van hem kunnen overnemen, waarmee de Bilderbergers – door wie ze enkele jaren geleden is ‘gekeurd’ – en het World Economic Forum – de beruchte foto waarop ze samen met Rutte en Maxima in gesprek is met Klaus Schwab kunnen we vanwege copyright helaas niet tonen – hun zin krijgen, en Nederland onder Kaags bezielende leiding via de keiharde Great Reset in een alles-en-iedereen vermorzelende communistische klimaat-vaccindictatuur zal worden gedrukt.

 

Xander

(1) Russia Today
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, bron: tasnimnews, auteur Hamed Malekpour , Creative Commons Attribution 4.0 International License

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *