Arts legt uit waarom vaccinatiepaspoorten gevaarlijk zijn


De vaccinatiepaspoorten zijn gevaarlijk omdat ze nog meer mensen ertoe dwingen een zeer gevaarlijk, experimenteel vaccin te nemen. Dat zei de Amerikaanse arts Peter Breggin in gesprek met One America News.

Breggin waarschuwde dat het coronavaccin niets te maken heeft met het behandelen van corona. “De mensen die de vaccins produceren, zijn niet geïnteresseerd in het redden van levens. Ze zijn alleen geïnteresseerd in geld en macht, en ze krijgen beide.”

Techbedrijf IBM heeft aangekondigd te gaan samenwerken met de Amerikaanse overheid om een vaccinatiepaspoort uit te rollen, de zogeheten Excelsior Pass. Breggin vergeleek dit bedrijf met een roofdier. “Het maakt ze niet uit met wie ze samenwerken, zolang ze er maar geld mee verdienen.”

Geen wetenschappelijke basis

Diverse Amerikaanse staten hebben daarnaast besloten om de mondkapjesplicht af te schaffen. President Biden heeft deze staten nu gevraagd om het dragen van mondkapjes weer te verplichten. “Er is geen wetenschappelijke basis voor het dragen van mondkapjes,” reageerde dr. Breggin. De anderhalvemeterregel noemde hij ‘zeer dubieus’.

Volgens de psychiater is het juist veel belangrijker dat mensen de juiste behandelingen krijgen. Die behandelingen worden echter tegengehouden door de overheid.

[OAN]

4.4
7
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *