‘Goed mogelijk dat dit gebruikt gaat worden voor grootschalige ontvolking’


Er worden op dit moment misdaden tegen de menselijkheid gepleegd tegen grote delen van de wereldbevolking. Het kwaad is onder ons, zei Mike Yeadon – een voormalige vicepresident van farmareus Pfizer – in gesprek met America’s Frontline Doctors. Hij voegde toe dat hij deze bewoordingen nog nooit eerder heeft gebruikt in zijn lange carrière.

Yeadon wees erop dat inmiddels wel duidelijk is dat de autoriteiten erop gebrand zijn om zoveel mogelijk ‘vaccins’ toe te dienen aan zoveel mogelijk mensen. “Dit is krankzinnig,” zei hij. “Gezonde mensen en mensen jonger dan 60 sterven niet aan het virus. Het is volstrekt onethisch om iets nieuws toe te dienen aan deze grote groep.”

Men wil uiteindelijk ook kleine kinderen en zelfs baby’s gaan vaccineren. Dat is volgens dr. Yeadon een ‘kwaadaardige daad’. Voor de mensen die een behandeling nodig hebben, met name de ouderen en kwetsbaren, zijn er volgens hem meer dan genoeg mogelijkheden. Hij noemde hydroxychloroquine, ivermectine, budesonide en natuurlijk vitamine D, zink en azitromycine.

Ze negeerden ons

Deze middelen verminderen de ernst van het verloop dusdanig dat dit nooit een volksgezondheidscrisis hoefde te worden, benadrukte Yeadon.

Hij zei dat hij tot voor kort veel respect had voor geneesmiddelenautoriteiten zoals de EMA en de MHRA in Groot-Brittannië. Toen kwam hij recentelijk tot de ontdekking dat de MHRA geld had aangenomen van de Bill & Melinda Gates Foundation. “Dat is belangenverstrengeling. De toezichthouders zijn niet langer in staat om ons te beschermen.” Volgens Yeadon is een ‘goedkeuring’ van een medicijn of vaccin om die reden nietszeggend.

Hij schreef samen met de Duitse longarts Wolfgang Wodarg een brief aan het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) waarin zij de waakhond waarschuwden voor bloedproppen door de coronavaccins. “Ze negeerden ons. Toen we naar buiten traden met onze brief werden we gecensureerd. Dagen later drukten meer dan 10 landen op de pauzeknop vanwege bloedproppen.”

Geen ‘nee’

Volgens Yeadon kunnen toezichthouders simpelweg geen ‘nee’ zeggen omdat ze veel geld krijgen van farmaceuten en de stichting van Bill Gates.

De Britse regering wil zijn inwoners binnenkort voor de derde keer gaan inenten tegen corona. Dit om de bevolking ‘te beschermen tegen nieuwe varianten’ van het coronavirus. Al in september zouden 70-plussers en zorgmedewerkers zo’n ‘boostervaccin’ kunnen krijgen.

Grootschalige ontvolking

Yeadon waarschuwt iedereen zo ver mogelijk uit de buurt te blijven van deze boostervaccins. Je hebt ze ‘absoluut niet nodig’. Toch worden ze gemaakt en grijpen toezichthouders niet in. Dat kan volgens hem maar één ding betekenen: ze worden ingezet voor misdadige doeleinden.

“Als iemand de komende jaren een aanzienlijk deel van de wereldbevolking schade wil toebrengen of wil uitmoorden, dan kan dat met behulp van de systemen die nu worden opgetuigd,” zei hij. “Het is heel goed mogelijk dat dit zal worden gebruikt voor grootschalige ontvolking.”

[America’s Frontline Doctors]

5
10
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *