‘Voor longen zeer giftige substantie in blauwe mondkapjes; Miskramen sinds vaccinaties met 366% gestegen’ – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————–

Blauwe mondkapjes waren verplicht op Canadese scholen, maar mogen onmiddellijk niet meer worden gedragen – 475% meer miskramen door Pfizer vaccin, 150% meer door AstraZeneca vaccin

—————————————————————————————————————————————–

Twee berichten bevestigen andermaal hoe schadelijk het corona beleid in de landen is waar strenge maatregelen zijn genomen. Health Canada heeft een officiële waarschuwing afgegeven dat de ook in ons eigen land zo bekende (en gehate) blauwe mondkapjes – die overigens ook in het grijs verkrijgbaar zijn – een asbest achtige substantie bevatten ‘die snel giftig is voor de longen’. Dichter bij huis blijkt het aantal miskramen in Groot Brittannië sinds het begin van de vaccinaties in de eerste zes weken met maar liefst 366% te zijn gestegen.

De in China geproduceerde blauwe mondkapjes zijn in Nederland al maanden in gebruik, waar ze in bijvoorbeeld Duitsland en Canada nog maar kort geleden verplicht zijn gesteld. Health Canada onderzocht ze, en ontdekte microscopische grafeen deeltjes die ernstige longschade kunnen veroorzaken indien ze worden ingeademd.

Grafeen wordt vooral gebruikt voor het filteren van virussen, bacteriën en chemicaliën uit vloeistoffen, en is tevens basis bestanddeel van CO2 filters. Grafeen zou zelfs het zout uit zeewater kunnen filteren. Het is dus een geweldig materiaal, behalve als het in je lichaam terecht komt.

‘Scholen verbieden blauwe mondkapjes, kinderen ademen giftig grafeen in’

Zorgmedewerkers in Quebec uitten al enige tijd hun zorgen over de blauwe mondkapjes, die bij kinderen het gevoel geven alsof ze kattenhaar moeten inslikken. Dat blijken dus vezeldeeltjes met grafeen te zijn. Health Canada en de provinciale overheid van Quebec adviseren daarom onmiddellijk te stoppen met het dragen en verspreiden van deze kapjes, die in Canada het typenummer SNN200642 hebben en op scholen in het hele land worden gebruikt.

Eerder werden vergelijkbare mondkapjes – eveneens meestal blauw – van het type MC9501 al uit de handel genomen omdat ze onveilig werden bevonden. Ondertussen waren in Canada al wel 31,1 miljoen van deze mondkapjes verspreid.

Een aantal scholen hebben de ouders van kinderen aangeschreven om alle ongebruikte kapjes in te leveren. Omdat het feitelijk om potentieel gevaarlijk chemisch afval gaat worden ze naar opslagplaatsen gebracht, waarna de overheid moet beslissen wat ermee moet gebeuren. Sommigen schrijven dat verplichte mondkapjes op scholen dus neerkomt op kindermishandeling, en er daarom rechtszaken over aangespannen kunnen worden.

‘Hadden deze spullen niet eerst moeten worden getest?’

‘Zouden al deze spullen niet VOORDAT ze de fabriek verlaten moeten worden getest?’ vroeg een CNC News commentator zich af. Hij uitte zijn boosheid over het ‘act now, think later’ beleid van de overheid (1), dat we ook zo goed kennen van de Nederlandse regering aangaande de lockdowns, social distancing, mondkapjes, avondklokken als vaccinaties, en overigens ook het klimaat.

Mondkapjes en vaccins worden dus in feite wèl getest, maar ‘live’, op de bevolking zelf. Miljarden mensen zijn zo tot onwetende proefkonijnen gemaakt.

366% meer miskramen door Pfizer en AstraZeneca vaccins

Nog meer slecht nieuws: volgens officiële cijfers van het MHRA (Medicines and Healthcare produce Regulatory Agency) is het aantal miskramen in Groot Brittannië tot 7 maart 2021 met maar liefst 366% gestegen. Begin december werd in het land begonnen met de corona vaccinaties.

We hebben vorig jaar ruim van tevoren links naar de officiële bijsluiters en zorginstructies van het Pfizer vaccin geplaatst, waarin expliciet staat dat dit vaccin niet aan zwangere vrouwen mag worden gegeven, en dat ook mensen die nog zwanger willen worden het beter niet kunnen nemen. We vragen ons af hoeveel mensen – als die er al zijn – in Groot Brittannië en ook Nederland deze bijsluiter onder ogen hebben gekregen alvorens ze in een vaccinatiestraat hun mouw opstroopten.

In eigen land hoogstwaarschijnlijk helemaal niemand, aangezien ‘onze’ minister van Volksgezondheid op TV iedereen die het waagde te vragen wat er precies in de vaccins zit, belachelijk probeerde te maken. (Probeerde, want hij maakte naar mijn mening enkel zichzelf onsterfelijk belachelijk met zijn absurde ‘frikandel’ vergelijking. En denkt u maar niet dat een rechtszaak iets zal uitrichten, want de afgelopen jaren hebben aangetoond dat de rechterlijke macht enkel nog overheidsbeleid sanctioneert.)

De dierproeven met deze vaccinaties zijn nooit voltooid, zo heeft de Britse overheid toegegeven. Daarom adviseert Londen dat ‘zwangerschap moet worden uitgesloten’ voordat vrouwen zich laten vaccineren. Volgens sommige kritische wetenschappers zou die uitsluiting wel eens permanent kunnen worden als vrouwen zich sowieso laten injecteren, omdat uit enkele van de genoemde dierproeven is gebleken dat een enorm percentage onvruchtbaar werd. (Zie bijv. ons artikel van 11 januari: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken).

Britse overheid waarschuwt voor risico’s voor pasgeborenen en zuigelingen

Inmiddels waarschuwt de Britse overheid dat ‘risico voor pasgeborenen en zuigelingen niet kan worden uitgesloten. Covid-19 mRNA vaccin BNT162b2 (Pfizer) moet niet tijdens het geven van borstvoeding worden gebruikt.’ Met andere woorden: deze potentiële mRNA/DNA schade kan dus aan jonge kinderen worden doorgegeven. Zie ook ons artikel van 24 februari:  Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken , waarin wetenschappers constateerden dat de nano deeltjes de bloed/placenta en bloed/brein barrière kunnen doorbreken, en zo onherstelbare schade kunnen veroorzaken.)

Desondanks hebben artsen en zorgmedewerkers in het land gewoon massaal de spuit in zwangere vrouwen gezet, met dus een enorme stijging van 366% van het aantal miskramen. Uit nader onderzoek van de statistieken blijkt dat de stijging sinds 24 januari voor het Pfizer vaccin al 475% bedraagt, en voor het AstraZeneca vaccin 150%. Naarmate meer ongeïnformeerde mensen zich laten vaccineren, zullen deze percentages vermoedelijk nog verder stijgen. (2)

Xander

(1) Natural News
(2) Natural News
Afbeelding: Alexandra_Koch , Pixabay 

Zie ook o.a.:

29-03: Covid vaccins richten volgens officiële EU statistieken slachting aan in Europa|
28-03: Pathologie professor noemt mondkapjes ‘devil in disguise’ en heimelijke ‘pandemie aandrijver’|
16-03: Strafrechtelijk onderzoek naar AstraZeneca nadat leraar sterft na vaccinatie, maar Italië gaat gewoon door met inenten|
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
13-03: Toeval? Zogenaamd gevaarlijke corona mutaties komen uit 3 landen waar vaccin AstraZeneca is getest
12-03: Groep topwetenschappers dringt bij EU en EMA aan op intrekken toestemming Covid vaccins
07-03: ‘Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
05-03: ‘Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
03-03: Artsen VS constateren dat vrouwen borstkanker symptomen ontwikkelen na vaccinaties
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pifzer vaccin’
01-03: Nederlandse staat acht zich niet verantwoordelijk voor schade door vaccinaties en schuift schuld af op zorgverleners
28-02: Tijdens SARS-1 werd 110.000 dollar boete gezet op promoten mondkapjes als bescherming
25-02: ‘Nieuw Nürnberg tribunaal in voorbereiding tegen WEF en politieke veroorzakers Covid-19 crisis’ (/ Corona lockdowns, social distancing, mondkapjes, avondklok, testen en vaccinaties ‘grootste onrechtmatige zaak aller tijden en grootste misdaad tegen menselijkheid ooit’)
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
20-02: Dit land vergat Covid-19 vanaf de zomer compleet en deed niets (/ ‘Het is alsof er niets is gebeurd, alles zit weer vol’)
19-02: Peer-reviewed studie: ‘Covid dodental minstens 1600% overdreven’
16-02: Zweedse stad verbiedt dragen mondkapjes op school vanwege grote risico’s en ontbreken wetenschappelijke bewijs
16-02: Professor Pierre Capel: Kinderoffers waren toch verleden tijd? (/ Maatschappij verschuilt zich achter een stel dwazen)
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
09-02: Wetenschappelijk verzet groeit: Pfizer vaccin volgens British Medical Journal slechts 19% effectief
05-02: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken)
28-01: Experts zeggen dat we nu twee, drie of misschien wel vier mondkapjes moeten dragen
27-01: Farmagigant Merck schrapt corona vaccin, zegt dat menselijk immuunsysteem effectiever is (/ Oxford/AstraZeneca vaccin minder dan 8% effectief bij 65-plussers)
20-01: Sperrzeit na 76 jaar terug: ‘Hoe het klokje thuis tikt, tikt het niet voor het virus’
19-01: Academische prognoses omgerekend: 66.600 doden in Nederland door lockdowns
17-01: Peer-reviewed Stanford studie vindt geen enkel bewijs dat lockdowns helpen, ook niet in Nederland|11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken

2020:

04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid
08-11: Grootste studie naar mondkapjes ooit toont aan dat ze niet of nauwelijks helpen
07-11: Hoogleraar Capel: ‘Zet je angst bij de vuilnisbak’ (/ Ook in november blijken alle maatregelen (1,5 meter, lockdown, mondkapjes) nog steeds helemaal niets uit te maken)
22-10: Avondklok pure nonsens, is bedoeld om volk voor te bereiden op bankencrisis lockdown’ (Mondkapjesplicht, anderhalve meter en straks mogelijk ook avondklok om te testen hoever het volk zich met zinloze maatregelen laat onderdrukken)
14-10: (/ Mondkapje komt neer op het proberen tegen te houden van fruitvliegjes met kippengaas, en beschermt noch jezelf, noch anderen’)
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
08-09: Conclusie Bureau of Economic Research: Lockdowns, social distancing en mondkapjes hadden NUL invloed op verloop Covid-19
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’ (/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
20-08: Top corona expert Zweedse overheid: Heel gevaarlijk te denken dat mondkapjes bescherming bieden

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *