Rusland rijdt drie RS-24 kernraketten uit hangars – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————–

Hoogste Franse generaal waarschuwt voor ‘100% waarschijnlijke’ grote oorlog met Rusland en/of Turkije met ‘aantal slachtoffers zoals we sinds WO-2 niet meer hebben gehad’

—————————————————————————————————————————————–

Na de drie kernonderzeeërs die gelijktijdig door het poolijs braken heeft Rusland opnieuw een ernstige waarschuwing aan de NAVO afgegeven door drie mobiele lanceertrucks voor RS-24 Yars kernraketten uit de hangars te rijden. De RS-24, in het Westen aangeduid als SS-29, is een verbeterde versie van de Topol-M raket, heeft een bereik van 12.000 kilometer, en vervoert minstens 6 tot mogelijk wel 10 onafhankelijk richtbare kernkoppen (MIRVs), waartegen het Westen geen enkele verdediging heeft. Ondertussen bereidt het Russische leger zich met grootschalige transporten voor op een eventuele Oekraïense aanval op De Krim, Luhansk en Donetsk.

Rusland nam in 2019 de Avangard re-entry hypersonische ‘glider’ in gebruik, die – in tegenstelling tot traditionele kernkoppen die een voorspelbaar traject volgen – onverwachte scherpe wendingen kan maken, en daardoor veel moeilijker door afweerraketten te onderscheppen is. In 2019 was het plan om in totaal 31 Yars raketten met Avangard gliders uit te rusten. In 2016 had Rusland al 61 mobiele- en 10 vaste Yars ICBM’s operationeel.

Daar waar de VS zijn nucleaire raketten vrijwel uitsluitend in vaste silo’s (ICBM’s) of aan boord van onderzeeërs (SLBM’s) heeft geplaatst, heeft Rusland nog een derde type, namelijk deze mobiele lanceerinrichtingen, die tot 500 kilometer kunnen rijden. Dit maakt ze veel minder kwetsbaar voor een verrassingsaanval, waardoor Rusland ten allen tijde de mogelijkheid behoudt om iedere vijand met een tegenaanval volledig te vernietigen. Het duurt slechts 7 minuten voordat een Yars kernraket kan worden gelanceerd.

Lange treinen met militair materieel om De Krim te verdedigen

Ondertussen zijn er video’s opgedoken vanaf onder meer de nieuwe brug over de Straat van Kerch naar De Krim, waarop te zien is hoe Rusland lange treinen vol tanks, howitsers, pantserwagens en trucks naar het schiereiland vervoert. Dat duidt erop dat Het Kremlin vastbesloten is om De Krim en de Russische burgers in de Donbass tegen een Oekraïense aanval te verdedigen. Ook bij Krasnodar werd een dergelijke trein gefilmd.

De Westerse media besteden vooralsnog geen aandacht aan deze zeer zorgwekkende ontwikkelingen. We schreven al eerder dat dit waarschijnlijk doelbewust wordt gedaan om een Russische reactie op een Oekraïense militaire aanval in de schoenen van het Kremlin te schuiven, en weer valselijk zal worden beweerd dat Rusland de ‘agressor’ is.

 

Hoogste generaal Franse leger verwacht ‘100% waarschijnlijke’ grote oorlog

Generaal Thierry Burkhard, hoofd van het Franse leger, waarschuwt in een document van de Generale Staf dat Frankrijk voorbereidingen treft voor ‘de terugkeer van een groot gewapend conflict’ in Europa. ‘Er is een 100% waarschijnlijkheid’ voor een ‘grote militaire verwikkeling’ waardoor ‘de samenleving voorbereid moet zijn voor een aantal slachtoffers dat sinds de Tweede Wereldoorlog niet meer is gezien.’

Rusland wordt als belangrijkste potentiële vijand aangeduid, gevolgd door Turkije. Frankrijk en Turkije liggen al tijden met elkaar in de clinch over de toenemende Turkse militaire bemoeienissen in Libië. Verder wordt verwacht dat het komende militaire conflict zich ook buiten Europa (Midden Oosten en Noord Afrika) zal afspelen.

Halverwege maart stuurde Frankrijk 160 pantserwagens en 300 troepen naar Estland als bijdrage aan de NAVO strijdgroepen die in Polen en de Baltische staten zijn gestationeerd.

Westen schat Rusland volkomen verkeerd in

Het Westen lijkt de cruciale fout te maken dat Rusland lang mee zal proberen te gaan in een conventionele oorlog. Het Kremlin laat met de drie kernonderzeeërs en drie mobiele RS-24 kernraketten echter duidelijk zien dat het niet van plan is om zich zonder slag of stoot te onderwerpen of te laten verslaan – integendeel. President Vladimir Putin heeft tot nu toe een ijzeren geduld en bewonderenswaardige zelfbeheersing getoond, maar zal, als hij te ver in een hoek wordt gedreven, plotseling verwoestend uithalen.

Laten we blijven hopen dat het zover nooit komt, maar mocht dit inderdaad uit de hand lopen en op WO-3 uitlopen, dan hebben we dat geheel te danken aan onze krankzinnig geworden leiders, en onze naïeve landgenoten die zich al jaren door de media laten misleiden en voorliegen over wat er werkelijk gaande is. We kunnen er lang over discussiëren, maar het is in feite heel simpel: als u op arrogante, autoritaire en oorlogszuchtige partijen en leiders stemt, zult u op een dag oogsten wat u gezaaid heeft.

 

Xander

(1) Hal Turner
(2) Hal Turner
(3) Hal Turner

Screenshot: Video Russische ministerie van Defensie

Zie ook o.a.:

29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
25-03: ‘Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
22-03: Russische tanks rijden Oekraïne in; Kremlin mobiliseert complete vloot’
19-03: ‘Rusland verbreekt contact met NAVO na eis VS om Nordstream pijpleiding naar EU te stoppen’
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
17-10: (/ Zijn de Chinezen bang voor het duo Harris-Clinton in het Witte Huis, dat vrijwel zeker oorlog met Rusland en China gaat veroorzaken?)
08-08: Rusland waarschuwt VS: ‘Iedere op ons afgeschoten raket wordt beantwoord met kernwapens’
12-03: ‘Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland
15-02: Steun voor NAVO brokkelt af: Meerderheid wil geen hulp aan lidstaat met militair conflict met Rusland

 

Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *