Verpleegster luidt noodklok: ‘Dit is genocide!’


Verpleegster Erin Olszewski vocht afgelopen jaar in New York in de frontlinie tegen de coronapandemie. Althans, dat dacht ze. In het ziekenhuis waar ze werkte, deed ze op het hoogtepunt van de pandemie een aantal schokkende ontdekkingen. Olszewski maakte undercoverbeelden, die het hele internet overgingen.

“In de ziekenhuizen in New York werden mensen in feite vermoord,” zei ze onlangs in gesprek met ondernemer en influencer Plyexit. “Mensen stierven niet door corona, maar door medische fouten en grove nalatigheid.”

Genocide

“Ik legde vast hoe ze mensen vermoordden,” zei de verpleegster. “Ze legden iedereen aan de beademing terwijl ze wisten dat niemand dat zou overleven. Niemand zei er iets van. Verpleegkundigen verdienden 10.000 dollar per week, artsen verdienden 50.000 dollar per week. Dat is zwijggeld.”

Ziekenhuizen kregen 13.000 dollar per opgenomen patiënt, 39.000 dollar om patiënten aan een beademingsapparaat te leggen en soms 10.000 dollar per coronadode, aldus Olszewski. “Geen autopsies, geen familie, geen aansprakelijkheid. Dit was genocide!”

Politiestaat

Ze zei verder dat alle alternatieve behandelingen, waaronder hydroxychloroquine en zink, werden verboden. “Eerder behandelden we al onze patiënten daar succesvol mee. Niemand stierf.”

Wat er nu gebeurt, is ongrondwettig, benadrukte de verpleegster. “Ik ben een veteraan. Ik heb mijn land gediend. Ik ben in Irak geweest. We leven nu in een politiestaat. Dit is communistisch China.”

4.9
45
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *