De energetische werking van het COVID-19-vaccin..!! – WantToKnow.nl


Vervolgens, na de studie fysiotherapie en manuele therapie, startte hij een praktijk, waar hij ook veel topsporters begeleidde. In de jaren ’80 en ’90 was André  karateka op topniveau en won hij in 1990 als eerste niet-Japanner een groot toernooi in Fukushima, waardoor in Japan een aantal deuren voor hem open gingen, die normaal voor westerlingen gesloten blijven. Kort na dit kampioenschap, kampte hij met een longontsteking, die behandeld werd in het ziekenhuis. Hij kwam in contact met een Japanse arts, die naast de reguliere geneeskunde ook bedreven was in de meer traditionele geneeskunsten.

André Visch

Deze behandeling en het contact met deze arts, inspireerde hem om ook traditionele Chinese geneeskunde te gaan studeren. Tegelijkertijd ontmoette hij een Schots medium, dat hem elke week privéles gaf. In de periode daarna ging hij bij een Chinese Chi Gong leraar, arts en healer studeren en volgde hij lessen bij het International Academy of Consciousness, waarvan hij later coördinator werd voor Nederland.

Tijdens zijn levenservaringen was er bij hem vaak een soort beschouwende bewustzijnsstaat op de achtergrond aanwezig., waardoor hij zichzelf in de relatie tot zijn omgeving continu blijft waarnemen. Daarbij altijd zoekend naar wetmatigheden in deze bewustzijnsprocessen. Waarbij vragen opportuun zijn, zoals: ‘Hoe neem ik waar?’, ‘Hoe creëer ik mijn eigen werkelijkheid?’, ‘Wat is bewustzijn?’ en ‘Hoe spelen energie en emoties een rol in mijn realiteit?’

De antwoorden hierop geven hem een bepaalde controle over zijn energie en zijn realiteit en blijkt hij hiermee tevens veel mensen in zijn praktijk HeelHuis (HIER) mee te kunnen helpen. Nog steeds behandelt hij een aantal topsporters, maar ondertussen ook een grote groep mensen met andere aandoeningen, zoals depressies en kanker. Maar ook heel veel burn-outpatiënten. En steeds meer ook wordt zijn hulp gevraagd bij kinderen met ontwikkelings- en/of gedragsstoornissen. Zijn behandelingen zijn een intuïtieve mix van healing, acupunctuur, manuele therapie en coaching. De resultaten daarvan moedigen hem telkens aan om daarbij nog een stap verder te gaan. André over de rol van het menselijke bewustzijn:

“Bewustzijn is voor veel mensen ongrijpbaar en wordt daarom vaak buiten beschouwing gelaten. Maar voor mij is bewustzijn de basis van alles. Haal dit ‘bewust-zijn’ uit je lichaam en je lichaam doet het echt niet meer. Bewustzijn is gekoppeld aan het leven zelf. Het idee van een onafhankelijk zelf is hierbij de grootste illusie. Hoe dieper je afdaalt in je bewustzijn, des te meer je erachter komt dat alles wordt ‘bezield’ door een intelligente kracht die in alles doordringt. Deze intelligente kracht dringt niet alleen in jou door, maar ook in iedereen en alles om je heen. Ook je immuunsysteem werkt met informatie vanuit deze intelligente kracht, ons ‘collectief bewustzijn’. “

André Visch heeft al enkele mensen behandeld, die zijn gevaccineerd met het nieuwe COVID-19-vaccin.. Wat dat energetisch met hen doet, beschrijft André in het onderstaande artikel. Een realiteit die niet velen gegeven is om waar te nemen, laat staan te delen met medemensen. Laten wij in dezen ook onze rol oppakken..

* * *

Voor het geval je nog mocht twijfelen..Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *