Kopieerde Nederland de VS? Verkiezingen volgens Wybren van Haga ‘zwaar beïnvloed’ – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————–

D66 minister Kajsa Ollongren telt 80.000 afgekeurde poststemmen gewoon goed – Ollongren gaf andere D66’er (een verklaarde FvD en PVV hater) opdracht om de stemtelsoftware te ‘controleren’

—————————————————————————————————————————————–

We suggereerden al vaker dat er na het zo opzichtig en schaamteloos stelen van de verkiezingen in de VS geen enkele garantie is dat een dergelijke fraude niet elders in het Westen zal worden herhaald om de ‘gewenste’ partijen en personen aan de macht te brengen en/of te houden, zodat de reeds lang geplande dictatoriale ‘Great Reset’ agenda niet in gevaar wordt gebracht. Wybren van Haga, die ongeveer net zoveel stemmen kreeg als partijleider Thierry Baudet, heeft in een gesprek op 17 maart met Flavio Pasquino (BLCKBX) gezegd dat ook de Nederlandse verkiezingen ‘zwaar zijn beïnvloed’. YouTube haalde de video meteen offline, maar op Rumble is deze nog gewoon te bekijken.

Behalve Van Haga zat ook ondernemers en podscastmaker Jorn Lukaszczyk (The Trueman Show) aan tafel. Zijn video met Van Haga had al 60.000 views toen deze plotseling om onbekende redenen door YouTube werd verwijderd. Van Haga: ‘Heel raar dat dit zo kort voor de verkiezingen gebeurt… Wat mij betreft is dit beïnvloeding, want het lijkt niet voor te komen uit een algoritme… Er is blijkbaar iemand geweest die dit actief heeft gedaan.’

‘Verwerpelijk dat angst wordt gebruikt als wapen’

Een korte compilatie van uitspraken uit dat gesprek dat volgens YouTube de ‘richtlijnen’ overtrad:

‘Ik vind dat angst echt is gebruikt als wapen, en vind dat echt verwerpelijk.’ ‘Dat overkomt al die ministers: voor de camera druk doen over mondkapjes en anderhalve meter, en achter de schermen niks.’

‘Jongeren zitten thuis, ondernemers kunnen afscheid nemen van hun bedrijf, verkopen hun woning om te kunnen overleven, slapen in de zaak, het is echt verschrikkelijk. Maar men heeft nog steeds het idee dat je dat doet voor iets goeds, namelijk om ouderen te beschermen. Dat is natuurlijk helemaal niet meer waar… Er zijn mensen die alles kwijt zijn door de maatregelen, niet door het virus.’

We zijn ‘door de staatspropaganda helemaal geïndoctrineerd dat het klimaat een groot probleem is, en dat het niet uitmaakt wat het kost. We moeten het oplossen omdat we anders een gigantische zeespiegelstijging krijgen en Nederland niet meer zou bestaan. Dit is echt aantoonbare onzin.’

D66 met gewenste vaccinatieplicht ‘hele enge partij’

‘Het is belachelijk dat we nu een soort kant uit worden gedwongen waarbij je wèl een indirecte vaccinatieplicht krijgt door zo’n corona paspoort. Het gedachtegoed waar zij en D66 voor staan vind ik verschrikkelijk. Ik vind D66 een hele enge partij. Gaat de staat nu over je kinderen beslissen, gaat de staat nu beslissen of je gevaccineerd wordt, hoe het schoolsysteem eruit ziet? Het is een soort kleine marxistische revolutie waar je dan inzit, en dat willen wij niet.’

‘Die mondkapjes zijn wel de grootste farce die we hebben beleefd. En waarom zou je een gezond iemand vaccineren als je weet dat zo iemand nooit aan corona of griep zou overlijden, en je nog steeds corona kunt krijgen maar dan ietsje minder, en je nog steeds besmettelijk kunt zijn? Dat slaat dus helemaal nergens op.’

‘Beangstigend dat we deze censuur nu ook in Nederland hebben’

Van Haga tegen Pasquino: ‘Deze zaken zijn precies verkiezingsthema’s. Het is wel een beetje een waterscheiding, want wat corona betreft zitten wij aan de ene kant van het spectrum, en alle andere partijen aan de andere kant. Wij willen onze vrijheid weer terug en stoppen met die maatregelen, en natuurlijk de kwetsbaren beschermen. Dat is een ander standpunt dan de andere partijen, en dan is het heel raar dat een bedrijf zoals YouTube ingrijpt en deze podcast er ineens afhaalt.’

Lukaszczyk: ‘Ik was woest, maar werd er op dat moment ook bijna angstig van. Want ik merkte nu hoe dichtbij die censuur kwam. We denken dat dit iets is voor andere landen, China e.d., maar het gebeurt gewoon in Nederland! Dit is niet de maatschappij waarin ik wil leven… Dat grote tech bedrijven zoveel macht naar zich toe trekken en dit soort acties uithalen vind ik heel eng. Ik hoop dat heel veel mensen dit gaan zien en zeggen dat dit echt te ver gaat.’

Corona niet gevaarlijker dan griep, maar kabinet blijft inspelen op angst

Eerder werd Van Haga al tijdelijk van LinkedIn geband omdat hij officiële WHO cijfers had gepubliceerd waaruit bleek dat Covid met een IFR van 0,23% inderdaad niet erger is dan een (stevige) griep (en met een IFR van 0,05% voor de bevolking tot 70 jaar zelfs de helft MINDER gevaarlijk dan een griep). Een video met Van Haga’s vragen over deze IFR’s aan RIVM directeur Jaap van Dissel werd eveneens geblokkeerd. Van Dissel gaf daarna ruiterlijk toe dat deze cijfers correct zijn. Toch zou deze – door de officiële Tweede Kamer camera’s opgenomen! – video een ‘schending’ van de YouTube richtlijnen zijn geweest.

Van Haga: ‘Vanuit het kabinet wordt er heel veel op angst ingespeeld, zoals met het aantal besmettingen dat omhoog gaat. Maar dat zegt niets, omdat het aantal testen – als je daar al in gelooft – veel meer omhoog is gegaan…. Ze willen blijkbaar niet dat het neutrale antwoord van Van Dissel gezien wordt. Dat werkt natuurlijk averechts, want nu wil iedereen opeens dit stukje zien.’

Net als in VS: regels poststemmen veranderd, 80.000 stemmen alsnog meegeteld

Pasquino haalt dan aan dat D66 minister Kajsa Ollongren de spelregels voor 2,4 miljoen poststemmen heeft veranderd. (Als u denkt: dat klinkt bekend – inderdaad. Dit gebeurde begin eind vorig jaar in de VS namelijk ook, waardoor Joe Biden via aangetoonde fraude alsnog meer stemmen dan Donald Trump kreeg.) Zo’n 80.000 stemmen (bijna 1 zetel) zouden anders niet zijn meegeteld. (Verder zouden poststemmen zonder handtekening ook gewoon worden meegeteld.) Maar je mag er niets achter zoeken, want dan ben je een ‘complotdenker’, zoals de media steeds beweren.

Van Haga: ‘Dit is niet eens een complot, dit gebeurt gewoon open en bloot, schaamteloos.’ Lukaszczyk is het met hem eens: ‘Sowieso kunnen we beter kappen met de term ‘complotdenker’ als alles zó out and in the open gebeurt, en alles uitkomt wat er al die tijd voorspeld wordt. Het begint een soort geuzennaam te worden waar je bijna trots op kunt zijn. Wel ridiculiseert het elke keer iedere vorm van tegengeluid en kritisch denken, terwijl het super legitiem is om hier vragen of te stellen. Alles bij elkaar opgeteld wantrouw ik het proces wel steeds meer.’

D66’er ‘onderzocht’ verkiezingssoftware

Dan het eerdere bericht over D66’er Mark Koek van HackDefense, die in opdracht van zijn partijgenoot Ollongren de verkiezingssoftware moest ‘onderzoeken’. Koek liet zich op social media erg laatdunkend uit over onder andere het FvD en Thierry Baudet. Pasquino: ‘Dit geeft toch reden tot wantrouwen?’

Van Haga: ‘Ja, hij lijkt méér dan een stemmer. In deze positie moet je neutraliteit uitstralen. Als je dan een hele activistische D66’er blijkt, dan schaadt dat het vertrouwen in de democratie.’ Lukaszczyk ziet ‘zo ontzettend veel kleine stapjes bij elkaar, dat het heel gezond is om wantrouwend naar de verkiezingen te kijken… Voor mij voelt het niet als een eerlijk proces op deze manier.’

(Bedenk hierbij dat D66 nog maar kort geleden maandenlang op fors verlies in de peilingen stond. De partij zou nog maar 10-11 zetels krijgen. Naar een speciale NPO propaganda-docu over Sigrid Kaag op prime-time keken maar iets meer dan 200.000 mensen. En dan zou ze 6 weken later ineens 24 zetels krijgen?)

Bepaalde kandidaten continu op NPO te zien, anderen totaal niet

Van Haga vindt dan ook dat het weghalen van podcasts en het beïnvloeden van (en door) de media een nog veel sterker signaal zijn. ‘Eén kandidaat is continu op de NPO te zien, en anderen totaal niet. We weten allemaal welke kandidaten er continu aanschuiven. Bepaalde partijen worden door de staatspropaganda naar voren geduwd. Dat is ook een vorm van verkiezingsbeïnvloeding.’

Pasquino haalt dan ene Lisa aan, die op een stembureau werkte maar uit haar functie werd ontheven, omdat ze had getwitterd dat ‘als je op Thierry of Geert stemt wij je stembiljet verscheuren’. ‘Klaarblijkelijk kan dit, is het mogelijk dat ze achter de schermen stembiljetten verscheuren. Dat geeft toch aan dat dit systeem zo lek is als een mandje?’

Framing en demonisering FvD door media

De demonisering van FvD door de media vindt Van Haga ‘een nog veel groter probleem, dat zittende partijen het zich permitteren om onwaarheden te verkondigen over FvD, zoals antisemitisme, homofoob gedrag, vrouwenhaat, fascisme, racisme, luiheid, en wat al niet meer. Het is een bekend gegeven dat ‘smear campaigns’ (lastercampagnes) werken. Die worden door die grote partijen gedaan, en daardoor wordt het lastig voor mensen om ervoor uit te komen dat ze Forum stemmen. Daardoor krijg je ook een bepaald sentiment bij mensen, zoals deze Lisa, die denkt iets goeds te doen als ze een stembiljet kan verscheuren. Blijkbaar is er ook de mogelijkheid om dat te doen.’

Lukaszczyk: ‘Het is mij de afgelopen jaren opgevallen dat er in de Tweede Kamer een aantal grote partijen zitten die per saldo niet veel van elkaar verschillen, en allemaal redelijk voor dezelfde agenda’s gaan… Dan zeggen ze wel dat het superdemocratisch is dat we zoveel partijen hebben die zich verkiesbaar stellen, maar als je niet bij de grote partijen hoort, kom je niet aan bod.’

‘Forum is het gelukt om ertussen te komen als daadwerkelijke oppositiepartij, maar dan komt het volgende trucje naar boven: framing. Als het niet past in wat de zittende macht en de politieke partijen daaromheen willen, dan wordt het framen en framen, op de persoon af, continu – niet alleen de partij, maar ook tegen mensen zoals wij die zich uitspreken tegen het beleid. Dan wordt er van alles bij verzonnen om iemand te ‘cancelen’, kapot te maken. Ook daarin zie je weer dat het democratische proces eigenlijk zó stuk is, en dat wij meer in de illusie van een democratie leven dan in een daadwerkelijk goed werkend democratisch stelsel.’

Beïnvloeding kiezers door peilingen en uitsluiting

Ook peilingen beïnvloeden de uitslag. Van Haga: ‘Het gekke in Nederland is dat al die peilbureaus ongeveer hetzelfde zeggen… Ik denk dat er maar een kleine groep wordt gepeild. Als ik dan zie dat ze bijvoorbeeld maar 1051 mensen hebben gepeild, is dat geen representatieve steekproef… De mensen die nu alles kwijtraken en kapot worden gemaakt, zitten niet in die peilgroepjes.’

Het vertrouwen van steeds meer mensen in de politiek en de media, het complete systeem, is door het corona beleid zo erg beschadigd, dat ze geen mainstream media meer kijken, en hun info bij de alternatieve kanalen halen. ‘Ook die zitten zeer zeker niet in een peilgroepje,’ vult Lukaszczyk aan. ‘Dus je krijgt altijd een vertekend beeld.’

Ook Mark Rutte heeft de verkiezingen beïnvloed door op voorhand FvD en PVV uit te sluiten. Een keus op alle andere partijen betekent echter automatisch dat we ‘nog jaren met lockdowns en avondklokken zitten, en we tot in lengte van dagen met mondkapjes op moeten lopen.’

‘Veel mensen trekken nu voor hun kinderen de grens’

Van Haga besloot met dat FvD ‘ongelooflijk veel benaderd wordt door moeders die een grens trekken voor hun kinderen. We gaan niet kinderen die sowieso niets hebben van corona, die geen gevaar lopen en er niet eens een snotneus van krijgen, tijdens een hele cruciale fase in je leven aan deze psychische terreur onderwerpen van anderhalve meter, op een hele rare manier met elkaar laten omgaan, met mondkapjes door de gangen laten lopen, en op een gegeven moment een vaccin geven terwijl dat aantoonbaar niet helpt.’

Uiteindelijk haalde FvD 8 zetels, meer dan alle opiniepeilers hadden verwacht, maar te weinig om niet genegeerd te kunnen blijven worden. De staatsgreep tegen onze vrijheid en democratie is hiermee voltooid, en heeft nu – met behulp van allerlei vormen van verkiezingsmanipulatie – een quasi legitiem ‘stempeltje’ gekregen, waardoor de vrees gerechtvaardigd is dat het afgelopen loodzware jaar nog maar een flauw voorproefje was van wat ons de komende jaren allemaal nog zal worden aangedaan.

 

Xander

(1) BLCKBX

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *