Britse oud-rechter Hooggerechtshof waarschuwt dat corona maatregelen nog 10 jaar duren – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————–

Oud-opperrechter kreeg ‘tal van emails van politici die het met mij eens zijn, maar zelf niets durven te zeggen’

—————————————————————————————————————————————-

Lord Sumption, voormalig rechter van het Britse hooggerechtshof, liet zich vorig jaar al enkele malen zeer kritisch uit over de totalitaire corona maatregelen (zie onze artikelen Britse oud-opperrechter voorspelt dat mensen ‘hun levens zullen terugpakken, ongeacht wat ministers zeggen’ (24 nov.) en  Britse oud-opperrechter ziet ‘een hysterisch verval naar een politiestaat’ (4 april)). Nu waarschuwt hij dat deze maatregelen wel eens 10 jaar kunnen gaan duren, omdat de overheden hun besluiten niet langer zonder extreem gezichtsverlies kunnen terugdraaien. Onze verwachting is dat als het huidige beleid inderdaad nog 10 jaar wordt voortgezet en zelfs nog wordt aangetrokken, er uiterlijk rond 2030 helemaal niets meer van onze ooit vrije en welvarende samenleving zal zijn overgebleven.

Sumption haalt een historisch precedent aan. Na WO-2 werden de voedselrantsoenen in Groot Brittannië nog 9 jaar lang voortgezet. ‘Mensen wilden dat, omdat ze achter sociale controle stonden. Maar in 1951 verloor de Labour partij compleet de meerderheid, omdat de mensen die 5 jaar of lange sociale controle achter de rug hadden, het zat waren. Vroeg of laat zal dat nu ook gaan gebeuren in dit land.’

De oud-opperrechter reageerde daarmee op uitspraken van overheidsofficials dat alle maatregelen, inclusief lockdowns, social distancing en mondkapjes, onverkort gehandhaafd zullen blijven zolang niet iedereen is gevaccineerd. De Britse regering besloot gisteren om alle maatregelen in ieder geval tot oktober te verlengen. Minister van Volksgezondheid Matt Hancock weigerde te zeggen of er daarna niet opnieuw een verlenging komt.

‘Zeer ernstig’ dat ook politici geen ander geluid meer durven laten horen

Lord Sumption wijst erop dat politici en wetenschappers die tegen het lockdown beleid zijn ‘worden onderworpen aan een buitengewoon onplezierige persoonlijke lastercampagne. Ik weet van velen die liever niet hun hoofd boven het maaiveld uitsteken. Vanaf het eerste begin dat ik mij uitsprak begon ik emails van politici te krijgen die het met mij eens waren, maar zelf niets durfden te zeggen. Ik denk dat dit een zeer ernstige situatie is.’

Het is inmiddels veel mensen duidelijk dat een doorsnee luchtwegvirus, dat uitsluitend voor een kleine groep ouderen en kwetsbaren gevaarlijk is (en dat een vastgestelde overlevingskans heeft van 99,7%) wordt geëxploiteerd om er een bepaalde agenda door te drukken, de ‘Great Reset’ in het kader van de communistische VN Agenda-2030. Iedereen die het daar openlijk niet mee eens is wordt met draconische methoden aangepakt.

‘Mensen zouden hun (menings)verschillen moeten mogen uiten,’ vindt de rechter. ‘Als je social distancing alleen kunt handhaven door mensen met stokken op hun hoofden te slaan, dan is het dat niet waard.’

Eindfase van onze beschaving?

Desondanks laten peilingen (voor zover die nog vertrouwd kunnen worden) zien dat de meeste mensen het ermee eens zijn dat hun samenleving voorgoed veranderd en misvormd wordt. Dat is het signaal voor politici om er de komende jaren onder het mom van nieuwe virussen en/of ‘het klimaat’ nog veel hardere en strengere maatregelen door te drukken, die voorgoed een einde zullen maken aan de laatste resten vrijheid, en straks ook aan onze huidige welvaart.

Welkom aan het begin van de hardste en meest anti-humane dictatuur die deze wereld ooit heeft gekend. En u heeft er zelf nog voor gestemd ook. Vandaar mijn herhaaldelijke vraag of onze samenleving soms suïcidaal is geworden. Iedere beschaving komt – meestal vrij plotsklaps – aan zijn einde, heel vaak omdat mensen totalitaire leiders hun gang laten gaan en vaak zelfs nog met hen meewerken ook. Het is pijnlijk om te constateren, maar misschien is het nu onze beurt wel om ten onder te gaan.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Cambridge Law Faculty, bron https://www.youtube.com/watch?v=uMR1NIEifWM , Creative Commons Attribution 3.0 Unported license.

Zie ook o.a.:

2020:

01-12: December 2020: Einde 75 jaar democratie en vrijheid; dictatuur is nu officeel een feit
24-11: ‘Britse oud-opperrechter voorspelt dat mensen ‘hun levens zullen terugpakken, ongeacht wat ministers zeggen’
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
17-09: (/ Overheden die zich tegen hun eigen volk keren is historisch bewijs dat het einde van hun beschaving nadert’)
18-06: Huiseigenaren en iedereen met enige vorm van vermogen worden komende jaren zwaar beroofd’ (/ ‘Alles wordt ons afgepakt, en daarna is het bittere armoede en de dood’)
04-04: Britse oud-opperrechter ziet ‘een hysterisch verval naar een politiestaat’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *