elk jaar meerdere vaccins en dagelijks testen – Martin Vrijland


We hebben er weer een! Zo’n aardappel in de keel met prachtige bril en interessante titel ‘vaccinatiegezant’. Hans Schikan spreekt over een prachtig erfgoed van vaccinproductie en hint alvast richting een toekomst van meer vaccins. Als u het mij vraagt gaan we richting permanente vaccinatie op jaar basis en waarschijnlijk meerdere keren per jaar. Die sneltests waar Coca Cola flink in geïnvesteerd heeft zullen ook onderdeel van het dagelijks leven worden.

Wil je dat mensen staan te popelen om een vaccin te nemen? Dan doe je net of het heel lastig is om de productie op niveau te krijgen en alsof er leveringstekorten zijn, in combinatie met de angst en de hoop op de reddende naald. Dan denken de schaapjes “Ik moet zo snel mogelijk mijn vaccin halen, voordat anderen mijn plaats in de rij innemen en ik mijn vrijheid niet snel genoeg terugkrijg”. (lees verder onder de Nieuwsuur tweet)

Het is verbazingwekkend hoe makkelijk mensen voor dit problem, reaction, solution spel vallen, maar eigenlijk heeft de geschiedenis wel aangetoond hoe makkelijke fascisme verkocht kan worden als noodzaak; ’40/’45 en de Zuid Afrikaanse apartheid zijn daar wel de meest recente voorbeelden van.

De bottomline is dat de CRISPR-online editing technologie gebaseerd is op een enzym dat afgekeken is van hoe bacteriën in de natuur DNA code kunnen manipuleren. Die CRISPR-technologie maakt het mogelijk om vanuit the cloud je DNA te bewerken zoals een Microsoft Word tekstverwerker stukjes tekst kan vinden, knippen en vervangen. Zo’n enzym zal door het lichaam als ‘dat hoort daar niet’ beschouwd worden en dus opgeruimd worden en dus is de logische verwachting dat je steeds weer opnieuw een dosis moet krijgen, wil men de online-bestuurbare mens kunnen realiseren. De leugen van de “muterende virussen” leveren het alibi.

Die online bestuurbare androgyne-androïde mens is al jaren lang het doel en vandaar dat ik ook al sinds 2014 de push richting verplichte vaccinaties kon voorspellen. Zowel de neus-swap als het vaccin zijn in potentie manieren om een CRISPR-enzym in the targeted population af te leveren. Dat legde ik onder meer uit in dit artikel en in mijn boek leg ik het totaalplaatje uit. Iedereen die nog roept dat vaccins niet verplicht zullen worden, moet doorzien dat uitsluiting (fascisme) bij geen vaccinatie een vorm van verkapte verplichting is.

Mocht u nu denken “Nou goed, ik wil van al het gedonder afzijn, dus ik neem dat vaccin maar gewoon en zie wel wat er gebeurt”, dan begrijp ik dat goed, maar u legt de broncode van uw lichaam (uw DNA) letterlijk in handen van de technocratische miljardairs en geeft ze daarmee macht over uw lichaam, zoals updates op uw smartphone of pc gepusht worden. Neemt u de laatste update niet? Dan werken bepaalde apps niet meer; dan werken bepaalde functies niet meer. Bezint eer ge begint.

uw boek

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *