Leraren in ‘Vaccinatie Natie’ Israël raken baan kwijt als ze Covid vaccins weigeren – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————–

Angst bij bevolking wordt maximaal gehouden met weer een nieuwe – volstrekt normale – virus mutatie – Diverse landen eisen al dat schepen pas in havens mogen aanleggen als iedereen aan boord is gevaccineerd

—————————————————————————————————————————————–

In ‘Vaccinatie Natie’ Israël, een term waar premier Netanyahu trots mee schermt, heeft een rechter besloten dat leraren die weigeren zich te laten vaccineren de toegang tot scholen en onderwijsinstellingen mag worden ontzegd (4). Zij zullen dus automatisch hun baan kwijtraken als ze blijven weigeren. Daarmee is een indirecte verplichte vaccinatie realiteit geworden, en is de verwachting dat andere beroepen zullen volgen. Aangezien D66 leider Sigrid Kaag Israël met zijn harde lockdowns, Covid-paspoorten, enkelbanden en afgedwongen massa vaccinaties openlijk als een soort gidsland beschouwt, weet u wat ook ons land de komende tijd waarschijnlijk te wachten staat.

Israël is met meer dan de helft van bevolking volledig gevaccineerd de onbetwiste wereldkampioen corona vaccinaties, maar toch lijkt er op dat de rechtse coalitie van premier Netanyahu vandaag bij de verkiezingen – de vierde in twee jaar tijd – weer geen meerderheid gaat halen. (1)

In het ‘heilige land’, waar de terrasjes in februari weer open mochten voor ‘Green Pass’ houders, wordt het Pfizer vaccin – volgens onder andere het Helsinki Comité voor de Mensenrechten een onwettig medisch experiment – statistisch de hemel in geprezen, en wordt tegelijkertijd beweerd dat 98% van alle nieuwe ‘ernstige’ ziektegevallen ongevaccineerden zijn (2).

Lees bijvoorbeeld ook ons artikel van 21 februari No jab, no job: Britse bedrijven gaan werknemers verplichten zich te laten vaccineren om te zien dat mensen overal uiteindelijk hun baan kunnen en zullen kwijtraken. Zo zegt de International Chamber of Shipping dat al diverse landen eisen dat schepen pas in havens worden toegelaten als alle zeevaarders aan boord zijn gevaccineerd (5).

‘Nieuwe Holocaust’

Een infectieziekten professor en een andere expert van de Universiteit van Aix-Marseille doken echter in de officiële overheidsstatistieken, en ontdekten dat de echte cijfers een totaal ander beeld laten zien (zie ons artikel van 2 maart) dan de media en politici doen voorkomen. Professor Hervé Seligmann, die meer dan 100 wetenschappelijke publicaties op zijn naam heeft staan, nam zelfs de woorden ‘nieuwe Holocaust’ in de mond. Hij constateerde sinds het begin van de vaccinaties namelijk een tientallen malen hogere sterfte onder ouderen, en een honderden malen hogere onder jongeren.

Hoe die statistieken in de media worden vervalst? Simpel: door bijna alle gevallen van mensen die binnen enkele weken, dagen of zelfs uren na gevaccineerd te zijn overlijden aan een hartaanval, beroerte of auto-immuunziekte niet aan de vaccins, maar aan ‘toeval’ of ‘Covid-19’ toe te schrijven. Bovendien bleek uit deze officiële cijfers dat juist de meerderheid van de ernstig zieke patiënten in het ziekenhuis reeds één of twee keer gevaccineerd is.

‘Vrijheids’armbanden

Ruim een week later volgde vanuit Jeruzalem een noodkreet van Ilana Rachel Daniel hierover, die op het YouTube kanaal van Flavio Pascino (BLCKBX) al meer dan 833.000 keer werd bekeken. Ook deze gezondheidsadviseur van de nieuwe politieke vrijheidspartij Rappeh vergeleek de huidige situatie in Israël letterlijk met de Holocaust.

Tevens vertelde ze over zogenaamde ‘freedom bracelets’, elektronische armbanden waarmee je je vrijheid weer deels kan terugkrijgen, en waarmee de overheid je 24 uur per dag kan volgen. Deze armbanden zijn sowieso verplicht voor reizigers die uit het buitenland komen als zij niet meteen langdurig in quarantaine willen worden gezet. Tegenstanders vergeleken de Groene Covid Paspoorten en deze ‘freedom bracelets’ meteen met de Gele Jodenster.

Om de angst er goed in te houden wordt er natuurlijk steeds weer heel veel aandacht besteed aan nieuwe virusvarianten, zoals er nu ook een in Israël is gevonden (3). Dat constant muteerde luchtwegvirussen volstrekt normaal zijn en niets om je zorgen over te maken, omdat natuurlijke mutaties weliswaar besmettelijker kunnen zijn, maar altijd minder gevaarlijk worden, wordt nergens uitgelegd. Onnatuurlijke mutaties, veroorzaakt door vaccins, kunnen echter wèl heel gevaarlijk worden.

Moet het ergste nog komen?

Met Israël voorop wordt het hele Westen met behulp van een ongelooflijk effectieve desinformatie angstpropagandamachine een technocratische communistische klimaat-vaccin dictatuur ingedrukt. Het ergste lijkt nog te gaan komen zodra tientallen miljoenen gevaccineerde mensen in het najaar of de winter ge(her)infecteerd raken met het virus of een mutatie, en wel eens tot hun afgrijzen zouden moeten constateren dat hun afweersysteem dankzij de vaccins niet of niet goed meer functioneert.

Maar zelfs dan zullen de meesten ondanks alle ellende vermoedelijk de voorspelbare leugens van media en politici geloven dat de massa’s nieuwe ziekte- en sterfgevallen worden veroorzaakt door een nieuw virus, en dat de schuld daarvan geheel ligt bij de vaccinatieweigeraars. Moet u eens opletten hoe snel de politiek dan overstag gaat voor de opzettelijk gecreëerde en door de media aangewakkerde ‘eis van het volk’ dat die weigeraars allemaal permanent opgesloten moeten worden, eerst thuis, en daarna in kampen (waar er in Duitsland al tenminste één van is geopend).

Kan een wereldwijde herhaling van de gruwelijkheden in de jaren ’30 en ’40 nog voorkomen worden? Misschien, maar daarvoor moet iedere wakkere burger wèl actief meehelpen aan het nu toch zeer dringend noodzakelijke bewustwordingsproces. Zo’n 2 miljoen Nederlanders zijn immers al gevaccineerd, dus in dit opzicht is het eigenlijk al 5 over 12.

 

Xander

(1) Ynet News
(2) Ynet News
(3) Ynet News
(4) DEBKAfile
(5) CIPS.org

Zie ook o.a.:

15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
13-03: Toeval? Zogenaamd gevaarlijke corona mutaties komen uit 3 landen waar vaccin AstraZeneca is getest
12-03: Groep topwetenschappers dringt bij EU en EMA aan op intrekken toestemming Covid vaccins
07-03: Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
05-03: Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pifzer vaccin’
01-03: Nederlandse staat acht zich niet verantwoordelijk voor schade door vaccinaties en schuift schuld af op zorgverleners
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
21-02: No jab, no job: Britse bedrijven gaan werknemers verplichten zich te laten vaccineren
20-02: Angela Merkel: Pandemie pas voorbij als alle mensen op de wereld zijn gevaccineerd
18-02: Mark Zuckerberg: ‘Vaccins veranderen menselijk DNA, lange termijn gevolgen onbekend’
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
09-02: Wetenschappelijk verzet groeit: Pfizer vaccin volgens British Medical Journal slechts 19% effectief
05-02: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
27-01: Farmagigant Merck schrapt corona vaccin, zegt dat menselijk immuunsysteem effectiever is (/ Oxford/AstraZeneca vaccin minder dan 8% effectief bij 65-plussers)
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken
09-01: Professor Schetters noemt Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverantwoordelijk’

2020:
29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’
29-12: Hoofd wetenschap WHO: Geen bewijs dat Covid vaccins besmettingen voorkomen
17-12: Open brief Nederlandse huisarts aan politiek: ‘Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan’
29-11: Johns Hopkins studie: Covid-19 heeft relatief geen effect op normale sterftecijfer
19-11: Oud-voorzitter comité Royal College of Physicians noemt corona grootste hoax ooit
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *