Dr. Fauci beweert dat kinderen moeten worden ingeënt om kudde-immuniteit te bereiken


Dr. Anthony Fauci heeft beweerd dat kinderen en zelfs baby’s moeten worden gevaccineerd om kudde-immuniteit tegen coronavirus in de VS te bereiken.

Kinderen moeten mogelijk het Covid-19-vaccin krijgen voordat de kudde-immuniteit wordt bereikt, zegt dr. Fauci

Biden’s belangrijkste medisch adviseur maakte zijn opmerkingen tijdens een hoorzitting in de Senaat, waar hij zei: “Ik denk dat we voorzichtig moeten zijn met het huwelijk met dit concept van kudde-immuniteit, omdat we voor dit specifieke virus echt niet precies weten wat dat is.”

Hij vervolgde: “We weten niet echt wat dat magische punt van kudde-immuniteit is, maar we weten wel dat als we de overweldigende populatie laten vaccineren, we in goede conditie zullen zijn. We zouden uiteindelijk kinderen in die mix willen en moeten krijgen ”.

Via Summit News: Fauci verscheen later op CBS News en schetste plannen om begin volgend jaar kinderen zo jong als zes maanden oude baby’s te vaccineren:

Woensdag verwierp Fauci de bezorgdheid dat mRNA COVID-19-vaccins de genetica van kinderen zouden kunnen beïnvloeden.

“We gaan kijken naar meerdere aspecten van veiligheid”, zei Fauci tegen verslaggevers, en voegde eraan toe: “Er is echt helemaal geen biologische reden om aan te geven of zelfs maar te voorspellen dat je zelfs maar een wijziging van een genetisch profiel zou zien als je te maken hebt met met mRNA, dat op geen enkele manier in het genoom van een cel kan worden geïntegreerd. ”

Vaccinfabrikanten Pfizer-BioNTech en Moderna voeren momenteel beide tests uit met hun mRNA-vaccins bij kinderen. Moderna heeft ook onthuld dat er een onderzoek gaande is bij kinderen onder de 12 jaar die uiteindelijk ook baby’s van zes maanden oud zullen omvatten.

CDC-cijfers laten zien dat van de bijna 400.000 sterfgevallen in de VS gerekend vanaf COVID-19 er slechts 93 kinderen waren van 4 jaar en jonger.

Het cijfer komt neer op minder dan 0,1% van de bevolking, maar Fauci suggereert dat 23,6 miljoen kinderen van 0-5 jaar oud het vaccin nodig hebben, met het argument dat als ze dat niet doen, de kudde-immuniteit mogelijk niet wordt bereikt.
Elders tijdens de hoorzitting van de Senaat donderdag botste Rand Paul, ook een arts, met Fauci, met het argument dat het dwingen van mensen om maskers te dragen nadat ze het virus of het vaccin hebben gehad, de immuniteit in gevaar brengt.

“Er zijn geen wetenschappelijke studies die aantonen of bewijzen dat infectie met COVID geen immuniteit creëert”, aldus Paul.

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *