Wie is Nederlands nieuwe premier Sigrid Kaag? – Martin Vrijland


De naam Sigrid is afkomstig van een Noors woord dat staat voor ‘eerlijke overwinning’. Nou dat doet al meteen de wenkbrauwen fronsen, want of verkiezingen ook maar iets met eerlijkheid te maken hebben, laat staan dat er überhaupt verkozen wordt, is de grote vraag. Als u het mij vraagt is democratie niets meer dan ‘het volk de illusie geven dat het keuze heeft’, terwijl de uitslag altijd al vast ligt. Verrassingen bestaan niet, verrassingen zijn propagandastunts.

Sigrid staat dus voor victorie en als je de woorden ‘victorie’ en ‘sigrid’ samenvoegt doet dat een beetje denken aan Victoria’s Secret, het lingeriemerk dat tegenwoordig ook transgenders inzet (lees verder onder de foto).

fotobron: abc10.com

Victorias Secret zou een verwijzing kunnen zijn naar de Britse koningin Victoria. Zij was als enige dochter van prins Eduard August van Kent en prinses Victoria von Saksen Coburg-Saalfeld, niet alleen 100% van Duitse bloede, maar had mogelijk ook nog een ander geheim. Dan gaan we het even niet hebben over de geschiedvervalsing als die van de tweede wereldoorlog, waarbij we weten dat zowel prins Philip van Engeland en prins Bernard van Nederland feitelijk nazi’s waren en over de mogelijkheid dat Hitler gewoon een pion van hetzelfde Duitse-bloede machtsblok was. Nee, het gaat over een ander geheim: Victorias Secret.

Eigenlijk wil ik u dat geheim niet onthullen, maar vraag u gewoon even aandachtig naar onderstaande foto te kijken (en lees daaronder verder).

fotobron: royal.uk/queen-victoria

En het is niet vreemd om vrouwen op topposities te zien die, wanneer je alle make-up en vrouwelijke kledij even wegdenkt, ook wel iets mannelijks hebben. (lees verder onder de foto van Christine LaGarde president van de ECB)

fotobron: lapresse.ca

They like their little secrets! En de transgenderagenda heeft alles te maken met datgene wat ik in mijn boek beschrijf als zijnde ‘het masterscript’. Dat masterscipt is Luciferiaans van aard en het symbool van de script-uitvoerders (de mensen die politieke top-acteurposities in mogen kleden) hebben hiervoor hun favoriete symbool.

Dat symbool is Baphomet de tweeslachtige bok. Wat daar achter zit, laat ik even buiten beschouwing (want dat is een boek op zich waard), maar houdt u in gedachten dat die androgyne (hermafrodiete) lichaamsvorm hoog op de agenda van de elite staat.

Vandaar dat Ronald Plasterk als hoogleraar genetica de Nederlandse staat eerst vanuit de gezondheidsraad mocht adviseren, om vervolgens verscheidene ministersposten te vervullen in meerdere kabinetten. Hij was vermoedelijk de mastermind achter de XX/XY-generatie die naar schatting vanaf eind jaren ’90 in het geniep opgebouwd is. We hebben het dan letterlijk over het androgyn maken van hele generaties kinderen via de IVF-procedure en via vaccins, zonder dat het volk hierover geïnformeerd is.

Hoe dat precies in zijn werk gegaan is, leg ik onder meer uit in dit artikel (lees dat en lees daaronder verder):

Feitelijk is het het zogenaamde ‘tweeling effect’, ook wel chimaera-effect dat in 33% van bevruchte IVF eitjes optreedt, dat leidt tot de androgyne status. Dus als je die eitjes terug in de baarmoeder plaatst heb je kinderen met zowel het mannelijke als het vrouwelijke chromosoom.

Kweek je vaccins op het mannelijke XY-chromosoom en injecteer je dat vaccin bij (XX-chromosoom) meisjes baby’s (bijvoorbeeld bij de 22 wekenprik), dan zorg je ook voor het XX/XY-chimaera effect en heb je ook daar androgyne kinderen.

Dat geeft ook een verklaring voor de gender-identiteitsverwarring waar we de laatste jaren zoveel de focus op gelegd zien worden in de propaganda media en in de politiek.

Het is niet genderverwarring maar het is simpele wiskundige logica te ontdekken dat de Nederlandse staat, bij hoofde van Ronald Plasterk, zeer waarschijnlijk achter de wereldwijde transgenderisering van enkele generaties kinderen zit. Ze zijn letterlijk androgyn gemaakt en dus hebben we nu de LHBTI-stroming en moeten we aan genderneutraaltoiletten, genderneutraalkleding en genderneutraalspraak gewend raken.

What is Victorias Secret? Welnu, als je de mens verandert naar het beeld van God (Lucifer, de God van de elite), dan hervorm je de mens naar de omstandigheid waarin Lucifer in een mens-avatar kan neerdalen (de messias-verwachtinig). De geest van Lucifer kan (zo is de gedachte) alleen in een androgyn lichaam en dus moet de mensheid naar Lucifers beeld hervormd worden.

Joseph Mengele was al opzoek naar dit tweelingeffect (vandaar zijn vele experimenten met tweelingen in de nazi-kampen), maar het lijkt erop dat onze eigen Ronald Plasterk het chimaera effect heeft mogen verfijnen en mogen uitrollen in de maatschappij.

In mijn boek leg ik niet alleen het fijne achter deze agenda uit, maar laat ik tevens zien waarom de mens androgyn gemaakt moest worden. Ook voorspelde ik nog een pandemie (voordat die zich sinds vorig jaar ontvouwde), die voor vaccinatieverplichting zou moeten zorgen, waarmee de mens transhumaan gemaakt kan worden.

Er wordt hard gewerkt aan de transgender-transhumaan. De transgenderiseringsslag is voor de kinderen geboren na de jaren ’90 al geslaagd. De transhumaniseringsslag wordt nu gemaakt via de vaccinatie-agenda.

We gaan dus de komende jaren niet alleen vol gas in de Klaus Schwab Build Back Better agenda, maar zullen ook meer en meer transgenders in topposities en media zien. Dat zal niet altijd open en eerlijk toegegeven worden, maar onbewust moet u er alvast aan gewend raken.

Wilt u er het fijne van weten, lees dan het complete verhaal in mijn boek en doorzie het masterscript.

uw boek

Bron linkvermeldingen: nameberry.comSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *