Deze journalist zou graag sterven aan het AstraZeneca-vaccin (ja echt)


Een Noorse journalist heeft gezegd dat ze ‘graag zou sterven aan het AstraZeneca-vaccin’. “Sommigen moeten worden opgeofferd in de oorlog tegen corona,” zei Linn Wiik. “Zo gaat dat in alle oorlogen. Deze keer ben ik het misschien wel.”

In veel Europese landen is men gestopt met vaccineren met de coronaprik van de farmaceut, waaronder in Spanje, Frankrijk, Nederland, Portugal, Cyprus, Oostenrijk, Denemarken, Slovenië en Noorwegen. Meerdere mensen die het vaccin namen, kregen bloedproppen. Er zijn ook een aantal mensen overleden.

Hoe dan ook

Wiik bagatelliseerde de gevaren van het vaccin. Ze zei dat ‘er ieder jaar mensen zijn die bloedproppen krijgen en sterven aan een hersenbloeding’. “Als ik de uitnodiging krijg, neem ik het hoe dan ook, zelfs als blijkt dat het AstraZeneca-vaccin bloedproppen of hersenbloedingen veroorzaakt,” zei ze.

“Sorry dat ik het zo bot zeg, maar iemand moet zich opofferen zodat de rest veilig is,” aldus de journalist.

Wiik is niet ouder dan 69, wat betekent dat ze meer dan 99,5 procent kans heeft om Covid-19 te overleven. Ze gaat dus liever voor een vaccin dat dermate vaak ernstige bijwerkingen veroorzaakt dat veel landen op de pauzeknop hebben gedrukt.

[Summit News]

4.7
14
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *