Dezelfde IBM die samenwerkte met Adolf Hitler om de Holocaust te helpen runnen, werkt nu samen met Moderna om vaccinpaspoorten te installeren


Wanneer een kwaad wordt genegeerd of als normaal wordt geaccepteerd, wanneer gerechtigheid niet op de juiste manier wordt gediend, heeft de geschiedenis uiteindelijk een manier om zichzelf te herhalen en zal dat kwaad weer de kop op te steken. Als hij niet wordt geconfronteerd, blijft de vloek bestaan.

De International Business Machines Corporation (IBM), een Amerikaans multinationaal technologiebedrijf, werkt nu samen met Moderna, een experimentele producent van mRNA-vaccins. De twee entiteiten werken aan een vaccinpaspoort dat kunstmatige intelligentie gebruikt om de toediening van vaccins in realtime te volgen met als einddoel: naleving van vaccins af te dwingen. Het partnerschap probeert de levens van iedereen te beheersen, te beginnen met de inwoners van New York, die binnenkort een digitale gezondheidspas moeten verstrekken om te reizen, te werken en bepaalde evenementen bij te wonen. De nieuwe IBM-technologie dreigt iedereen uit te sluiten die zijn lichaam niet onderwerpt aan de genetische experimenten van Moderna en toegeeft aan de eisen van de almachtige vaccinindustrie.

IBM’s smerige geschiedenis van het helpen van Adolf Hitler bij het uitvoeren van de Holocaust

IBM, met het hoofdkantoor in New York, heeft vestigingen in meer dan 170 landen. Het bedrijf werd opgericht in 1911 en heeft een smerige geschiedenis van samenwerking met genocidale naties die mensen hebben misbruikt, vermoord en vernietigd bij medische experimenten (inclusief vaccinexperimenten). Tegenwoordig werkt IBM aan het wetteloze Vaccin Passport-systeem dat iedereen discrimineert en uitsluit die zich niet aan medische experimenten houdt, terwijl burgers massaal worden bedreigd om zich aan hun plannen te houden.

IBM werd opgericht door Thomas J. Watson onder de naam Computing-Tabulating-Recording Company. Watson profiteerde van een technologie die de tabulatiemachine wordt genoemd, wat een buitengewoon belangrijk hulpmiddel voor gegevensverwerking werd voor overheden en bedrijven over de hele wereld. Watson had uiteindelijk een ontmoeting met Adolf Hitler nadat Hitler in 1933 kanselier van Duitsland werd. Watson, die destijds de president van de internationale kamer van koophandel was, ging met Hitler om tafel en verkocht hem een ​​tabelleringstechnologie die werd gebruikt om de Holocaust uit te voeren. Watson hoefde nooit verantwoording af te leggen voor zijn rol in de Holocaust. Hij diende meer dan veertig jaar in het bedrijf voordat hij het overdroeg aan zijn zoon, T.J. Watson, Jr.

IBM bouwt technologie achter vaccinpaspoorten om de mensheid op te sporen, te discrimineren, te dwingen, te dwingen en tot slaaf te maken

Tegenwoordig bouwt IBM een technologie voor het volgen van mensen en die de vrijheden van mensen beperkt als ze niet voldoen aan alle inentingen die vaccinbedrijven voor mensen hebben gepland. Op dit moment werkt Moderna aan nieuwe mRNA-updates voor mensen die de eerste twee doses experimenteel mRNA al hebben ontvangen. Onder het Vaccin Passport-systeem zijn deze updates voor covid-varianten elk jaar vereist om te kopen, verkopen, reizen en verzamelen. Het is het einde der tijden, Bijbelse profetie in actie – het merkteken van het beestensysteem dat wordt ingevoerd. (Openbaring 13: 14-18)

De arrogante dictator van New York, Andrew Cuomo, rolt al de Excelsior Pass uit, een vaccinpaspoortsysteem dat lichamelijke autonomie, medische privacy, geïnformeerde toestemming, medische keuze en mensenrechten wegneemt – en burgers onderwerpen aan lichamelijke eisen, gedragsconditionering en onderdanigheid naar de vaccinstaat. Dit controlesysteem werd al opgelegd in het Barclays Center tijdens een NBA-wedstrijd en in Madison Square Garden voor een NHL-wedstrijd. Bedrijven, scholen, overheidskantoren, stadions, theaters en locaties worden al bedreigd met permanente sluiting als ze het nieuwe vaccinpaspoort niet afdwingen voor elke werknemer en klant.

De Excelsior-pas is gebaseerd op IBM’s Digital Health Pass-technologie, die QR-codes, een blockchain-grootboektoepassing en een datatracking-app gebruikt om mensen hun vaccinstatus te laten naleven en te verifiëren. De kracht en de dwang zijn in de openbaarheid, zo opdringerig en beledigend als het maar kan zijn. De psychopaten die de menselijke genetische code willen manipuleren, willen ook een samenleving creëren die buigt voor hun wil. Zal er deze keer in de geschiedenis een geallieerde mogendheid zijn om op te komen tegen deze schendingen van de mensenrechten?

Bronnen: MintPressNews.com, HBR.org, IBM.com, ABC13.com

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *