Covid-19 vaccins are Weapons of Mass Destruction – CommonSenseTV


De vaste lezers van CommonSenseTV weten dat ik graag naar de wijze woorden van doctor Vernon Coleman luister. Doctor Coleman is een zeer beroemd en wijs arts in het Verenigd Koninkrijk en heeft meer dan 100 medische boeken geschreven.

Enige tijd geleden heb ik een video van deze wijze man (an old man in a chair) geplaatst waarin hij in huilen uitbarstte wegens het leed dat de mensheid wordt aangedaan met het gen-therapie experiment. Hij heeft nu een nieuwe, nog veel verontrustender video opgenomen en gepubliceerd. Hij zegt dat dit de meest belangrijke video boodschap is die hij ooit heeft gemaakt en gepubliceerd.

Als u de Engelse taal niet machtig bent, hierbij een hele korte samenvatting:

Dit vaccin/gen-therapie dat op de mensheid wordt uitgeprobeerd, zou er wel eens toe kunnen leiden dat de mensheid wordt uitgeroeid. Het vaccin zorgt ervoor dat uw immuunsysteem wordt vervangen door een artificieel immuunprogramma. En dat zorgt ervoor dat het virus zich kan muteren in veel gevaarlijkere varianten waar het dna-gemodificeerde lichaam niets meer aan kan doen. Niet alleen is dit gevaarlijk voor iedereen die zich deze horrorspuit heeft laten toedienen, maar het is ook levensgevaarlijk voor de verstandige mensen die dit niet hebben laten doen.

Bekijk het indrukwekkende betoog van doctor Coleman en deel dit alstublieft met iedereen die u kent:


 

 

 

Eerdere video van doctor Coleman:

 

Beoordeel dit artikel en DEEL alstublieft! Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

4.8
12
Stemmen

Artikelbeoordeling

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *