Verontrustend: sterftecijfers exploderen na coronavaccinaties


Ondanks de mooie beloftes van politici dat het vaccin de uitweg uit deze crisis is, sterven er in landen met een hoge vaccinatiegraad niet aanzienlijk minder mensen. In Groot-Brittannië, waar al meer dan 20 miljoen mensen zijn gevaccineerd, nam de sterfte na de aftrap van de vaccinatiecampagne juist sterk toe. In bejaarden- en verpleeghuizen verdrievoudigde het aantal sterfgevallen.

Verontrustende cijfers

Ook vanuit Israël, dat wordt gezien als een ideaal ‘modelland’, bereiken ons verontrustende cijfers. Hoewel bijna 80 procent van de Israëlische 60-plussers is ingeënt, is het sterftecijfer slechts met een derde gedaald. Het aantal ziekenhuisopnames is slechts met een kwart gedaald.

Sterftecijfers stegen tot 144 procent

Onderzoeker Thorsten Wieth dook in de statistieken en deed een beangstigende ontdekking: in landen met meer dan 10 vaccindoses per 100 inwoners stegen de sterftecijfers tot 144 procent, terwijl het aantal nieuwe gevallen tot 61 procent daalde. Wieth vraagt zich dan ook af waarom het aantal sterfgevallen vooral stijgt in landen waar fanatiek wordt geprikt.

Recht evenredig

Het kan natuurlijk zijn dat de vaccinaties in sommige landen samenvallen met een volgende golf. Maar die vlieger gaat lang niet overal op. Neem bijvoorbeeld Gibraltar, waar het sterftecijfer begon te stijgen nadat men was gestart met vaccineren. De sterfte steeg vrijwel recht evenredig met de vaccinatiegraad, wat lijkt te wijzen op een correlatie tussen de vaccinatie en het sterftecijfer. Dit moet bespreekbaar worden gemaakt.

[Wochenblick]

Abonneer je hier op ons Telegram-kanaal om het laatste nieuws te ontvangen.

4.9
16
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *