De moeder uit Utah van in de dertig sterft vier dagen nadat ze een tweede dosis coronavirus vaccin heeft gekregen


Een vrouw uit Utah van in de dertig stierf vier dagen nadat ze het coronavirusvaccin had gekregen.

Kassidi Kurill, 39, was gezond en gelukkig en “had meer energie” dan anderen, volgens een KUTV-rapport. Toen, vier dagen nadat ze haar tweede dosis van het coronavirusvaccin had gekregen, ze plotseling stierf.

“Ze kwam vroeg binnen en zei dat haar hart klopte en dat ze het gevoel had dat ze naar de eerste hulp moest gaan”, zei haar familie. Haar vader, Alfred Hawley, zei dat hij wakker werd door haar verzoek om hulp.

Hawley zei dat nadat ze op 1 februari haar tweede injectie had gekregen, Kurill ‘meteen ziek werd, pijn had op de locatie van de injectie, toen begon te klagen dat ze veel dronk maar niet kon plassen en toen voelde ze zich een beetje beter de volgende dag. ”

Kurill werkte als chirurg, had geen medische aandoeningen en had ervoor gepleit dat haar familie het vaccin zou krijgen.

Ze bracht twee dagen in bed door nadat ze de tweede injectie had gekregen, en toen, op de derde dag, werd ze naar de eerste hulp gebracht, waar ze begon te braken. Doktoren vertelden de familie van Kurill later dat haar lever niet meer functioneerde.

‘Het was een totale schok, en ik was zelfs bang om het mijn vrouw te vertellen,’ zei Hawley.

Ze werd naar een traumacentrum gebracht, waar artsen vaststelden dat een levertransplantatie de beste optie was om haar leven te redden. Maar de doktoren waren niet in staat haar te stabiliseren, en haar hart, lever en nieren werden stilgelegd. Ze stierf 30 uur nadat ze naar de Eerste Hulp was gegaan.

“Heeft het vaccin dit veroorzaakt? Ik denk dat dat heel moeilijk aan te tonen is bij autopsie”, zei dr. Erik Christensen, hoofd medische onderzoeker van Utah.

Christensen zei dat een vaccin in sommige gevallen anafylaxie kan veroorzaken die bijna onmiddellijk de dood tot gevolg heeft, maar dat het moeilijk zou zijn om te bepalen of het vaccin de dood van Kurill heeft veroorzaakt. Haar vader zei dat hij “moet geloven dat er iets met de shot was”, tenzij een autopsie het tegendeel bewijst.

Kurill laat een 9-jarige dochter achter en er is een GoFundMe-pagina opgericht om te helpen betalen voor de toekomst van haar dochter.

Het incident komt omdat uit een nieuwe peiling blijkt dat 1 op de 4 mensen weigert het coronavirusvaccin te nemen, ondanks het feit dat de Centers for Disease Control and Prevention het publiek verzekeren dat het “veilig en effectief” is.

Patrick Murray, directeur van het onafhankelijke Monmouth University Polling Institute, zei:
“Het publieke optimisme is gemengd nu we een jaar leven met de pandemie. De grotere beschikbaarheid van vaccins lijkt een aantal directe zorgen over ziek worden, die eind vorig jaar waren gegroeid, te hebben weggenomen. De meeste Amerikanen vinden echter dat ‘normaal’. nog vele maanden is verwijderd en misschien iets verder op de weg dan aanvankelijk gehoopt tijdens Biden’s eerste dagen op kantoor. ”

Bronnen: Washington Examiner

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *