Moedige advocaten na overlijden: ‘Goedkeuring vaccin onmiddellijk intrekken!’


Denemarken is tijdelijk gestopt met vaccinaties van AstraZeneca. Aanleiding is dat bij een aantal gevaccineerden bloedstolsels zijn vastgesteld, melden de Deense gezondheidsautoriteiten. Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) is een onderzoek gestart.

In Groot-Brittannië zijn al miljoenen mensen met AstraZeneca gevaccineerd. Eerder werd eenzelfde probleem met het vaccin gemeld in Oostenrijk. Ook daar gaan nu stemmen op om te stoppen met de inentingen.

Oostenrijkse advocaten eisen in een brief aan gezondheidsautoriteit BASG en de EMA een onmiddellijke stop op de AstraZeneca-vaccinaties. Volgens de advocaten zijn de vaccins een gevaar voor de volksgezondheid.

Waarschuwingen werden genegeerd

Een Oostenrijkse verpleegkundige overleed aan een stollingsstoornis na toediening van het vaccin. Een collega van haar kreeg een longembolie en belandde in het ziekenhuis. Ook een verpleegster uit Graz liep een longembolie op na de vaccinatie.

BASG reageerde dat er momenteel geen bewijs is voor een oorzakelijk verband en dat bloedstollingen niet tot de bekende bijwerkingen van het vaccin behoren. Talloze wetenschappers waarschuwden voordat de vaccinatiecampagne begon al voor deze levensbedreigende bijwerkingen.

Aangezien het klinisch onderzoek naar dit vaccin pas in maart 2024 afloopt, is het onmogelijk om verdere bijwerkingen en gevolgschade uit te sluiten. De advocaten willen dat de voorwaardelijke goedkeuring van het AstraZeneca-vaccin wordt ingetrokken, in afwachting van verdere informatie.

[Wochenblick]

4.8
39
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *