PCR testen gebruikt voor vastleggen DNA in database – waarom? – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————-

Grootste biotech bedrijf ter wereld brengt gecombineerde griep/corona test op de markt, ‘omdat het verschil amper te onderscheiden is’ (misschien wel omdat er helemaal geen verschil IS?)

—————————————————————————————————————————————-

Lange tijd werd ook dit een ‘complottheorie’ genoemd, maar nu heeft zelfs het bekendste en meest succesvolle Amerikaanse actualiteitenprogramma ’60 Minutes’ er aandacht aan besteed. ’s Werelds grootste biotech bedrijf, het Chinese BGI Genomics, dat ook in de VS en Europa actief is, blijkt de PCR testresultaten te gebruiken voor het vastleggen van DNA in een grote database. Meer nog: met dat DNA worden ook proeven verricht. Volgens het bedrijf wordt dit gedaan om een ‘revolutie’ teweeg te brengen in de menselijke gezondheidszorg. Sommigen denken echter dat BGI, dat aangestuurd wordt door de militaire tak van de Chinese Communistische Partij en dankzij Bill Gates naar de VS werd gehaald, dit DNA gebruikt voor de ontwikkeling van biogenetische wapens, waarmee bijvoorbeeld een volk of zelfs een heel ras kan worden uitgeroeid.

De regering Obama gaf BGI toegang tot de Verenigde Staten. Amerikaanse inlichtingenofficials beschuldigen BGI Genomics nu van het ‘mijnen’ of ‘oogsten’ van het DNA van Amerikaanse burgers. Het bedrijf wordt daarbij geholpen door de Bill & Melinda Gates Foundation, dat diverse BGI projecten rond genome sequencing (het decoderen en in kaart brengen van het DNA van mensen, dieren, planten en microben) heeft gefinancierd. Officiële doelstelling is het ontwikkelen van nieuwe medicijnen en behandelmethoden, een ‘transformatie van het volksgezondheidsbeleid’ (3), en tevens het ‘behouden en verduurzamen van landbouw en biodiversiteit.’

Samenwerking Gates met BGI en communistische regering

Gates bezocht in 2010 het hoofdkwartier van BGI in Shenzhen, en toonde zich zwaar onder de indruk van de enorme ambitie van het bedrijf. Meer dan 150 hoogst geavanceerde genetische sequencing machines analyseerden dagelijks het equivalent van meer dan duizenden menselijke genomen. ‘De meesten zien BGI enkel als een dienstverlener voor DNA analyse, maar het is de database die ze opbouwen die hen formidabel maakt,’ reageerde Ray Yip, hoofd van de Chinese tak van de Gates Foundation.

De voormalige Microsoft topman besloot fors in BGI te investeren, en ging in 2012 een partnerschap met het bedrijf aan. Hij deed dat hand in hand met staatsinstellingen zoals het Chinese ministerie van Wetenschap en Technologie en de Academie van Landbouwwetenschappen. De banden tussen Gates en BGI (/de Chinese Communistische Partij) zijn zeer nauw: dr. Tadataka Yamada, oud-president van het wereldwijde gezondheidsprogramma van de Gates Foundation, is voorzitter van de wetenschappelijke adviesraad van BGI. In 2016 kreeg BGI een eigen kantoor in Washington, de thuisbasis van de Gates Foundation.

Inlichtingenofficials bevestigen ‘verzamelen en exploiteren DNA burgers’

60 Minutes berichtte dat BGI in maart 2020 een officiële aanvraag indiende om in de staat Washington Covid-19 testlaboratoria te bouwen. Dat plan werd op verzoek van het kantoor van de Directeur Nationale Inlichtingen (DNI) afgewezen vanwege de banden van BGI met de Chinese regering. Volgens inlichtingenofficials gebruikt BGI zijn coronatesten om ‘biometrische informatie van Amerikaanse burgers te verzamelen, op te slaan en te exploiteren.’

Desondanks gaf de Amerikaanse FDA op 24 april 2020 het groene licht voor de ‘Real Time Fluorescent RT-PCR Kit for detecting SARS-CoV-2‘ test van BGI (en dochtermaatschappij MGI) , ‘inclusief het gebruik van een automatisch sample onderzoekssysteem, een aanvullende virale RNA extractie set, en PCR systemen voor het testen van een breder scala van klinische samples.’ Bovendien blijkt deze ‘zeer gevoelige’ test volgens het bedrijf net zo goed te werken voor de Britse, Zuid Afrikaanse en alle andere tot nu toe bekende corona mutaties.

‘Noch positieve, noch negatieve testen bevestigen iets of sluiten iets uit’

Toch moet ook BGI erkennen dat met deze geavanceerde PCR test niet kan worden gezegd of iemand ‘besmet’ is: ‘Positieve resultaten zijn een indicatie van de aanwezigheid van SARS-CoV-2 RNA; klinische correlatie met de geschiedenis van de patiënt en andere diagnostische informatie is noodzakelijk om de infectiestatus van de patiënt te bepalen. Positieve resultaten sluiten geen bacteriële infectie of co-infectie met andere virussen uit. De gedetecteerde stof hoeft niet de precieze oorzaak van de ziekte te zijn… Negatieve resultaten sluiten geen SARS-CoV-2 infectie uit, en zouden niet moeten worden gebruikt als de enige basis voor besluiten over het omgaan met een patiënt.’(onderstreept toegevoegd)

Dit bevestigd wat wij op basis van tal van andere bronnen al sinds het voorjaar van 2020 schrijven, namelijk dat de PCR test NIETS concreets zegt over het al dan niet ‘besmet’ zijn met het coronavirus (of met wat voor virus dan ook). Desondanks is deze voor dit doel compleet onderuit gehaalde test nog steeds de basis van het overheidsbeleid ten aanzien van lockdowns, mondkapjes, avondklok, etc., ook in Nederland.

Nieuwe test ‘omdat verschil tussen griep en corona moeilijk te onderscheiden is’

BGI heeft inmiddels ook een 3-in-1 test voor zowel SARS-CoV-2 als Influenza A en B op de markt gebracht. Waarom? Omdat ‘de griep en Covid-19 vergelijkbare symptomen hebben, en moeilijk te zijn onderscheiden.’ We hebben dat onderstreept, omdat nog steeds heel veel mensen met het door de mainstream media gecreëerde valse beeld in hun hoofd zitten dat Covid-19 uniek is, en heel anders is dan de griep.

Vorig jaar lieten we op basis van eerdere wetenschappelijke studies zien dat in werkelijkheid niet één van de Covid-19 symptomen uniek is, ook niet in ernst en langdurige, soms permanente gezondheidsschade bij mensen die ernstig ziek zijn geworden en/of longontsteking hebben gekregen. Dat overkomt jaarlijks duizenden mensen die influenza hebben gehad, maar daar werd eerder nooit aandacht aan besteed. (Zie ons artikel van 29 mei 2020:  Longschade door corona niet uniek en niet erger dan tijdens jaarlijkse griep (/ Duitse en Amerikaanse longexperts: Influenza A in ontwikkelde wereld al jaren belangrijkste oorzaak van sterfte door longontsteking).

Bovendien waarschuwt BGI ook voor deze nieuwe test dat ‘een positieve test voor één ziekte niet betekent dat u vrij bent van andere. Om zeker te zijn moet u op allemaal worden getest.’ Maar we zagen net dat het bedrijf zelf erkent dat met deze testen helemaal niets zeker kan worden vastgesteld.

Als hierbij bedacht wordt dat de griep vorig jaar plotseling op een unieke ‘vakantie’ is gegaan – en ‘experts’ op TV daar de meest idiote, onwetenschappelijke verklaringen voor bedachten -, dan lijkt er meer dan genoeg reden om aan te nemen dat heel veel ‘corona gevallen’ in werkelijkheid griep gevallen zijn, en het Covid dodental inderdaad ‘minstens 1600% overdreven is, zoals onlangs uit een wetenschappelijke studie bleek.

(Nog) een complottheorie: China verzamelt DNA voor bouw biogenetische wapens

Wat (nog?) wel tot het gebied der complottheorieën behoort is de stellige overtuiging van Mike ‘Natural News’ Adams dat het ontwikkelen van biogenetische wapens de echte reden van het verzamelen van DNA door BGI/het Chinese leger is.

‘De doelstellingen van Bill Gates, een openlijke voorstander van wereldwijde depopulatie, en die van communistisch China kruisen elkaar onder de vlag van genocide,’ schrijft Adams. ‘De massamoord op Amerikanen realiseert het doel van de CCP om Amerika te verzwakken, en klaar te maken voor een militaire invasie. Gates bereikt hiermee een deel van zijn wereldwijde depopulatie, en vernietigt ondertussen de Verenigde Staten van Amerika als een soevereine natie.’

‘Met andere woorden: China wil met het oogsten van DNA waarschijnlijk ras-specifieke biowapens maken die tegen de VS zullen worden ingezet. Hierbij werden ze geholpen door Fauci, Obama, de NIH en de Bill & Melinda Gates Foundation, die een deel van dit onderzoek hebben gefinancierd. Naar mijn mening is het nu duidelijk dat overheden en globalisten de oorlog hebben verklaard aan het menselijke ras, en dat de mensheid nu vecht om te overleven tegen genocidale, moorddadige wetenschappers en schurken wier belangrijkste doel massa uitroeiing is.’ (1)

Rijk der fabelen, of is er toch meer aan de hand?

Krasse taal, en een huiveringwekkend fictief scenario waar vooralsnog geen bewijs voor is. Toch geeft het merkwaardige, diametrale en vaak extreem schadelijke optreden van overheden meer dan genoeg reden om dit niet onmiddellijk naar het rijk der fabelen te verwijzen.

Nu PCR testen worden gebruikt om DNA te verzamelen, op te slaan en te bewerken, gebeurt dit dan ook in Nederland? Waarom worden deze PCR testen nog steeds misbruikt om de samenleving en economie deels op slot te houden, terwijl inmiddels onomstotelijk vaststaat dat deze testen géén besmettingen kunnen aantonen (en de cijfers in de media dus flauwekul zijn)? Waarom zijn deze testen dan tòch maatgevend voor het beleid op scholen, waar hele klassen naar huis worden gestuurd als één leerling een (valse) positieve test heeft gekregen?

Waarom moeten zoveel mogelijk mensen en kinderen zich laten testen? Waarom moeten zoveel mogelijk mensen zich laten inenten met experimentele, als genetische manipulatie verpakte ‘vaccins’, waarvan de gevolgen voor de gezondheid nog volstrekt onbekend zijn?

Zelfs voor de lezer die nog steeds tot over zijn kruin vastzit in de extreem eenzijdige angstpropaganda die dagelijks door de mainstream media en politiek wordt verspreid, zou er nu toch meer dan voldoende reden zijn om eens een poging te wagen om ‘out of the box’ te denken. Waarom wordt dit beleid, dat ons land, onze vrijheid, ons MKB, onze democratie en onze volksgezondheid stapsgewijs aan het verwoesten is, onverkort volgehouden en met keiharde maatregelen afgedwongen, terwijl naar de gigantische nevenschade niet of nauwelijks wordt omgekeken?

Zou er daarom misschien toch een andere agenda, die helemaal niets met de volksgezondheid te maken heeft, kunnen worden uitgevoerd? Is het nu wel zo verstandig om voor uzelf of uw (klein)kinderen dat risico te nemen door blind en naïef voor de huidige beleidsbepalers en hun opiniemanipulatoren bij de media te blijven buigen?

 

Xander

(1) Natural News
(2) The National Pulse
(3) Financial Times
Afbeelding: Gerd Altmann , Pixabay 

Zie ook o.a.:

08-03: Vraag het aan Amazons Alexa: ‘Bill Gates zegt dat met vaccin miljarden mensen uit te moorden zijn’
05-03: ‘Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
04-03: Spaanse wetenschappers over de ‘politieke economie van massa hysterie’ rond Covid-19
01-03: Nederlandse staat acht zich niet verantwoordelijk voor schade door vaccinaties en schuift schuld af op zorgverleners
25-02: ‘Nieuw Nürnberg tribunaal in voorbereiding tegen WEF en politieke veroorzakers Covid-19 crisis’
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
20-02: Angela Merkel: Pandemie pas voorbij als alle mensen op de wereld zijn gevaccineerd
19-02: ‘Peer-reviewed studie: Covid dodental minstens 1600% overdreven’
18-02: Mark Zuckerberg: ‘Vaccins veranderen menselijk DNA, lange termijn gevolgen onbekend’
18-02: Herstel-NL: Groep prominente Nederlanders vindt angst onterecht en wil snelle opening samenleving
16-02: Professor Pierre Capel: ‘Kinderoffers waren toch verleden tijd?’ (‘Maatschappij verschuilt zich achter een stel dwazen’)
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
04-02: Van Haga: ‘Verlenging lockdown is ramp voor Nederland’
20-01: Sperrzeit na 76 jaar terug: ‘Hoe het klokje thuis tikt, tikt het niet voor het virus’ (video college Pierre Capel)
09-01: Professor Schetters noemt Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverantwoordelijk.’
07-01: ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

2020:
29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’
21-12: Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie (/ Ruim 11 jaar geleden beschreven we het scenario dat nu wordt uitgevoerd)
17-12: Open brief Nederlandse huisarts aan politiek: ‘Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan’
14-12:  Regering wil met harde lockdown mensen uitputten en rijp maken voor Covid vaccin’ 29-12: Hoofd wetenschap WHO: Geen bewijs dat Covid vaccins besmettingen voorkomen
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )
05-09: VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates
07-06: Wetenschappelijke studie bevestigt longschade corona patiënten door beademingsapparaten
02-06: Zweden bewijst definitief dat lockdowns en veel social distancing totaal onnodig waren
29-05: Longschade door corona niet uniek en niet erger dan tijdens jaarlijkse griep (/ Duitse en Amerikaanse longexperts: Influenza A in ontwikkelde wereld al jaren belangrijkste oorzaak van sterfte door longontsteking)
25-05: Artsen in Italië, Duitsland en India zeggen dat meeste Covid-19 doden niet door virus, maar door longbacterie zijn overleden
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *