Louis Farrakhan noemt coronavaccin ‘flesje des doods’


Nation of Islam-leider Louis Farrakhan heeft zich onlangs zeer kritisch uitgelaten over coronavaccins. Zo noemde hij het vaccin een ‘flesje des doods’. Daarnaast trok hij een parallel met de limonade met cyanide die sekteleider Jim Jones zijn volgelingen in 1978 liet drinken in Guyana. “Dit is de dood zelve,” zei hij over de coronaprik.

Farrakhan hekelt het feit dat het vaccin zo haastig is ontwikkeld en dat er allerlei stappen zijn overgeslagen in het proces.

In december vorig jaar riep de Nation of Islam-leider mensen op om de prik vooral niet te halen. Hij zei dat de vaccinatiecampagne onderdeel is van een overheidscomplot om de bevolking uit te dunnen. Farrakhan zei dat mensen geen vaccin, maar vitamine D uit zonlicht nodig hebben om corona te bestrijden.

Giftig afval

“Weet je waarom de Caraïben minder zwaar worden getroffen dan Amerika en Europa?” vroeg hij. “Omdat we veel tijd in de zon doorbrengen.”

In juli vorig jaar zei Farrakhan dat het vaccin onderdeel is van een plan van dr. Anthony Fauci en Bill en Melinda Gates ‘om de aarde te ontvolken’. Hij vergeleek het coronavaccin met ‘giftig afval’.

“Ik zeg tegen mijn broeders en zusters in Afrika: als ze met een vaccin komen, wees dan op je hoede. Laat je niet vaccineren. Ze hebben een lange geschiedenis van verraad,” zei hij tijdens zijn speech. “Neem hun medicijnen niet.”

[Fox News]

0
0
stem

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *