verpleegster (49) overleden, collega (35) keek dood in de ogen


In Oostenrijk wordt tijdelijk gestopt met het prikken met een batch vaccins van AstraZeneca, nadat een verpleegster is overleden en een andere ziek werd. De ene vrouw overleed aan ernstige stollingsstoornissen. De ander kreeg een levensbedreigende longembolie en is herstellende.

Gezondheidsautoriteit BASG zegt dat er ‘geen bewijs is van een oorzakelijk verband met de prik’ en dat ‘bloedstollingen niet bij de bekende bijwerkingen horen’. De gevallen worden momenteel ‘grondig onderzocht’. AstraZeneca zegt het onderzoek ‘te steunen’.

Microbioloog Sucharit Bhakdi waarschuwde eerder al dat de nieuwe coronavaccins ervoor kunnen zorgen dat ons bloed gaat stollen. Een Amerikaanse arts vergeleek de bloedwaarden van patiënten voor en na de inenting. De foto’s die hij zag, waren alarmerend. Bij ruim de helft van de mensen die na toediening van de prik op de IC belandden, waren de stollingsfactoren sterk verhoogd. Als het bloed gaat samenklonteren kan dat leiden tot verlamming, beroertes, blindheid en sterfte, legde professor Bhakdi uit.

Geïntimideerd

Heel Zwettl rouwt om het overlijden van de 49-jarige verpleegster, wier roeping het was om zieke mensen te helpen. Ze laat een dochter en echtgenoot achter. Internetkrant Wochenblick sprak met verschillende medewerkers van het ziekenhuis waar ze werkte, maar die zeiden dat ze niet op details konden ingaan. Zo bang waren ze om hun baan te verliezen.

Er gaan geruchten dat medewerkers van het ziekenhuis zijn geïntimideerd, schrijft de krant. De vrouw werd twee dagen na de inenting ziek en overgebracht naar een ziekenhuis in Wenen. Daar konden artsen niets meer voor haar doen. Ze overleed een dag nadat ze was binnengebracht.

Een 35-jarige collega van de verpleegster kreeg een prik uit dezelfde batch, waarna ze een levensbedreigende longembolie kreeg.

Vaccinatiestop

FPÖ-leider Norbert Hofer heeft gepleit voor een vaccinatiestop. Zolang een verband niet kan worden uitgesloten, moeten vaccinaties met deze werkzame stof ‘met onmiddellijke ingang’ worden gestaakt omdat het aantal meldingen van ernstige bijwerkingen anders zal toenemen. We moeten niet de autopsie afwachten, aldus Hofer.

Het duurt namelijk meer dan een week voordat de resultaten bekend worden gemaakt, terwijl in de tussentijd duizenden mensen worden gevaccineerd met het vaccin van AstraZeneca. “Dat moet de minister van Volksgezondheid voorkomen!”

[Wochenblick]

5
34
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *