‘Westerse media moeten sterfgevallen door Pfizer-vaccin onderzoeken’


De Christian Daily berichtte vrijdag over de sterfgevallen in een Duits verzorgingstehuis na inenting met het coronavaccin. Een klokkenluider zei tegen advocaten Reiner Fuellmich en Viviane Fischer dat de bewoners tegen hun wil werden gevaccineerd, desnoods met geweld. Na toediening van de eerste dosis stierven zeven van de 31 bewoners. Na de tweede dosis overleed nog een bewoner en werden 11 mensen ernstig ziek.

Fischer wil dat de politie een onderzoek instelt om meer sterfgevallen te voorkomen. Het zou niet het eerste onderzoek zijn naar overlijdens onder ouderen na toediening van coronavaccins.

Andere westerse media hebben het bericht niet opgepikt. De Chinese krant Global Times stelt dat grote westerse media ‘het aantal overlijdens door het Pfizer- en Moderna-vaccin bagatelliseren’. Global Times-hoofdredacteur Hu Xijin schrijft dat het artikel van Christian Daily alleen op de websites van enkele ngo’s is verschenen, maar werd genegeerd door de mainstream media.

Klemmend beroep

Hij heeft een sterk vermoeden dat Pfizer en sommige westerse overheden, die hebben meegeholpen om vaccins van dit bedrijf te promoten, deze negatieve informatie willen downplayen en de waarheid zoveel mogelijk proberen te verbergen.

“Ik doe met klem een beroep op de westerse mainstream media om deel te nemen aan het onderzoek en te berichten over de informatie die naar buiten is gebracht door de Christian Daily,” zegt Hu Xijin.

[Global Times]

4.9
41
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *