Microsoft, Intel en Adobe creëren systeem dat einde maakt aan alle privacy op internet – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————–

Totale content controle maakt in dit ‘systeem van het Beest’ totale censuur mogelijk

—————————————————————————————————————————————–

Microsoft, Intel, Adobe en Truepic zijn begonnen met het opzetten van een digitaal systeem waarmee definitief een einde wordt gemaakt aan alle privacy op het internet. ALLE content zal in de nabije toekomst naar de bron kunnen worden herleid. U zult niets meer op het internet kunnen plaatsen zonder dat Big Tech, en daarmee de overheid, weet dat het van u afkomstig is. Dit systeem valt naadloos te passen binnen het reeds in de testfase bevindende digitale betalingssysteem dat rechtstreeks aan uw lichaam zal worden gekoppeld, en is tevens de hoofddoelstelling van het World Economic Forum: ‘In 2030 bezit u niets, en u zult gelukkig zijn.’ Met ‘niets’ wordt dus ook uw privacy bedoeld. Dat zal over minder dan 10 jaar volledig tot het verleden behoren.

Eind februari liet Microsoft in een persbericht weten dat het zich heeft aangesloten bij de Coalition for Content Provenance and Authenticity (C2PA), waar ook Adobe en Intel toe behoren. Doel van deze organisatie is niets minder dan de definitieve en totale vernietiging van alle privacy op het internet. Berichten, documenten, foto’s, plaatjes, memes, video’s, muziek – alles krijgt straks automatisch een soort onzichtbaar watermerk, waarmee onmiddellijk is af te lezen waar de content vandaan komt, en wie deze heeft gemaakt.

Techneuten hoeven niet te denken dat ze hieraan zullen kunnen ontsnappen. Het is namelijk de bedoeling dat dit ‘watermerk’ ook hardwarematig wordt ingebouwd. Intel kan zijn processors zo gaan construeren, dat deze alleen functioneren als ze alles wat u op uw PC doet, en alles wat u op het internet zet en doet, registreert, zelfs als u niet met het internet bent verbonden. Als Intel hier al mee bezig is, dan zullen de concurrenten, waarvan AMD de voornaamste is, zo goed als zeker volgen.

Totale digitale censuur

Het nieuwe systeem maakt behalve totale digitale controle ook totale digitale censuur mogelijk. Immers, als u ooit iets ‘fouts’ op het internet heeft geplaatst, bijvoorbeeld een artikel of reactie waarin u kritiek levert op de overheid, of een mening die afwijkt van wat mainstream en dus toegestaan is, dan kan aan dat persoonlijke ‘watermerk’ automatisch een blokkeringssignaal worden gekoppeld, waardoor u helemaal niets meer kunt plaatsen of delen.

Kortom: dan wordt u digitaal monddood gemaakt. En natuurlijk weet men dan meteen wie de ‘foute’ content heeft gemaakt, en kunt u vermoedelijk een sanctie tegemoet zien, en/of een bezoekje aan huis.

‘Stoppen van desinformatie’

Het primaire doel van deze Tech coalitie is volgens Microsoft ‘het stoppen van desinformatie’. Dat zegt natuurlijk meer dan genoeg. Met ‘desinformatie’ wordt namelijk nu al alles bedoeld dat afwijkt van wat de overheden en ‘Big Tech’, ‘Big Media’ en ‘Big Pharma’ als de werkelijkheid voorschrijven. Het zal dus geen verbazing wekken dat de voorloper van deze coalitie, Project Origin, behalve Microsoft ook grote media zoals de New York Times, de BBC en CBC bevat. (1)

Ontsnappen aan dit totalitaire systeem – dat mij betreft zonder enige twijfel het ‘systeem van het Beest’ te noemen is – zal onmogelijk zijn, tenzij u zich op de één of andere wijze volledig digitaal weet ‘los te koppelen’. Maar dat zal dan betekenen dat u niets meer zult kunnen en zelfs geen boodschappen meer zult kunnen doen. En met vele miljarden bewakingscamera’s en tienduizenden satellieten met ‘real time’ monitoring in omloop, voorzien van technologie waarmee inmiddels dwars door de dikste muren kan worden gekeken, zult u zich ook niet meer ‘in de massa’ kunnen verbergen.

Laatste decennium van de mensheid zoals we die kenden?

Kortom, tenzij deze globalistische bedrijven, organisaties, miljardairs en politici worden gestopt, kan worden geconcludeerd dat we ons in het laatste decennium van de mensheid zoals we die hebben gekend bevinden, en misschien zelfs wel in het laatste lustrum. Privacy, vrijheid van meningsuiting, democratie, vrijheid van verplaatsing, van keuze, van ‘kopen en verkopen’, van voedsel, van medicijnen, van vaccinaties, van vrienden, partners en contacten, en zelfs van denken, voelen en willen, van ALLES, zal al over enkele jaren definitief tot het verleden behoren.

Dan bent u geen mens meer, maar een slaaf, een op afstand gecontroleerde en bestuurde androïde met nul inspraak en nul vrije wil, en ligt uw hele leven zowel figuurlijk als letterlijk in handen van een technocratische elite, en daarmee van een geavanceerd, door A.I. (kunstmatige intelligenties) gerund wereldomspannend systeem.

 

Xander

(1) Breitbart

Zie ook o.a.:

26-01: Britse professor Frank wil dat uitrol 5G wereldwijd wordt opgeschort wegens gezondheidsrisico’s (/ Overheden willen 5G erdoor drukken omdat burgers er 24/7/365 mee kunnen worden gevolgd en gecontroleerd)
23-01: Microsoft krijgt patent op virtuele opstanding uit de dood
21-01: No jab, no job: Bedrijven gaan werknemers verplichten zich te laten vaccineren (/ Britse minister: Vaccinpaspoorten komen er wel degelijk aan, ook voor werk en supermarkten)
15-01: Microsoft – Big Tech – Rockefeller coalitie ontwikkelt wereldwijd verplicht Covid paspoort ( / Mensen zonder vaccinpaspoort dreigen compleet van samenleving te worden uitgesloten)
07-01: Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’ (/ Totaalprofiel van iedere burger: NIETS zal meer privé kunnen worden gehouden – Digitaal model van onze hele planeet in de maak)

2020:
06-12: Nieuwe tech stelt overheid in staat om via uw smartphone toegang te krijgen tot auto en draadloze apparaten, ook van anderen
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
14-11: EU geeft zichzelf macht to onbeperkt digitaal volgen, afluisteren en inbreken, ook van versleutelde berichten 12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )
26-10: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’
11-09: Zelflerende A.I. zegt ‘niet te kunnen voorkomen de mensheid te vernietigen’
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
06-08: Elon Musks hersenchip die mens aan computers koppelt en emoties controleert bijna klaar (Chip moet mensen al over 5 tot 10 jaar laten samensmelten met A.I. (kunstmatige intelligenties))
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
22-07: Team wetenschappers toont aan dat 5G mens in antenne verandert 
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
05-03: Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’

2019:
26-12: Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’
21-12: ‘Global Mega Trends’ consulting rapport voorziet transhumane mensheid in 2030
10-12: Iedereen zou ‘De werkelijkheid zoals we die waarnemen’ moeten lezen
12-11: 5G toch een wapen? Patent aangemeld voor gedachtecontrole via microgolven
06-11: Omnigeweld: ‘Samenleving wordt door technologie voor iedereen extreem onveilig’ (/ Oxford filosoof: ‘Enige manier om wereldwijde catastrofe te voorkomen is een universeel en allesomvattend controlesysteem’)
04-10: Totale controle: China voert verplichte gezichtsherkenning internet en smartphones in
26-09: Gedachtencontrole technologie wordt heimelijk uitgetest op bevolking’
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *