baby’s en zwangere vrouwen als proefkonijn


De grote farmaceutische bedrijven schakelen een versnelling hoger. Nu ook Johnson & Johnson een spoedvergunning heeft gekregen voor zijn coronavaccin wil de vaccinatielobby een taboe doorbreken en de prik ook aan baby’s en zwangere vrouwen geven.

De farmareus wil pasgeborenen, zwangere vrouwen en mensen met ernstige immuunstoornissen de mogelijkheid geven om de prik te krijgen. Baas Alex Gorsky sprak hierover met de Duitse krant Die Welt.

Dr. Ofer Levy, hoofd van het vaccinatieprogramma van een kinderkliniek in Boston, heeft van de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA goedkeuring gekregen om het vaccin te testen op kinderen. In eerste instantie wordt het vaccin uitgeprobeerd op kinderen tussen de 12 en 18 jaar, en vervolgens op baby’s en jonge kinderen.

Geen bewijs

Men wil uiteindelijk ook zwangere vrouwen en mensen met immuundeficiëntie bij het onderzoek gaan betrekken. Volgens Levy zal het inenten van kinderen ‘helpen om groepsimmuniteit te bereiken’. Eerder deed Anthony Fauci, de Amerikaanse Van Dissel, soortgelijke uitspraken.

Voorstanders beweren dat minderjarigen weliswaar minder symptomen hebben, maar een grote rol spelen bij de verspreiding van het coronavirus. Er is nog altijd geen bewijs gevonden voor deze hypothese.

Kinderrechtenactiviste en vaccinonderzoeker Mary Holland is het daar niet mee eens. Ze zei tegen LifeSiteNews dat het na tientallen jaren nog steeds niet is gelukt om groepsimmuniteit op te bouwen tegen welke kinderziekte dan ook.

Zeer controversieel

Het inenten van zwangere vrouwen is ook zeer controversieel. Enkele weken geleden verloor een zwangere ziekenhuismedewerker haar kindje korte tijd nadat ze de coronaprik had gekregen. Desalniettemin zijn farmaceutische bedrijven vastbesloten om ook dit deel van de bevolking te vaccineren.

Pfizer en BioNTech zijn onlangs begonnen met het inenten van 4000 zwangere vrouwen. Blijkbaar moet de hele wereldbevolking worden gevaccineerd tegen een virus dat voor 99,9 procent van de 65-minners niet dodelijk is.

Dit zei de Deense arts Peter Gotzsche in 2019 in VPRO Tegenlicht over de farmaceutische industrie:

[Wochenblick]

Abonneer je hier op ons Telegram-kanaal.

4.7
23
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *