Thierry Baudet waarschuwt voor Grote Reset: ‘Dit is heel zorgelijk’


Thierry Baudet, de voorman van Forum voor Democratie, krijgt tijdens bijeenkomsten geregeld vragen over de Grote Reset. Hij zei voor de camera van de NOS dat ‘The Great Reset’ de titel is van een boek van Klaus Schwab, de voorzitter van het World Economic Forum. “Hij heeft gezegd – en dat hebben ook andere mensen gezegd, Mark Rutte heeft het ook gezegd – dat corona een geweldige kans biedt, een great opportunity, om een totaal nieuw soort maatschappij te krijgen.”

“Ik vind dat heel zorgelijk,” voegde Baudet toe. “En ik vind dat we het daarover moeten hebben.” Vanochtend gaf hij alvast een voorzetje op social media. Hij deelde een item van Sky News over de Grote Reset als staatsgreep door de globalistische elite.

“Bijzonder dat dit in de buitenlandse pers wel gewoon gezegd mag worden. Wat zijn de marges van het debat in ons land toch smal. En wat lopen Nederlandse journalisten toch slaafs aan de leiband van de macht,” zei Baudet.

In de video praat presentator Alan Jones met journalist James Delingpole, die zegt dat het uiteindelijke doel van de Grote Reset is om slaven van ons te maken, iets wat de elites ‘in het verleden al vaker hebben gedaan’.

“Het is een complot, het is geen complottheorie,” zei de journalist. “Het is geen complottheorie meer als ze je vertellen wat ze aan het doen zijn.”4.7
45
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *