Artsen en OMT lid Jan Kluytmans verdienen bakken met geld aan tests – CSTV


En in onderstaand geval spreken we niet over een paar duizend euro of een kleine ton. We spreken over serieuze verrijking aan PCR-tests. De test waarvan keer op keer bewezen is dat hij niet gebruikt kan worden om iets als een coronavirus op te sporen.

Artsen en OMT-lid verdienen heel veel geld aan PCR-tests

Terwijl de p(l)andemie de economie vernietigt, mensenlevens ingrijpend verandert, mensen tot zelfmoord drijft en veel ondernemers kopje onder gaan, vullen de artsen microbioloog goed hun zakken. We zeggen het maar even precies zoals het is.

De artsen-microbioloog van het Brabantse laboratorium Microvida hebben geen last van de malaise: zij kunnen de rekening van een financieel uiterst succesvol 2020 opmaken.

Microvida is het afgelopen jaar getransformeerd tot een testfabriek: dagelijks zijn er duizenden monsters van de GGD’en uit de regio geanalyseerd op de aanwezigheid van het coronavirus. En bij elke test is het kassa voor de elf artsen die het lab bestieren. (bron)

Er is een groep artsen die ongelooflijk veel geld verdient aan de (niet werkende) PCR-test.

Arts en OMT-lid Jan Kluytmans behoort tot de veelverdieners. Dat onthult FTM. (bron)

Daarnaast is hij één van de TV-artsen geworden. Hij sloot zich aan bij de rest van de  media kliek waar ongeïnformeerd Nederland naar luistert.
https://www.bndestem.nl/breda/van-anoniem-naar-bn-er-de-microbioloog-ik-hoef-geen-tv-dokter-te-worden~ab6ded1d/

Ook 10 andere artsen die zijn aangesloten bij Microvida (Medische microbiologie Brabant-Zeeland) verdienen veel geld.

Robert Jensen besprak de verrijking aan tests van het OMT lid en arts Jan Kluytmans gisteren in zijn show.

video