‘Ze prikken onze grootouders gewoon weg!’


Vorige week dinsdag werd de demente oma van de Duitse Malaika gevaccineerd tegen corona. Donderdag overleed ze. De jonge vrouw klaagt op Twitter: “Ze prikken onze grootouders gewoon weg!” De tweet, die inmiddels is verwijderd, ontketende een heftige discussie.

Nederlandse media stellen na 87 sterfgevallen na toediening van het coronavaccin dat ‘niets wijst op een patroon’. Daar is lang niet iedereen het mee eens. Twitteraar CPD schrijft dat hij een soortgelijke ervaring had. “Mijn oom had ook dementie. Hij werd ingeënt en stierf vijf dagen later. Dat is geen toeval meer.”

Zo gezond als een vis

De moeder van ‘Magnoona’ werkt in een tehuis. Daar overleden vier bewoners na de eerste doses van het vaccin, zo laat ze weten. Gebruiker ‘Schlicht’ meldt acht sterfgevallen. “Bij ons zijn 22 bewoners ingeënt. Een week later waren acht van hen overleden. Ze waren alle acht zo gezond als een vis. Er tekent zich een beeld af, maar het lijkt veel mensen niet te deren.”

En zo zijn er nog veel meer voorbeelden. Sommige mensen nemen alvast voorzorgsmaatregelen. Zo zou in eerste instantie ook de demente vader van ‘Hanseat’ gevaccineerd worden, maar hij liet een volmacht opstellen. “Zum kotzen! Ik weiger,” reageert hij.

[Wochenblick]

Volg ons hier op Telegram om het laatste nieuws te ontvangen.

4.9
42
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *