‘Corona is laatste stap naar wereldstaat’


Corona wordt gebruikt door wereldleiders om maatregelen door te voeren op weg naar een ‘wereldstaat’. Dat zei FVD-voorman Thierry Baudet op NPO Radio 1. Het woord complot vindt hij in dat verband niet gek. “De letterlijke betekenis van het woord complot is gewoon een afspraak die je onderling maakt en die je niet naar buiten toe brengt.”

“Sinds het einde van de Koude Oorlog is er in de westerse wereld een politieke elite ontstaan die toe wil naar een wereldstaat. Corona is als het ware de laatste stap daarin,” zei hij. “En ik ben daartegen.”

We zijn corona ‘aan het opblazen’ met de maatregelen die nu van kracht zijn, wat de mondiale, globalistische elites de kans geeft om door te pakken met hun wereldstaatplannen, aldus Baudet.

Extreem toevallig

Hij vindt het ‘extreem toevallig’ dat het coronavirus is ontstaan in Wuhan, waar ‘het enige biologische wapenslaboratorium van China staat’. “Daar wordt al een paar jaar onderzoek gedaan naar coronavirussen en vleermuizen.”

De FVD-leider voegde toe dat het ‘heel goed zou kunnen’ dat corona uit dat laboratorium komt, maar hij gelooft niet dat het virus bewust de wereld ingeslingerd is.

[NPO Radio 1]

4.8
21
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *