het kabinet en OMT zijn de wappies


NOS-verslaggever Joep Schreuder bracht een bezoek aan Willem van Hanegem en Guus Hiddink om over voetbal te praten, maar het gesprek liep anders dan verwacht. De Kromme heeft een broertje dood aan de coronaregels.

Van Hanegem zei dat hij geen mondkapje draagt als hij boodschappen doet en noemde het kabinet en het OMT ‘wappies’. “Je doet toch ook wel een mondkapje op als je naar de supermarkt gaat?” vroeg Schreuder de 77-jarige Van Hanegem. “Dan moet ik je teleurstellen,” antwoordde hij.

“Maar je bent toch geen wappie, Willem?” vervolgde de verslaggever. “Nee, dus die mensen die alles maar kunnen zeggen, waarvan je denkt: dat is zo tegenstrijdig als wat, dat zijn dan geen wappies? Dan heb ik het gevoel dat dat eerder wappies zijn, want ik luister niet meer naar die mensen,” zei hij.

Hij laat zich ook niet vaccineren tegen corona. Schreuder: “Jij laat je toch wel prikken dan? Dat doe je toch wel? Als je een uitnodiging krijgt?”

De Kromme: “Ja, door een mug!”

[Voetbalprimeur]

4.8
16
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *