Politie weigert orders uit te voeren en kiest kant van het volk – Xandernieuws


Het is nog maar kleinschalig, maar
het verzet van de politie moet ergens beginnen.

—————————————————————————————————————————————–

Ook burgerlijke ongehoorzaamheid in VS, waar steeds mee horeca en andere bedrijven de verplichte mondkapjes en andere beperkingen gewoon negeren, en NEE zeggen tegen de prik

—————————————————————————————————————————————–

Een cruciaal element om het groeiende wereldwijde verzet tegen de Westerse corona dictaturen te doen slagen, is de steun van de politie. Zodra wetshandhavers weigeren om schadelijke bevelen uit te voeren, begint een autoritaire overheid zijn grip op het volk snel kwijt te raken. Rome is na Wenen en Napels de derde stad in Europa waar de politie openlijk de kant van het volk heeft gekozen (screenshot). Agenten die werden ingezet om op te treden tegen horeca ondernemers die demonstreerden tegen de lockdowns en andere restricties, namen onder applaus van de aanwezigen hun helmen af.

Het afnemen van de helmen door de ME agenten in Rome was een simpel en kleinschalig teken van solidariteit, maar o zo belangrijk om op den duur het broodnodige sneeuwbaleffect te doen ontstaan. Zodra agenten, maar ook ondernemers, artsen en onderwijzers, en het liefst ook militairen, zich achter het volk gaan opstellen en op vreedzame wijze weigeren mee te werken aan het onderdrukken van het volk, dan heeft het naar verhouding erg kleine clubje politieke machthebbers niets meer in handen.

Tientallen Oostenrijkse agenten nemen helmen af en lopen met volk mee

In Napels en Wenen was onlangs hetzelfde teken van hoop te zien. De Oostenrijkse regering lijkt de corona tirannie in Slowakije te hebben gekopieerd. Bedrijven mogen alleen open als iedereen N95 mondkapjes draagt. Dienstverleners zoals kappers mogen alleen aan het werk als ze een negatief testresultaat kunnen overhandigen. Scholen gaan weer open, maar op voorwaarde dat alle kinderen zich twee keer per week laten testen (in Slowakije is dat één keer per week, maar dan wel inclusief de ouders van de kinderen).

In Wenen namen eind januari vele tientallen agenten, die waren ingezet om een demonstratie tegen het overheidsbeleid de kop in te drukken, hun helmen af, en liepen mee met volk. ‘Met het steunen van het volk is de politie is een grens overgegaan ,’ schreef de Amerikaanse econoom Martin Armstrong. ‘Dit is de HOOP die we moeten koesteren. Iedereen die u kent met familie bij de politie moet hen overhalen om het volk te gaan steunen. Nürnberg (het naoorlogse tribunaal waar de Nazi’s werden berecht) is het perfecte voorbeeld. Simpel bevelen opvolgen zal niet meer werken als het tij zich tegen de regeringen keert, en dat zal gebeuren.’ (2)

Pennsylvania: ‘Velen zeggen gewoon NEE en gaan door met hun leven’

Ook in de Verenigde Staten groeit het verzet. In Pennsylvania moesten horeca en veel andere bedrijven 3 weken gesloten blijven, ook tijdens kerst en oud-en-nieuw. Velen hadden daar maling aan, en gingen gewoon open. Nu beginnen er ook steeds meer de mondkapjesplicht, social distancing en reisbeperkingen te negeren. ‘Er zijn nog wel een paar waren (corona) gelovigen, maar in dit gebied van Pennsylvania gaan velen gewoon door met hun leven. Velen zeggen simpelweg NEE tegen de prik. Interessant om te volgen waar dit op uitdraait,’ schrijft een lezer aan Armstrong. (1)

‘Dit is wat we vreselijk hard nodig hebben om onze toekomst te redden,’ aldus de econoom. ‘De politie moet wakker worden, en inzien dat ze niet alleen hun eigen toekomst, maar ook die van hun gezinnen vernietigen, en dat voor de komende generaties. Tirannie eindigt zodra de politie het volk gaat verdedigen tegen corrupte regeringen. Zo win je zonder bloedvergieten revoluties.’ (3) ‘Schwab, je kunt maar beter snel naar Mars vertrekken, zoals op jouw lijstje met voorspellingen voor Agenda 2030 staat!’ (1)

Verzet is NIET zinloos

Als u denkt dat het allemaal hopeloos en zinloos is, en ‘er toch niets meer tegen te doen is’, dan IS dat ook zo, maar enkel omdat u dat met uw passiviteit over uzelf afroept en dit alles met u laat gebeuren, hoogstwaarschijnlijk omdat u nog steeds in de angstmatrix van de mainstream media gevangen zit (stop daarom compleet met naar hen te kijken en te luisteren!). Een ommekeer, een terugkeer naar normaal – of zelfs beter dan normaal – is theoretisch zó dichtbij. Alles wat daarvoor nodig is, is een grootschalig ontwaken, en massale bereidheid om deze bestuurders de rug toe te keren. Zoals gezegd is de steun van de politie daarbij onontbeerlijk.

Van levensbelang is dat u zich beslist nooit laat verleiden tot geweld en ander provocerend gedrag, niet tegen agenten, niet tegen burgers, of tegen wie dan ook. Dat is exact waar een autoritaire dictatuur, zoals die nu helaas ook over Nederland heerst, op uit is, omdat het daarmee zijn repressieve beleid kan rechtvaardigen. Een ‘harde’ strijd met HUN methodes kunt u nooit winnen.

Blijf daarom altijd rustig, blijf altijd beschaafd, beantwoord dreigementen nooit met tegendreigementen, scheld nooit terug, maar blijf wèl standvastig, en laat u niet intimideren. Dan is het zeker niet te laat om rechtsomkeert te maken op dit heilloze, duistere en schandelijke pad waar ‘onze’ landsleiders ons volk op hebben gedwongen.

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Armstrong Economics
(3) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

25-02: ‘Nieuw Nürnberg tribunaal in voorbereiding tegen WEF en politieke veroorzakers Covid-19 crisis’
20-02: Dit land vergat Covid-19 vanaf de zomer compleet en deed niet
18-02: Herstel-NL: Groep prominente Nederlanders vindt angst onterecht en wil snelle opening samenleving
16-02: Zweedse stad verbiedt dragen van mondkapjes op school vanwege grote risico’s en ontbreken wetenschappelijk bewijs
15-02: Veiligheid of Vrijheid? Econoom Ad Broere pleit voor burgerlijke ongehoorzaamheid en opzetten parallelle economie
09-02: Wetenschappelijke verzet groeit: Pfizer vaccin volgens British Medical Journal slechts 19% effectief
04-02: Van Haga: ‘Verlenging lockdown is ramp voor Nederland’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *