Er woedt een (des)informatieoorlog over het coronavaccin


Goed nieuws, mensen! Ze hebben een wondervaccin ontwikkeld tegen corona! Het is een volstrekt veilig, niet-experimenteel, messenger-RNA-vaccin dat je cellen leert om een eiwit aan te maken dat een immuunrespons uitlokt, net zoals je eigen immuunsysteem dat doet, maar dan beter, want het is gemaakt door corporaties!

Ok, vooruit, het is niet goedgekeurd – dat proces neemt normaal gesproken jaren in beslag – dus het is wel een beetje ‘experimenteel’, maar het Europees Geneesmiddelenbureau heeft het wel goedgekeurd voor noodgebruik en daarnaast is het ‘uitvoerig getest op veiligheid en effectiviteit’, zo beweren de anonieme ‘factcheckers’ op Facebook, dus er is he-le-maal niets om je zorgen over te maken.

Of zoals Hugo de Jonge zegt: het is uit-en-te-na onderzocht en vergelijkbaar met het eten van een frikandel.

De ontwikkeling van dit niet-experimentele experimentele vaccin is echt een historische prestatie. Het redt de wereld van een virus dat milde tot matige griepachtige klachten veroorzaakt (in de meeste gevallen zelfs helemaal geen klachten) en dat voor meer dan 99 procent van de mensen die besmet raken niet dodelijk is. De mogelijkheden om mensen met behulp van deze messenger-RNA-technologie genetisch te modificeren zijn eindeloos.

Maar daar gaat het natuurlijk niet om. We hebben te maken met een griepachtig virus dat geen significant effect heeft op het sterftecijfer gecorrigeerd voor leeftijd en waarvan het sterfteprofiel vrijwel identiek is aan het normale sterfteprofiel. En toch moest de hele planeet in lockdown, moest iedereen mondmaskers dragen en werden woningen binnengevallen door de politie omdat mensen te veel gasten op bezoek hadden.

En de enige manier om de mensheid te redden van een griepachtig virus is mensen dwingen om zich te laten vaccineren! Je denkt misschien dat dat geen zin heeft, deze kruistocht om ieder mens op aarde te vaccineren, maar dat komt omdat je kritisch denkt. Stop daarmee! De New York Times schrijft dat ‘kritisch denken niet helpt’.

Kritisch denken leidt tot ‘vaccintwijfel’, wat de reden is dat corporaties nauw samenwerken met overheden om alle inhoud die afwijkt van het corona-narratief meteen te censureren en auteurs van dergelijke content te verwijderen van social media.

Volgens de ‘factcheckers’ van Reuters bevatten berichten over bijwerkingen van coronavaccins mogelijk informatie die ‘onvolledig, onjuist en oncontroleerbaar’ is!

Maar hoe zit het dan met die 23 Noorse ouderen die overleden vlak nadat ze het Pfizer-vaccin toegediend hadden gekregen? Volgens de ‘factcheckers’ van Reuters sterven oudere mensen nu eenmaal, tenzij ze gevaccineerd zijn natuurlijk. En als ze sterven, dan sterven ze aan corona, ongeacht waar ze aan zijn gestorven.

Zo werd een 99-jarige man die leed aan dementie en emfyseem, en die negatief was getest op corona, geteld als coronadode omdat een arts ‘aannam’ dat het corona was.

In Duitsland stierven 13 van de 40 bewoners van een verzorgingstehuis nadat ze waren gevaccineerd, maar dit was ‘tragisch toeval’ en had helemaal niets te maken met het experimentele vaccin.

Ook in Spanje sloeg het toeval toe. Daar overleden 46 bewoners van een verzorgingstehuis binnen een maand nadat ze het vaccin van Pfizer hadden gekregen. Nog eens 28 bewoners en 12 medewerkers testten positief.

In Florida overleed een gezonde arts van middelbare leeftijd aan de gevolgen van een zeldzame bloedaandoening. Dat gebeurde twee weken nadat hij was ingeënt tegen corona, maar volgens experts moet deze zeldzame immunologische bloedaandoening ‘niet worden gelinkt aan het vaccin’ en was er waarschijnlijk sprake van toeval.

In Californië kreeg een 60-jarige zorgmedewerker een tweede dosis van het Pfizer-vaccin. Enkele uren later kreeg hij last van ademhalingsproblemen. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis en stierf vier dagen later. Zijn weduwe zei dat ze ‘Pfizer niet de schuld geeft’ van de dood van haar man. Ook toeval natuurlijk.

Een 78-jarige vrouw uit Californië viel nadat ze was gevaccineerd dood neer, maar gezondheidsfunctionarissen zeiden dat haar dood geen verband hield met het vaccin. Ondanks de plotselinge dood van de vrouw is haar man van plan om nog een tweede dosis te halen.

Een voormalige nieuwslezeres uit Detroit overleed een dag na het vaccin, maar ze kreeg waarschijnlijk ‘toevallig’ een beroerte.

In Michigan stierf een 90-jarige man de dag nadat hij was ingeënt, maar ook dit is natuurlijk een gevalletje puur toeval. Er sterven nu eenmaal veel 90-jarigen omdat ze 90 jaar oud zijn, legde dr. David Gorski uit. Dit is heel erg logisch, tenzij ze sterven aan corona, want dan spelen leeftijd en onderliggende aandoeningen natuurlijk geen enkele rol.

In Kentucky overleden twee nonnen in een klooster en testten nog eens bijna 30 positief na een plotse ‘corona-uitbraak’. Twee dagen voor de uitbraak waren ze gevaccineerd. De nonnen waren oud en hadden ‘gezondheidsproblemen’.

In Virginia overleed een 58-jarige oma binnen enkele uren nadat ze het vaccin had gekregen, maar ook dit móet wel toeval zijn omdat de vaccins volgens de anonieme ‘factcheckers’ van Facebook uitvoerig zijn onderzocht. Daar kan het dus niet aan liggen.

En dan zijn er nog de massa’s berichten op Facebook over mensen die kort na het coronavaccin zijn overleden en waar de ‘factcheckers’ van Facebook meteen stempels op plakken.

Het is misschien niet fijn om te horen dat Facebook beweert dat al deze mensen liegen, vooral als je je netjes aan de regeltjes probeert te houden en overheidspropaganda napapegaait, maar er woedt een informatieoorlog, mensen!

[OffGuardian]

4.8
31
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *