Rutte, waar blijft die brief over Build Back Better en de Great Reset?


Kamerlid Henk Krol heeft premier Rutte al meerdere keren vragen gesteld over Build Back Better en de Great Reset, maar wacht nog steeds op antwoord. Bijna een maand geleden vroeg hij een brief van de premier, maar die is er nog steeds niet. Waarom heeft Rutte de brief nog niet verstuurd?

“Drie weken geleden vroeg ik een brief over Build Back Better en de Great Reset van het World Economic Forum,” zei Krol vandaag tijdens het coronadebat. “De minister-president gebruikt die term op internationale podia en koppelt die aan de coronacrisis.”

“Hij noemt de coronacrisis letterlijk ‘een enorme kans voor dat nieuwe normaal’, maar ik weet niet wat hij bedoelt met dat nieuwe normaal,” vervolgde Krol. “En ook mensen die ik spreek, weten niet wat dat nieuwe normaal is. Ze willen het normale normaal terug.”

Tombola

Het Kamerlid wees erop dat mensen hem tijdens de verkiezingstour van de Lijst Henk Krol en via brieven en mails vragen of de brief er al is. “Zelfs D66 vroeg er om. Ik kon die brief in ieder geval nog niet ontwaren,” aldus Krol.

Hij zei verder dat het lijkt alsof het kabinet elke week maatregelen tevoorschijn tovert uit een tombola. “Dit keer kwam er 10 minuten winkelen uit. Het helpt ondernemers nauwelijks. Het is beklemmend om te zien hoe dit kabinet met een VVD-minister-president ondernemers zo in de steek laat.”

“Als het gaat om de inperking van onze vrijheid en een verbod om te ondernemen, dan moeten maatregelen niet uit een tombola komen, maar stevig onderbouwd zijn,” benadrukte Krol.

5
10
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *