Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken – Xandernieuws


Er zijn nog geen harde aanwijzingen
voor dat het gedaan wordt, maar het is al wel technisch mogelijk om
met een wattenstaafje nanodeeltjes bij mensen in te brengen.

—————————————————————————————————————————————-

DNA schade door nanodeeltjes wordt op TV ontkend, maar is al jaren wetenschappelijk bekend en bevestigd

—————————————————————————————————————————————-

Nanodeeltjes zoals die in het Pfizer/BioNtech vaccin, dat inmiddels aan honderdduizenden Nederlanders is toegediend, kunnen hersenschade veroorzaken. Dat is geen complottheorie, maar werd vastgesteld in een wetenschappelijk onderzoek dat in april 2018 in ‘Nature‘ werd gepubliceerd. Vandaar dat minister Hugo de Jonge vorig jaar wel moest toegeven dat deze nanodeeltjes ‘een risico’ vormen. Desondanks kan hij niet wachten totdat de hele bevolking er – het liefst verplicht – mee is geïnjecteerd. Is het risico op blijvende hersenschade werkelijk ‘het beste dat ons kan overkomen’, om zijn eigen woorden over dit vaccin aan te halen? Wat zegt het over iemands persoonlijkheid en intenties als iets dat potentieel levensgevaarlijk is, als exact het tegenovergestelde wordt gepresenteerd?

‘Nieuw onderzoek door wetenschappers toont aan dat zodra celbarrières worden blootgesteld aan metalen nanodeeltjes, er cellulaire boodschappers vrijkomen die schade kunnen toebrengen aan het DNA van ontwikkelende hersencellen.’ De paar experts die steeds op TV worden aangehaald en beweren dat er van DNA schade door de Covid vaccins geen enkele sprake kan zijn, weten dus òf niet waar ze het over hebben, òf vertellen leugens.

‘Tijdens hun interacties met cel membranen en de internalisering in cellen worden essentiële signaalpaden en processen veranderd,’ aldus de analyse van de studie op Science Daily. ‘Naast het beïnvloeden van de gezondheid van direct blootgestelde cellen kan de internalisering van nanodeeltjes ook op schadelijke wijze aangrenzende cellen aantasten, op een wijze die vergelijkbaar is met het radiation-induced bystander effect‘, afgekort RIBE, wat er eenvoudigweg gezegd op neerkomt dat beschadigde cellen hun schade aan omliggende cellen kunnen doorgeven.

DNA schade, ook aan andere kant van celbarrière

De wetenschappers brachten menselijke hersencellen in contact met een aan nanodeeltjes blootgestelde kweek van BeWo cellen, die vaak worden gebruikt om de placenta barrière te simuleren. De hersencellen bleken DNA schade op te lopen. Proeven in muizen bevestigden dat embryo’s schade oplopen aan het gedeelte in de hersenen dat het leervermogen en het geheugen bevat.

De bevindingen ‘ondersteunen het idee dat indirecte gevolgen van nanodeeltjes op cellen, wat in deze studie het geval is, bij het onderzoeken van hun veiligheid net zo belangrijk is om te overwegen als hun directe gevolgen. Belangrijk: de DNA schade aan neuronen was afhankelijk van de aanwezigheid van astrocyten. Dat is het meest voorkomende celtype in het brein, waarvan jarenlang wordt aangenomen dat ze een belangrijke rol als ondersteunde cel hebben. Het is echter nu bekend dat ze meerdere rollen in het brein hebben, en zowel positieve als negatieve effecten op aangrenzende neuronen kunnen hebben.’

De titel van de analyse op Science Daily is meteen de conclusie: ‘Nanodeeltjes kunnen aan de andere kant van een celbarrière DNA schade aan hersencellen veroorzaken.’ Als dat voor de placenta geldt, dan zal dat ook voor de bloed-hersenbarrière gelden. Hiervoor hoeven de nanodeeltjes die in het Pfizer vaccin zitten dus niet zelf door deze barrière te dringen om toch DNA schade aan menselijke hersenen te kunnen aanrichten. Die schade kan vrijwel onmiddellijke gevolgen voor de gezondheid hebben, maar zich ook pas na weken, maanden of zelfs jaren openbaren.

PCR test-virus?

In het artikel ‘Nasal Covid Swabs with Nanoparticles Cause Brain Damage‘ (PDF) legt John O’Sullivan (Principia Scientific) een rechtstreeks verband tussen nanodeeltjes en de corona testen, die de meeste mensen als bijzonder vervelend ervaren, omdat een lange wattenstaaf tot zeer diep in de neusholte wordt gestoken. Overigens is uit een zeer recente peer-reviewed studie gebleken dat het nut van het afnemen van dergelijke neusswabs bij mensen die verder gezond zijn of slechts lichte klachten hebben, niet is aangetoond.

Van een wetenschapper hebben wij vernomen dat het technologisch inmiddels mogelijk moet zijn om nanodeeltjes op de punt van een wattenstaaf aan te brengen, en zo in het menselijke lichaam te brengen. Harde aanwijzingen dat dit ook al daadwerkelijk wordt gedaan, zijn er echter (nog) niet.

Bij mijn weten was onderzoeksjournalist Martin Vrijland vorig jaar de eerste in Nederland die over de mogelijkheid schreef dat deze (zoals u weet voor dit doel totaal nutteloze PCR-) testen op deze wijze heimelijk zou kunnen worden misbruikt om mensen juist te besmetten.

‘Het PCR test-virus zal waarschijnlijk zelfs de hersenen van velen aantasten,’ schreef Vrijland op 10 november 2020, verwijzend naar een artikel op Russia Today. Gisteren wees hij op een nieuwe variant, het Nipah virus, dat volgens wetenschappers 75 keer dodelijker dan corona zou zijn. Vrijland: ‘We gaan een fase tegemoet waarbij overheden ons zullen gaan vertellen dat virussen en mutaties permanent onderdeel van ons leven zijn, en dat we online modificeerbare vaccins nodig hebben.’ (2)

Geniepige wijze om zo hoog mogelijke dekking te halen?

O’Sullivan vraagt zich hardop af ‘wat de reden kan zijn voor deze massale misleiding, waarmee in het geheim een vaccin wordt ingebracht om het coronavirus te verslaan?’ Het antwoord ligt volgens hem voor de hand: in veel landen hebben tientallen procenten van de bevolking aangegeven zich niet of hoogstwaarschijnlijk niet tegen Covid-19 te zullen laten inenten. In de VS is nog maar 40% van alle medewerkers in de gezondheidszorg zich van plan om zich te laten vaccineren.

Het zal totaal immoreel zijn, een schanddaad, een misdaad tegen de menselijkheid, maar wat nu als de – straks verplichte? – PCR testen inderdaad bedoeld zijn om (eventuele) vaccinatieweigeraars voor te zijn, en op geniepige wijze een zo hoog mogelijke dekking te behalen? Als mensen eenmaal ‘besmet’ zijn met deze nanodeeltjes, hetzij via het Pfizer vaccin, hetzij via een wattenstaafje (of beide), dan kunnen ze hoog of laag springen en protesteren wat ze willen, maar dan zijn de eventuele gevolgen voor hun gezondheid nooit meer ongedaan te maken.

Hetzelfde geldt voor het AstraZeneca/Oxford vaccin, dat weliswaar geen mRNA bevat, maar wel DNA (verpakt in een chimpansee adenovirus) dat codeert voor de aanmaak van mRNA, en vervolgens de spike-eiwitten van het coronavirus. Althans, voor de corona variant die al maanden (vrijwel) niet meer aanwezig is. Het (veronderstelde, nog steeds niet geïsoleerde) virus is inmiddels vele malen gemuteerd, en die mutaties hebben ook weer hun eigen varianten voortgebracht, waardoor de kans dat een van de vaccins die nu worden toegediend überhaupt werkt, nihil is.

Nutteloze vaccins houden terugkeer naar normaal onterecht tegen

Als u dan bedenkt dat corona een vastgestelde gemiddelde overlevingskans van 99,991% heeft (slechts 0,001% lager dan de griep), en 99% van de bevolking niet of nauwelijks klachten krijgt, dan hoeft u niet te worden uitgelegd dat deze op zijn best zinloze vaccins en corona testen* naar mijn mening eigenlijk maar op één plek thuishoren: de afvalcontainer. (* Zelfs Anthony Fauci erkende in december in een interview letterlijk dat de kans dat een PCR test een accurate corona diagnose oplevert ‘miniscuul’ is/).

We zouden dus onmiddellijk weer kunnen beginnen met terugkeren naar normaal en de wederopbouw van onze economie en samenleving. Iedere dag dat dit besluit wordt uitgesteld, is er, gezien de vele schrijnende verhalen van na vaccinatie overleden of doodziek geworden bejaarden, en tienduizenden ondernemers die op de rand van faillissement staan, één teveel, en mijns inziens opnieuw bewijs dat er een hele andere agenda wordt uitgevoerd dan het zogenaamd beschermen van de volksgezondheid.

Xander

(1) Nature Nanotechnology / Science Daily via Pastorbobreid.com
(2) Martin Vrijland

Zie ook o.a.:

19-02: ‘Peer-reviewed studie: Covid dodental minstens 1600% overdreven’
18-02: Mark Zuckerberg: ‘Vaccins veranderen menselijk DNA, lange termijn gevolgen onbekend’
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
05-02: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
27-01: Farmagigant Merck schrapt corona vaccin, zegt dat menselijk immuunsysteem effectiever is
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken
09-01: Al 400.000 mensen zagen professor Schetters het Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverwantwoordelijk’ noemen
07-01: ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’
03-01: ‘Nieuwe corona mutatie gouden kans voor bereiken groepsimmuniteit’ (video college Pierre Capel)
02-01: ‘WHO past regels misbruikte PCR-test aan om vaccins succesvol te doen lijken’

2020:
30-12: Zwitser die als een van de eersten Covid vaccin (Pfizer) kreeg gestorven
29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’
29-12: Hoofd wetenschap WHO: Geen bewijs dat Covid vaccins besmettingen voorkomen
08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
29-11: Johns Hopkins studie: Covid-19 heeft relatief geen effect op normale sterftecijfer
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *