Vaccins veroorzaken 600 nieuwe gevallen van oogaandoeningen en laten 5 mensen blind – CSTV


De regering van het Verenigd Koninkrijk heeft kritische veiligheidsgegevens verzameld over de vaccins Pfizer / BioNTech en Oxford / AstraZeneca, en het laatste rapport schetst  geen mooi beeld . De eerste dosis van het experimentele Pfizer / BioNTech-vaccin is in de armen van 5,4 miljoen burgers geïntroduceerd, waarvan 500.000 een tweede dosis hebben gekregen. Tot 24 januari waren er bijna 50.000 meldingen van vaccinatieschade voor dit specifieke vaccin, waaronder de plotselinge dood van honderdzeven Britse burgers.

Minimaal 1 op de 333 mensen lijdt aan ernstige vaccinbijwerkingen in het VK

Nog eens 1,5 miljoen doses van het Oxford University / AstraZeneca-vaccin zijn ontvangen in de armen van Britse burgers, met nog eens 21.032 bijwerkingen. Deze ongewenste voorvallen werden tot 24 januari 2021 geregistreerd in de gele kaart van de  Medicines and Health Products Regulatory Agency en omvatten niet alle relevante, up-to-date verwondingen. Het huidige percentage vaccinatieschade (dat wordt gemeld) is  1 op de 333 mensen . Dit percentage vaccinatieschade is waarschijnlijk veel groter omdat mensen vaak aarzelen en / of zich schamen om vaccinatieschade te melden; veel mensen zien vaccinatie als een 100 procent veilige en effectieve oplossing en durven er geen vraagtekens bij te zetten. Veel artsen weigeren te accepteren dat  vaccinatieschade reëel is​ De bijwerkingen zijn ook geen kleine problemen die binnen een dag verdwijnen. Deze bijwerkingen kunnen levensveranderend zijn en een beroerte, hartontsteking, spierverlamming, blindheid en anafylactische shock veroorzaken. Voordat experimentele mRNA-vaccins werden gelanceerd, ondertekenden farmaceutische bedrijven contracten met elke grote regering in de wereld om de rechtsstaat te ondermijnen en  hun bedrijf te vrijwaren van het nemen van verantwoordelijkheid voor alle onvermijdelijke vaccinatieschade waarvan ze wisten dat ze zouden optreden. De meest schokkende berichten zijn oogaandoeningen. Bij ten minste 634 mensen werden na vaccinatie oogaandoeningen vastgesteld. Eén persoon verloor het centrale gezichtsvermogen, een andere persoon verloor gezichtsscherpte, eenendertig mensen rapporteerden een verminderd zicht en vijf mensen werden blind! De Pfizer / BioNTech heeft negenenzestig incidenten veroorzaakt van Bells Palsy, een aandoening waarbij spieren aan één kant van het gezicht worden verlamd.

De regering blijft ongebreidelde vaccinatieschade en -doden bagatelliseren en pleegt genocide

De experimentele vaccins hebben ook de neiging auto-immuunaanvallen in het cardiovasculaire systeem uit te lokken. Eenentwintig mensen kregen cerebrovasculaire accidenten (beroertes) na inname van het vaccin. Er waren andere ernstige cardiovasculaire voorvallen, waaronder hersenstaminfarct, cerebellair infarct, cerebellaire beroerte, cerebrale arterie-occlusie, hersenbloeding, herseninfarct, intracraniële bloeding, ischemische beroerte en subarachnoïdale bloeding. Volgens toezichthouders mogen zwangere vrouwen niet worden gevaccineerd met deze experimentele prikken. Volgens de fabrikanten zijn er beperkte gegevens over het gebruik van COVID-19 mRNA-vaccin BNT162b2 bij zwangere vrouwen. Reproductietoxiciteitsstudies bij dieren zijn niet voltooid en daarom wordt het vaccin niet aanbevolen tijdens de zwangerschap. Echter, Uit het gele-kaartrapportagesysteem blijkt dat sommige zwangere vrouwen dit screeningproces hebben omzeild en dat vier zwangere vrouwen een spontane abortus leden na de Pfizer-vaccinatie en twee hetzelfde lot ondergingen na de AstraZeneca-vaccinatie. In plaats van dit massale vaccinatie-experiment stop te zetten, blijven toezichthouders deze verwondingen bagatelliseren en ze de schuld geven van de ‘oudere leeftijd’ of ‘onderliggende aandoeningen’ van een patiënt. De Britse regering, die de vaccinbedrijven verdedigt:

Een groot deel van de mensen die tot dusver tijdens de vaccinatiecampagne zijn gevaccineerd, zijn hoogbejaarden, van wie velen ook reeds bestaande medische aandoeningen hebben. Oudere leeftijd en chronische onderliggende ziekten maken het waarschijnlijker dat zich toevallige bijwerkingen zullen voordoen, vooral gezien de miljoenen gevaccineerde mensen. Het is daarom belangrijk dat we deze rapporten zorgvuldig doornemen om mogelijke bijwerkingen te onderscheiden van ziekte die zouden zijn opgetreden ongeacht vaccinatie.

Ironisch genoeg werden en worden, er nog steeds oudere mensen met onderliggende aandoeningen door artsen en  ziekenhuizen automatisch gecodeerd als ‘COVID-19’ slachtoffers.

Mijn vader is overleden. Opnieuw een covid dode? Of toch niet?

De Audiokrant #24 over o.a. de bijwerkingen van vaccins

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *