het Nipah virus – Martin Vrijland


Op 10 november 2020 schreef ik dat de PCR test er waarschijnlijk voor zal zorgen dat ook de hersenen van mensen aangetast zullen worden. Ik citeer: “Het PCR test-virus zal waarschijnlijk zelfs de hersenen van velen aantasten (goed ontwerp Ab en Bill!)..”

We gaan een fase tegemoet waarbij overheden ons zullen gaan vertellen dat virussen en mutaties permanent onderdeel van ons leven zijn en dat we online modificeerbare vaccins nodig hebben.

Ook dat heb ik al in het begin van deze coronacrisis voorspeld om aan te geven dat men een alibi zoekt om online modificeerbare vaccins (CRISPR mRNA vaccins) in ons lichaam te stoppen, die vanuit ‘the cloud’ aangepast kunnen worden naar de laatste “bedreiging”. Handig side effect: Bill Gates kan uw gehele lichaam online aanpassen.

En ook die voorspelling komt uit nu ‘the big one’ (het Nipah virus) oprukt:

Brain-swelling Nipah virus 75 times more deadly than coronavirus may be next pandemic, scientists warn of ‘The Big One’

We zitten heel sterk in de fase van de voorbereiding op openlijke promotie van online modificeerbare vaccins, gebaseerd op de CRISPR technologie, die ik in mijn boek uit 2019 (een samenvatting van 7 jaar artikelen) reeds beschreef en in dit artikel van 4 mei 2020 nog eens samenvatte.

Hollywood is overigens heel goed in het laten zien wat u te wachten staat, zoals in onderstaande trailer van de film Songbird. Vraag uzelf eens af: waarom heeft Hollywood eigenlijk zoveel virus en zombie movies geproduceerd de laatste jaren? Wake up!

Bron linkvermeldingen: rt.com, news.com.auSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *