Eerste regering lanceert groene pas voor gevaccineerden


Neem het vaccin of herstel zelf van COVID en je krijgt een Groene Pas om mee te doen aan de samenleving. Probeer het systeem te misleiden en je wordt gecriminaliseerd en in de gevangenis gegooid. Dit ontkent het recht van burgers op ‘geïnformeerde toestemming’. ⁃ Technocracy News & Trends Editor Patrick Wood

Het ministerie van Volksgezondheid in Israël heeft donderdag het langverwachte ‘Green Pass’-certificaat gelanceerd waarmee degenen die zijn gevaccineerd of hersteld van het coronavirus, kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten. Tegelijkertijd waarschuwde het ministerie voor ernstige wettelijke straffen voor degenen die de passen vervalsen.

Minister van Volksgezondheid Yuli Edelstein, directeur-generaal Chezy Levy van het ministerie en andere gezondheidsfunctionarissen presenteerden de nieuwe certificering en demonstreerden de methoden voor het uitgeven van de QR-code-beveiligde pas, die het doelwit was van scepsis na rapporten die aantonen hoe gemakkelijk het is om te vervalsen .

De ministers van het kabinet keurden maandag de heropening van winkels, sportscholen, hotels en andere locaties vanaf zondag goed, in een grote versoepeling van ingrijpende lockdown-maatregelen die bedoeld waren om de verspreiding van COVID-19 te vertragen.

Winkels, winkelcentra, markten, musea en bibliotheken aan de straat zullen openstaan ​​voor alle Israëli’s. Maar alleen degenen die zijn gevaccineerd of die zijn hersteld van COVID-19, kunnen gebruikmaken van sportscholen en zwembaden, sport- en cultuurevenementen bijwonen en in hotels verblijven.

Om te mogen openen, moeten relevante bedrijven zich ertoe verbinden de pas te scannen en alleen degenen die deze bij zich hebben, te accepteren.

In een verdere versoepeling van de beperkingen zeiden het ministerie van Volksgezondheid en het kabinet van de premier dinsdag dat de regering vanaf vrijdagochtend buitenbijeenkomsten van maximaal 20 personen en binnenbijeenkomsten van maximaal 10 personen zal toestaan. De vorige regels beperkten buitenbijeenkomsten tot 10 personen en binnenshuis tot vijf.

Degenen die in aanmerking komen, kunnen vanaf zondag 21 februari op drie manieren de Green Pass krijgen:

– Het downloaden van de Traffic Light (Ramzor) -app op Google Play of de Apple App Store, het invoeren van persoonlijke gegevens en het verkrijgen van de pas op de telefoon.

– Aanmelden op de website van het ministerie van Volksgezondheid en een persoonlijk afdrukbaar document downloaden.

– De hotline van het ministerie van Volksgezondheid op * 5400 bellen en de pas per e-mail of fax laten verzenden.

“De gevaccineerden en herstelden kunnen vanaf zondag sportscholen, evenementen, hotels en synagogen betreden die geregistreerd zijn onder het Green Pass-certificaat”, zei Edelstein. “Dit is hoe de eerste fase eruit zal zien bij de terugkeer naar je bijna normale leven.”

Toch benadrukte hij het belang van het blijven dragen van maskers – zelfs degenen die beide vaccindoses hebben gekregen.

De pas is al bekritiseerd als gemakkelijk te vervalsen. Een zwarte markt voor nepcertificaten bloeit op Telegram, waar meer dan 100.000 gebruikers zich hebben aangesloten bij groepen die de vervalsingen voor een prijs aanbieden, meldde Channel 12 News.

In reactie daarop verklaarde Edelstein: “Degenen die denken dat dit een spel is en een vaccinatiecertificaat afdrukken zonder te zijn gevaccineerd, zullen worden betrapt en hun activiteiten kunnen eindigen met hen in de gevangenis.”

Bronnen: Times of Israël

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *