BLCKBX Flavio Pasquino en Prof. Dr. Theo Schetters geven een cursus liegen over mRNA – Martin Vrijland


Met grote verbazing heb ik gekeken naar twee blackbox uitzendingen van Flavio Pasquino en Professor Dr. Theo Schetters. Die laatste had zich blijkbaar in zijn vaccin-business voet geschoten toen hij iets te veel het gevaar van mRNA liet doorschemeren. Dan krijg je de miljardenindustrie op je dak en dreig je misschien je prachtige inkomstenbron, mooie villa en professor-baantje kwijt te raken.

Gelukkig kan Flavia Pasquino goed recht praten wat krom is en dus had de professor ineens te weinig expertise en was de genoemde bron uit de eerste uitzending een charlatan. Goed beschouwd is dit eigenlijk een hele slimme vangnetstrategie. Schaar eerst mensen achter je om ze vervolgens weer met een kluitje het riet in te sturen.

Waar ging het over? Het ging over mRNA (messenger RNA). Belangrijk is dat we hier met een onderwerp te maken hebben dat voor de meeste mensen überhaupt abacadabra is, maar dat komt vooral omdat er wollig over gesproken wordt en het ongrijpbaar gemaakt wordt, terwijl dat het eigenlijk niet is. En achter die wollige rookgordijnen kun je een hele hoop verbergen met veel handgezwaai en lange volzinnen die velen halverwege al doen afhaken.

In de eerste uitzending weet Schetters nog alles van mRNA, kijkt u maar even. In die uitzending wordt de functie van mRNA overigens al half correct uitgelegd, maar het gaat nu vooral even om het gedraai.

Houd u ondertussen in gedachten dat mRNA feitelijk het menselijk DNA gebruikt om iets in het DNA (in dus een menselijke cel) aan te zetten of te wijzigen. De prachtige schilderijtjes die Schetters hier laat zien zijn feitelijk al een dwaalspoorleugen. Die dwaalspoorleugen is te vinden in de focus op de mogelijkheid van auto-immuunziektes (en lees verder onder de video).

Geweldig hoor, maar los van het feit dat Schetters hier al een scheve schaats rijdt en met een onzinnig op schilderijtjes gebaseerd auto-immuunziektes verhaal komt (het zijn letterlijk schilderijtjes), wordt hier alvast de val gezet voor de volgende uitzending. In die volgende uitzending gebeurt vervolgens dit (en lees daarna verder onder de video):

Vervolgens wordt een videofragment opgestart van een andere “zinnige wetenschapper”, Marjolijn van Egmond. Daar zien we eigenlijk de geraffineerde rol van Flavio Pasquino, die doet alsof hij een kritisch geluid laat horen, maar eigenlijk gewoon geraffineerd mainstream is. Deze Marjolijn staat gewoon glashard te liegen en vertelt dat mRNA cellen niet binnen kan dringen omdat die cellen op slot zitten. Ze zegt letterlijk:

“Het DNA ligt opgeslagen in een soort kluis in de cellen. Het RNA vaccin kan wel de cellen indringen, maar heeft niet de sleutel van de kluis”

Wauw! Hoe glashard kan een mens liegen? En vervolgens borduurt Schetters voort op die leugen. Nou zult u denken: “Maar waarom is dat een leugen. Dat klinkt toch goed?” Ja, dat klinkt goed en ook niets meer dan dat. Omdat het bijvoorbeeld simpelweg op de website van Moderna staat en omdat diezelfde Schetters eerder nog zei dat mRNA het DNA gebruikt. Dit is mainstream knowledge (als u gewoon even goed zoekt). Let wel, Schetters toont zich een ware konkelaar en een ontzettende draaier, dus laat ik u daarom zelf nog even tonen wat mRNA dan feitelijk wel doet.

Kijkt u daarvoor dus even op de website van Moderna (één van de spelers op de vaccin markt die met de mRNA injectie op de markt komt – lees: ‘lag allang op de plank’). Onderstaande tekst is een screenshot van die website.

Hoewel niemand er geheimzinnig over doet dat er mRNA in het vaccin zit, wordt door “de experts” gedaan alsof dat mRNA maar één vaste functie heeft: het geeft een cel de opdracht om zelf een virus-gelijkend proteïne met stukjes RNA code aan te maken, waardoor je lichaam dus eigenlijk zelf even de virusfabriek wordt, maar door “de experts” verondersteld wordt dat het slechts een anti-lichamen reactie aanzet.

Feitelijk wordt met dit principe al aangetoond dat een virus dus door het lichaam geproduceerd kan worden en dat daarmee eigenlijk de terrein theorie van Béchamp klopt. Béchamp stelde, in tegenstelling tot Pasteur, dat het de (collectieve) vervuiling is die ziek maakt; vervuiling die ervoor zorgt dat het lichaam een ‘schoonmaakmechanisme’ in werking zet. Het mRNA van Moderna (en BioNtech en anderen) zet dit schoonmaakmechanisme in de aan-modus middels een stukje programmacode dat door de messenger (mRNA) bij de bio-computer (het DNA) afgeleverd wordt.

Hoewel de media en vrijwel alle alternatieve media de besmettingstheorie in stand houden, hebben vaccinproducenten dus zelf eigenlijk al het bewijs geleverd dat het het lichaam is dat een virus produceert (een schoonmaakmechanisme activeert). Daar word je dan letterlijk even ziek van, met verschijnselen als koorts en alle overige bekende verschijnselen die bij de griep of Covid-19 horen. Het is daar-en-tegen nog nooit met bewijs onderbouwd dat een proteïne met stukjes RNA (wat een virus feitelijk is) buiten het lichaam kan overleven of overdraagbaar is (besmettelijk is).

Veel belangrijker is echter – of u nu wel of niet in dat besmettingsgevaar gelooft (het is niets meer dan een geloof) – dat het ingespoten mRNA uw DNA kan veranderen in een computer met een operating system vergelijkbaar met een PC of smartphone:

Als mRNA in uw lichaam gespoten wordt (vaccinatie genoemd), is uw DNA (uw biologische computer) niet alleen in staat om 1 opdracht uit te voeren (zijnde: maak een “onschadelijk virus” dat op corona lijkt aan), maar kan uw DNA als een computer opdrachten van buitenaf krijgen. Dat is namelijk een kwestie van de code van de messenger vanuit the cloud aanpassen (zie deze toelichting). Dat biedt mogelijkheden voor de man die altijd al bekend stond om zijn ‘besturingssystemen’, Bill Gates. Hij kan zijn ultieme droom in vervulling doen gaan: Windows voor uw DNA, een DNA operating system.

Flavio Pasquino is een gladde aal in pak en Prof. Dr. Theo Schetters is weer een typisch gevalletje ik vind mijn carrière belangrijker dan het voorkomen van een aanslag op de wereldbevolking. mRNA is niet een gevaar dat betrekking heeft op auto-immuunziektes (het dwaalspoor dat de heren zetten), maar op het volledig aankunnen passen van het menselijk DNA. In dit artikel vindt u daarover een grondige uitleg.

Bron linkvermeldingen: modernatx.comSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *