Artsen verdienen dik aan vaccineren zoveel mogelijk mensen – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————–

Corona adviseur minister van BiZa Seehofer blijkt geen enkele medische achtergrond te hebben, en bewonderaar te zijn van Chinese massamoordenaar Mao

—————————————————————————————————————————————-

In Duitsland (en wellicht ook in Nederland?) verdienen artsen dik aan het vaccineren van zoveel mogelijk mensen. In de deelstaten Thüringen en Sachsen wordt een uurloon van 175 euro betaald. In Sachsen-Anhalt krijgen ze het minst, ‘slechts’ 100 euro. Het inspelen op hebzucht is een simpele doch zeer effectieve manier om vragen van artsen en verplegers over nut en noodzaak van deze vaccins in de kiem te smoren. Voor een drie keer zo hoog salaris lijken velen bereid te zijn hun geweten onder een dikke bankrekening te begraven.

In de andere Duitse deelstaten krijgen artsen tussen de 124 en 150 euro, exclusief een weekend- en feestdag toeslag van 20%, zo berichtte Welt. Als een arts een jaar lang full time zou vaccineren, dan haalt hij daarmee € 300.000,- binnen, ongeveer drie keer zoveel als een gemiddeld jaarsalaris. (1)

Corona ook in VS big business

In het voorjaar van 2020 bleek dat corona ook in de VS big business is. Ziekenhuizen kregen voor iedere opgenomen Covid patiënt zo’n 13.000 dollar, en voor iedereen die aan de beademing werd gelegd zelfs $ 39.000. Zo werden artsen, specialisten en ziekenhuizen gestimuleerd om zoveel mogelijk mensen de diagnose corona te geven, en andere aandoeningen zoals griep te negeren.

Met de voor dit doel totaal ongeschikte PCR-test was dat overigens een koud kunstje. Zelfs de New York Times gaf in het najaar toe dat het aantal ‘besmettingen’ 90% overdreven is, en al deze ‘gevallen’ in werkelijkheid hoogstwaarschijnlijk virusvrij zijn.

Een Amerikaanse senator klapte in april uit de school en toonde overheidsinstructies waarmee bijna alle doden ongeacht de oorzaak op de corona lijst moesten worden gezet.

Corona adviseur minister: Geen medische achtergrond, wel bewonderaar van Mao

Terug naar Duitsland, waar het zoveelste schandaal rond de gefabriceerde corona crisis de media heeft gehaald. Een paar weken geleden kwam aan het daglicht dat belangrijke topmedewerkers van minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer een ‘proactieve’ invloed op het ‘scenario document’ van de overheid aangaande het corona beleid hebben gehad.

Nu blijkt één van deze adviseurs, op wier inzichten het Duitse corona beleid mede werd gebaseerd, geen enkele medische achtergrond noch kennis op het gebied van virologie en epidemiologie te hebben. De enige kwalificatie van Otto Kölbl is dat hij taalleraar is geweest aan een universiteit in China, en dat hij een openlijke bewonderaar is van de infame communistische massamoordenaar Mao Zedong, die zo’n 72 miljoen mensen liet afslachten of verhongeren – meer dan Adolf Hitler.

Iemand met een dergelijk extreemlinksautoritair wereldbeeld, maar zonder enige expertise op dit gebied, werd klaarblijkelijk geschikt genoeg geacht om mee te werken aan een ‘wetenschappelijk’ document, dat ten aanzien van corona de basis vormde van de ‘planning van verdere preventieve en repressieve maatregelen’ door de overheid. Om het zo te omschrijven: zou het u een prettig gevoel geven als een neonazi rechtstreeks invloed zou hebben uitgeoefend op ‘volksgezondheid’ beleid waar u op wat voor wijze dan ook hard door getroffen bent?

Ondertussen heeft de regering in Berlijn aangegeven dat de maatregelen rond Pasen (4 en 5 april) mogelijk worden verlicht of zelfs opgeheven (2), wat hoogstwaarschijnlijk het zoveelste tijdelijke zoethoudertje zal zijn waar opnieuw veel mensen zullen intrappen.

Xander

(1) Epoch Times
(2) Epoch Times

Zie ook o.a.:

2020:

09-10: Hoax wordt steeds groter: CDC geeft in document toe geen meetbaar virus te hebben
06-10: CDC cijfers bewijzen dat Covid-19 veel minder dodelijk is dan griep
06-10: (/ Wetenschappelijke studies bewijzen dat longschade en hersenschade niet uniek voor corona zijn, maar vooral worden veroorzaakt door griep)
05-10: Nieuwe schatting WHO: Slechts 0,125% van coronapatiënten sterft
28-09: Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’
19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
14-09: Duitsers die quarantaine ontvluchten mogen met vuurwapens worden gestopt (/ Actuele stand van zaken van de wereldwijde staatsgreep naar een klimaat-corona dictatuur / New York Times erkent dat 90% van positief getesten in werkelijkheid virusvrij zijn)
06-09: Universiteit Oxford bevestigt grote onbetrouwbaarheid en daardoor zinloze corona testen
09-08: Corona terreurstaat Duitsland zoekt medewerkers om kinderen bij hun ouders weg te halen
07-06: Wetenschappelijke studie bevestigt longschade corona patiënten door beademingsapparaten
29-05: Longschade door corona niet uniek en niet erger dan tijdens jaarlijkse griep (/ Duitse en Amerikaanse longexperts: Influenza A in ontwikkelde wereld al jaren belangrijkste oorzaak van sterfte door longontsteking)
10-04: Amerikaanse senator laat instructies zien waarmee bijna alle doden aan corona worden toegeschreven
06-04: Duitse topadvocaat gezondheidsrecht klaagt staat aan vanwege ‘zeer schadelijke, maar onnodige’ corona maatregelen

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *