Britse bedrijven gaan werknemers verplichten zich te laten vaccineren – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————-

Britse minister: Vaccinpaspoorten komen er wel degelijk aan, ook voor werk en supermarkten

—————————————————————————————————————————————-

04.30 – Discriminatie van werknemers op basis van hun afkomst, huidskleur, uiterlijk, religie, sekse of geaardheid is in de meeste Westerse landen streng verboden, en kan werkgevers op hoge boetes komen te staan. Zoals het er nu naar uitziet gaat daar één grote uitzondering op komen: vaccinaties. Britse bedrijven hebben hun juristen al de opdracht gegeven om ‘no jab no job’ contracten op te stellen. Mensen worden voortaan alleen aangenomen als ze zijn gevaccineerd, en later moet deze eis ook voor bestaande werknemers gaan gelden. De overheid doet alsof haar neus bloedt, maar is natuurlijk de grootste drijvende kracht hierachter door niet in te grijpen, en dit zelfs te stimuleren. En vergis u niet: dit dreigt binnen afzienbare tijd ook in Nederland te gaan gebeuren.

Bestaande werknemers zijn binnenkort ook aan de beurt

De Financial Times haalt diverse advocatenfirma’s aan die zeggen door bedrijven en instellingen, inclusief verpleeghuizen en multinationals, te zijn ingehuurd om contracten op te stellen waarin het werknemers wordt verplicht een vaccinatiebewijs te overhandigen. Sommige bedrijven onderzoeken ook of bestaande werknemers dezelfde verplichting kan worden opgelegd. Voor het veranderen van contracten is echter de instemming van werknemers nodig.

Daar is een simpele oplossing voor: ontsla iedereen (hetzij direct, hetzij via een constructie, zoals bijvoorbeeld een overname of (nep-)faillissement), en biedt ze vervolgens een nieuw contract aan, maar deze keer met de vaccinatie eis erin opgenomen. De overheid zal een dergelijk trucje zo goed als zeker door de vingers zien, indien het achter de schermen al niet wordt gestimuleerd of zelfs afgedwongen (met bijvoorbeeld belastingvoordelen, vergunningen, et cetera.).

Mensen kunnen aanklachten indien wegens discriminatie

Een niet bij name genoemde jurist gaf toe dat het risico bestaat dat (potentiële) werknemers die bijvoorbeeld zwanger zijn (of willen worden), of vaccinaties weigeren op basis van hun geloofsovertuiging of gezondheidssituatie, aanklachten zullen kunnen indienen wegens discriminatie. De jurist gaf aan dat verplichte vaccinaties er echter waarschijnlijk toch gaan komen, in ieder geval voor mensen die tot de hoge risicogroepen behoren, zoals medici, verplegend personeel en docenten.

De Confederation of British Industry (CBI) vindt echter dat er (nog) geen rechtvaardiging is voor een vaccinatie verplichting, en geeft de voorkeur aan massale testen. ‘De Britse regering heeft vaccins niet verplicht gesteld, dus werkgevers kunnen dat ook niet doen,’ verklaarde Peter Cheese van CIPD, een non profit organisatie voor professionals met meer dan 150.000 leden. ‘Ook zouden ze niet op basis van het vaccin mensen moeten beperken om naar hun werk te komen.’

Vaccinpaspoorten komen er wel degelijk aan, ook voor werk en supermarkten

Minister van Vaccinaties Nadhim Zahawai zei afgelopen dinsdag het aan bedrijven over te laten wat ze gaan doen. ‘Maar we het hebben nog geen bewijs van het effect van vaccins op de verspreiding (van het virus).’ De WHO en topwetenschappers hebben echter al gewaarschuwd dat de Covid-19 vaccins noch de verspreiding, noch de veronderstelde ziekte zelf kunnen voorkomen of zelfs maar vertragen. De talloze mutaties maken de vaccins sowieso zo goed als zeker compleet zinloos.

Volgens minister van Buitenlandse Zaken Dominic Raab overweegt de regering wel degelijk om vaccinpaspoorten in te voeren, bijvoorbeeld in supermarkten.

De anti-Brexit oprichter van Pimlico Plumbers, Charlie Mullins, kondigde in januari aan dat hij van al zijn werknemers gaat eisen dat ze zich laten inenten: ‘No vaccine, no job.’ Een vaccinatie verplichting zal volgens Mullins standaard in de contracten worden opgenomen. Barchester Healthcare, dat meer dan 200 verpleeghuizen heeft, zei eveneens dat mensen die niet zijn gevaccineerd niet zullen worden aangenomen.

Een wetenschapper van de Duitse Ethische Raad pleitte er eind 2020 al voor om vaccinweigeraars zelfs uit te sluiten van kritieke gezondheidszorg.

Ongekende duisternis

Een vaccinatieverplichting komt naar mijn stellige overtuiging neer op de grootste mensenrechtenschending in de geschiedenis van onze planeet, die op de met afstand grootste misdaad tegen de menselijkheid kan uitlopen indien deze experimentele genetische manipulatie ‘vaccins’ bij miljoenen – en misschien zelfs wel miljarden – mensen gruwelijk fout blijken te gaan. Iedereen die een dergelijke verplichting invoert, uitvoert of zelfs maar steunt, zal zich hier dan in meer of mindere mate medeplichtig aan hebben gemaakt.

Een in vals licht verpakte ongekende duisternis dreigt neer te dalen over deze wereld.

Xander

(1) Breitbart via Technocracy News

Zie ook o.a.:

20-02: Angela Merkel: Pandemie pas voorbij als alle mensen op de wereld zijn gevaccineerd
18-02: Mark Zuckerberg: ‘Vaccins veranderen menselijk DNA, lange termijn gevolgen onbekend’
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
05-02: Denemarken en Zweden voeren vaccinpaspoorten in, rest EU zal volgen
05-02: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
27-01: Farmagigant Merck schrapt corona vaccin, zegt dat menselijk immuunsysteem effectiever is
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
16-01: Het is zover: Eerste detentiekamp voor Covid overtreders in Duitsland
15-01: Voorstel ingediend om ongevaccineerden te straffen met reisverbod in hele EU
13-01: Groot Brittannië voert met onmiddellijk ingang test met vaccinpaspoort uit
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken
09-01: Al 400.000 mensen zagen professor Schetters het Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverwantwoordelijk’ noemen
07-01: ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

2020:
22-12: Wetenschapper Duitse Ethische Raad pleit voor uitsluiten vaccinweigeraar van gezondheidszorg
18-12: Universele Verklaring van Verzet tegen Gedwongen Vaccinaties actueler dan ooit
15-12: In Israël krijgen alleen gevaccineerden weer vrije toegang tot horeca en evenementen
05-12: Groot Brittannië en Canada leggen indirecte vaccinatieverplichting op – volgt Nederland ook?
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
26-08: Paus Franciscus schaart zich achter ‘universeel vaccin’ voor hele mensheid
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
23-05: Straks ook in NL? Brits hof bepaalt dat kinderen zonder instemming ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *