VVD, PvdA, CDA en D66 staan achter The Great Reset en roepen ‘build back better’


Om onze maatschappij en economie te hervormen na de coronacrisis gebruiken politici in de gehele wereldpolitiek de leus ”build back better”. Een term die aangeeft dat zij voor ‘duurzaam leven’ (sustainable living) zijn wat door World Economic Forum-voorzitter Klaus Schwab ‘The Great Reset’ genoemd wordt. Inmiddels hebben zowel Mark Rutte (VVD), Lilianne Ploumen (PvdA), Palestigrid Kaag (D66) en Wopke Hoekstra (CDA) ‘build back better’ en equivalenten gebruikt. De minister president spreekt noemt de huidige coronacrisis een ‘unique opportunity’ voor deze plannen.

VIDEO: Rutte, Ploumen, Kaag, Hoekstra en andere wereldleiders en invloedrijken roepen ‘build back better’

Wat houdt ‘build back better’ dan in?

Rutte wil hier nu geen antwoord opgeven maar hij sprak eerder over een ‘klimaatbestendige wereld’, ‘inclusieve herstelling’, ‘welvaartsvergroting’, ‘de duurzaamheid ontwikkelingsdoelen’ en ‘verbeterde volksgezondheid’. Volgens Klaus Schwab is ‘build back better’ een equivalent van zijn The Great Reset-ideaal. The Great Reset is het best samen te vatten als een soort communisme in een groen jasje. In 2030 zou de wereld een globale collectivistische ‘deeleconomie’ moeten krijgen waarin privébezit niet meer bestaat. Geen eigen huis, geen eigen apparaten zoals laptops en wasmachines en geen eigen vervoersmiddelen. Het World Economic Forum noemt dit ”you’ll own nothing and you’ll be happy”.

VIDEO: Rutte uitgebreider over ‘build back better’

Ondanks dat de VVD, PvdA, D66 en CDA dus fel tegen elkaar zullen vechten in de verkiezingsstrijd willen zij eigenlijk allemaal hetzelfde, Schwabs Great Reset. De énige oppositie in de Haagse politiek komt van Forum voor Democratie en Henk Krol. In eerste instantie was Forum voor Democratie voorzichtig met het aankaarten van ‘The Great Reset’ omdat de partij niet voor ‘complotgekkies’ uitgemaakt wil worden. Oppositie voeren tegen The Great Reset is echter helemaal niet voor ‘gekkies’. Is het een complot? Ja! Is het gek? Nee! Waarom? Zowel Joe Biden, Hillary Clinton, Bill Clinton, Bill Gates, Boris Johnson, Justin Trudeau, Mark Rutte, Sigrid Kaag, Klaus Schwab, Jacinda Ardern, Sadiq Khan, Kamala Harris, Prins Harry, Greta Thünberg, Bill di Blasio en Barack Obama spreken zich openlijk uit vóór ‘build back better’. Daarom is oppositie tégen deze globalistische ideeën totaal niet te kwalifiseren als iets voor ‘gekkies’. Het is een complot, maar een écht complot.

The Great Reset is beschreven in het boek van Klaus Schwab:

https://www.bol.com/nl/p/covid-19/9300000009630518/?bltgh=uTIsTvECvmqyU2SyT4hC6w.2_6.7.ProductTitle

3.5
2
Stemmen

Artikelbeoordeling

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *