Hugo de Jonge en ‘meer vrijheid bij testbewijs’ newspeak voor fascisme – Martin Vrijland


Al vanaf het begin van deze coronacrisis, gebaseerd op de besmettingsleugen, gefabriceerde cijfers en propaganda, stel ik dat de vrijheid nooit meer terugkomt, tenzij u buigt voor de vaccinatieagenda. Al in mijn boek van 2019 beschreef ik dat er een pandemie zou komen om vaccinatieplicht door te drukken. Dat voorspelde ik zelfs al in een YouTube video uit 2014. Inmiddels is duidelijk dat de PCR test een sinistere rol in dit gehele verhaal speelt. Laat ik dat toelichten.

Dat die PCR test zo gepusht wordt heeft enerzijds te maken met het feit dat men dan van meer besmettingen kan spreken, maar anderzijds met de mogelijkheid van het afleveren van een intranasaal vaccin. En daar is iets heel belangrijks gaande waar ik u echt even op moet wijzen.

“Maar Vrijland, het kan toch ook gewoon echt om het in kaart brengen van besmettingen gaan?” Nee, want als u echt onderzoek zou doen en dit artikel en alle onderliggende studies zou hebben gelezen, zou u hebben ontdekt hoe groot de leugen is.

Dat er straks een derde golf komt waarbij John de Mol (eigenaar ANP) geen Hollywood style filmbeelden meer hoeft te produceren of influencers in hoeft te huren, die doen alsof ze ziek zijn of Inoffizieller Mitarbeiter de leugen op social media en op straat laat helpen verdedigen door opmerkingen als “ik heb een neef die overleden is” en meer van dat soort propaganda; dat komt door die PCR test. Die PCR test is veel meer dan u denkt.

In onderstaand artikel kom ik met wetenschappelijke bewijzen (die u gewoon mainstream kunt vinden) waaruit blijkt dat je een remote control CRISPR enzym via de neustest kunt afleveren! Bam! Het is nu zaak om grondig kennis van dit alles te nemen, zodat u niet blind in de val loopt.

Als u dat gelezen heeft weet u nu dat de PCR test dus gebruikt kan worden om een CRISPR enzym in te brengen dat een lees- en schrijffunctionaliteit vanuit het 5G netwerk biedt. Dit maakt het mogelijk om niet alleen op afstand een “virusreactie” vanuit het lichaamseigen DNA aan te zetten, maar verandert de mens feitelijk in een wandelende terminal in een netwerk, die op afstand bestuurd en gemodificeerd kan worden. Dat licht ik uitgebreid toe in onderstaand artikel.

Niet getreurd! Gelukkig heeft de staat eigendomsrecht over uw lichaam sinds de intreding van de orgaandonatiewet (toelichting). Heeft men dus eenmaal die CRYSPR remote control functionaliteit in u aangebracht, dan mag de Nederlandse staat uw lichaam (staatsasset) ongevraagd en legaal modificeren.

“Maar waarom zouden ze dat willen doen Vrijland? Waarom zou er zo’n grote wereldwijde leugen verkondigd worden? Dat is toch gewoon een vreselijke complotgedachte dat je denkt dat ze wereldwijd een leugen van deze omvang zouden willen verkopen? Daar moet toch wel iemand weet van hebben en dan moet toch wel iemand een keer zijn mond voorbij praten?” Als u antwoord op die vraag wilt, zou ik u aan willen raden het boek 1984 van George Orwell eens te lezen of het boek Brave New World van Aldous Huxley en dan begint het kwartje misschien te vallen.

Wilt u echt begrijpen waarom men de mens richting androgyne androïde mens 2.0 wil veranderen? Dan raad ik aan mijn boek te lezen. Daarin leg ik het gehele plaatje, inclusief het masterscript, uit en dan begrijpt u ook waarom ik deze neppandemie (met als doel de vaccinatieplicht) al ver van te voren kon voorspellen. Ook op 30 december 2019 herhaalde ik deze voorspelling nogmaals. De PCR test is dus een belangrijke tool in die agenda geworden; een tool die feitelijk vaccinatie-functionaliteit biedt.

Als u eenmaal getranshumaniseerd bent is dat het begin van het einde van uw zelfbestuur. Dat wil zeggen dat men stap voor stap de controle over uw lichaam overneemt en u een synthetische remote control biocomputer-zonder-eigen-wil wordt. Mocht u dat een mooi toekomstbeeld vinden voor uzelf, dan zou u zich in ieder geval af moeten vragen of u het een mooi toekomst beeld voor uw kinderen vindt. Dit Brave New World model is namelijk nog maar het begin van het grote plan.

Het einddoel is de totale ontmanteling en digitalisering van de gehele biologie, om ons bestaan te kunnen transformeren naar een digitale werkelijkheid. Die digitale wereld wordt door die sturende groep dames en heren aan de top de ‘singulariteit’ genoemd. Dat de meeste figuranten die de Claus Schwab great reset agenda pushen dit vooral doen in ruil voor aanzien en een mooie carrière, komt omdat zij zich niet beseffen dat ze eigenlijk meewerken aan een stappenplan richting die singulariteit. Het is slechts een kleine groep aan de top die hier weet van heeft en één daarvan is overduidelijk Bill Gates.

Neemt u kennis van die agenda, zodat u weet hoe u zich moet wapenen tegen wat zich as-we-speak ontvouwt. Dat de push van deze agenda zal verlopen via een totalitair fascistische aanpak beschrijf ik in deze artikelen. De PCR test wordt nu dan ook via de George Orwell (in zijn boek 1984 beschreven) newspeak methode verkocht aan het volk. Dat wil zeggen dat je alles wat een negatieve betekenis heeft, positief verwoord. Hugo de Jonge’s ‘meer vrijheid bij testbewijs‘ is dus feitelijk newspeak voor ‘fascisme door uitsluiting als je je niet wilt laten testen’.

Lees echt mijn boek, deel het uit aan iedereen die u kent en wees non-conformistisch, want eenmaal gebogen is er geen weg meer terug. Bestel het hier. Het is essentieel deze informatie te delen:

uw boek


Bron linkvermeldingen: nu.nlSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *