Experimentele mRNA-vaccins veroorzaken volgens de Britse regering 600 nieuwe gevallen van oogaandoeningen en laten 5 mensen blind


De regering van het Verenigd Koninkrijk heeft kritische veiligheidsgegevens verzameld over de vaccins Pfizer / BioNTech en Oxford / AstraZeneca, en het laatste rapport schetst geen mooi beeld. De eerste dosis van het experimentele Pfizer / BioNTech-vaccin is in de armen van 5,4 miljoen burgers geïntroduceerd, waarvan 500.000 een tweede dosis hebben gekregen. Tot 24 januari waren er bijna 50.000 meldingen van vaccinatieschade voor dit specifieke vaccin, inclusief de plotselinge dood van 107 Britse burgers.

Minimaal 1 op de 333 mensen lijdt aan ernstige vaccinbijwerkingen in het VK
Nog eens 1,5 miljoen doses van het Oxford University / AstraZeneca-vaccin zijn ontvangen in de armen van Britse burgers, met nog eens 21.032 bijwerkingen. Deze ongewenste voorvallen werden tot 24 januari 2021 geregistreerd in de gele kaart van het Medicines and Health Products Regulatory Agency en omvatten niet alle relevante, actuele verwondingen. Het huidige aantal (gerapporteerde) vaccinatieschade is 1 op 333 mensen. Dit percentage vaccinatieschade is waarschijnlijk veel groter omdat mensen vaak aarzelen en / of zich schamen om vaccinatieschade te melden; veel mensen zien vaccinatie als een 100 procent veilige en effectieve oplossing en durven er geen vraagtekens bij te zetten. Veel artsen weigeren te accepteren dat vaccinatieschade reëel is.

De bijwerkingen zijn ook geen kleine problemen die binnen een dag verdwijnen. Deze bijwerkingen kunnen levensveranderend zijn en beroerte, hartontsteking, spierverlamming, blindheid en anafylaxie-shock veroorzaken. Voordat experimentele mRNA-vaccins werden gelanceerd, ondertekenden farmaceutische bedrijven contracten met elke grote regering in de wereld om de rechtsstaat te ondermijnen en hun bedrijf te vrijwaren van het nemen van verantwoordelijkheid voor alle onvermijdelijke vaccinletsels waarvan ze wisten dat ze zouden optreden.

De meest schokkende berichten zijn oogaandoeningen. Bij ten minste 634 mensen werden na vaccinatie oogaandoeningen vastgesteld. Eén persoon verloor het centrale gezichtsvermogen, een andere persoon verloor gezichtsscherpte, eenendertig mensen rapporteerden een verminderd zicht en vijf mensen werden blind! De Pfizer / BioNTech heeft negenenzestig incidenten van Bells Palsy veroorzaakt, een aandoening die de spieren aan één kant van het gezicht verlamt.

De regering blijft ongebreidelde vaccinatieschade en -doden bagatelliseren en pleegt genocide

De experimentele vaccins hebben ook de neiging auto-immuunaanvallen in het cardiovasculaire systeem uit te lokken. Eenentwintig mensen kregen cerebrovasculaire accidenten (beroertes) na injectie met het vaccin. Er waren andere ernstige cardiovasculaire voorvallen, waaronder hersenstaminfarct, cerebellair infarct, cerebellair beroerte, hersenslagaderocclusie, hersenbloeding, herseninfarct, intracraniële bloeding, ischemische beroerte en subarachnoïdale bloeding.

Volgens toezichthouders mogen zwangere vrouwen niet worden gevaccineerd met deze experimentele prikken. Volgens de fabrikanten zijn er beperkte gegevens over het gebruik van COVID-19 mRNA-vaccin BNT162b2 bij zwangere vrouwen. Reproductietoxiciteitsstudies bij dieren zijn niet voltooid en daarom wordt het vaccin niet aanbevolen tijdens de zwangerschap. Het meldingssysteem van de gele kaart onthult echter dat sommige zwangere vrouwen dit screeningproces hebben omzeild en dat vier zwangere vrouwen een spontane abortus leden na de Pfizer-vaccinatie en twee hetzelfde lot ondergingen na de AstraZeneca-vaccinatie.

In plaats van dit massale vaccinatie-experiment stop te zetten, blijven toezichthouders deze verwondingen bagatelliseren en de schuld geven aan de ‘oudere leeftijd’ of ‘onderliggende aandoeningen’ van een patiënt. De Britse regering, die de vaccinbedrijven verdedigt:

Een groot deel van de mensen die tot dusver tijdens de vaccinatiecampagne zijn gevaccineerd, zijn hoogbejaarden, van wie velen ook reeds bestaande medische aandoeningen hebben. Oudere leeftijd en chronische onderliggende ziekten maken het waarschijnlijker dat zich toevallige bijwerkingen zullen voordoen, vooral gezien de miljoenen gevaccineerde mensen. Het is daarom belangrijk dat we deze rapporten zorgvuldig doornemen om mogelijke bijwerkingen te onderscheiden van ziekte die zouden zijn opgetreden, ongeacht vaccinatie.

Ironisch genoeg werd maanden geleden, toen oudere mensen met onderliggende aandoeningen in ziekenhuizen stierven, hun doodsoorzaak automatisch gecodeerd als ‘COVID-19’. Deze sociopathische medische fraude is nog nooit zo afschuwelijk, en genocidaal geweest.

Bronnen: PrincipiaScientific.com, VaccineDamage.News

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *