zelf opstaan nu – Martin Vrijland


Prachtig hoor zo’n toespraak van Wybren ten Haga in de tweedekamer der aardappelen in de keel. We worden niet een beetje in de maling genomen, maar volledig! Die prachtige Kamerdebatten zijn volledig nonsense; dat waren ze al, maar zijn ze nu zeker met en kabinet dat demissionair is en een koning die de wet die besproken wordt al ondertekend heeft en naar de Raad van Staten gestuurd heeft. De omgekeerde wereld, maar het toont aan dat we simpelweg niet in een democratie leven.

En het is geweldig om te zien hoe al die een-tweetjes tussen gecontroleerd verzet en mainstream werken. De kamer stelt een avondklok in, maar baseert zich op een wet die daar niet voor is; je laat een politicus van de FvD even goede sier halen door dit aankaarten; je laat je zelfgeschapen oppositie (Viruswaanzin) een rechtszaak starten en voilà, daar hebben de noodzakelijke situatie om een wet te maken die nooit meer weg gaat. Huperdepup barabtruuk.

Maar inmiddels we hebben de volgende verzetsbeweging die wederom de besmettingsleugen in stand houd, maar met alternatieven voor de lockdown komt. Herstel.nl heet die club en voor de geloofwaardigheid moet je dat dan verkopen met de woorden ‘groep prominente Nederlanders’. Wat nou ‘prominente’? Omdat ze een belangrijke positie hebben bekleed binnen een bepaalde organisatie waar je alleen hogerop komt omdat je goed konten kunt likken, buigt voor het systeem en altijd braaf in het gareel blijft? Ik word zo langzamerhand kotsmisselijk van die termen als ‘prominenten’, ‘expert’, ‘viroloog’, en meer van dat soort.

Zolang er verzet in Nederland opgetuigd wordt dat niets anders doet dan wat ik hier op de website al jaren beschrijf, namelijk als stoomventiel op de ketel dienen, dan verandert er helemaal niets. Het enig wat het schijnverzet steeds doet is met alternatieve ideeën en maatregelen komen. Let op dat het verzet deze keer waarschijnlijk zelf om de quarantaine kampen gaat roepen, waar dan de gevaarlijke elementen rustig in weg gestopt kunnen worden, zodat de rest van de maatschappij met een vaccincertificaat weer open kan. Je moet het alleen in slimme woorden verpakken:

‘De oprichters van Herstel-NL hebben er veel over gepubliceerd, o.a. bij het economenvakblad ESB in de serie ‘Rekenen aan Corona’. Ons plan is niet bedoeld om de economie, maar om levens te redden. Door de zelf-isolatie van kwetsbare mensen beter te faciliteren…

Of je hebt het staatsgeorganiseerde verzet dat een beetje de kritiek uit de maatschappij naar de oppervlakte haalt en als ventiel dient (Forum voor Democratie bijvoorbeeld) of je hebt de groepering die je overal in de media promoot en je zo zelf helpt groeien om ze vervolgens in de kunnen zetten als je bepaalde doelen wilt bereiken: een onvolledige wet helpen aanpassen middels een rechtszaak showproces of een ingekapselde demonstratie waar je een tv-show op kunt tuigen van hard politieoptreden (boodschap “blijf voortaan maar thuis”).

Daarnaast heb je dan nog de verschillende kanalen die het verzetswout zo groot moeten maken, dat mensen door de bomen het bos niet meer zien. Al die kanalen, influencers en nieuwe websites moesten het merk Q, fall cabal en complotdenken groot op het netvlies van de massa zetten en de koppeling met Donald Trump leggen. Zij moesten zoveel informatie spuien en dit dan koppelen aan dwaalsporen of aan niet te bewijzen pulp. Alle geld en middelen zijn ingezet om de massa in de vangnetten van de staat te houden.

Omdat Martin Vrijland dit onderwerp van ‘gecontroleerde oppositie’ groot op de kaart gezet heeft, laat je ook dat onderwerp kapen door een clubje rond Wouter Raatgever en steel je verder alles wat Vrijland bespreekt en koppel je dat aan een niet te bewijzen Micha Kat stijl zwartboek over Jaap van Dissel, aan Q theorieën en aan het merk Trump en dan kun je ook die kritiek straks afserveren.

Kenmerkend van al die gecontroleerde oppositie is dat het wel verzet organiseert, maar meestal de besmettingsleugen in stand houdt en niet spreekt over het echte gevaar. Logisch, want daarvoor zijn zij gecontroleerde oppositie. Gecontroleerde oppositie moet de onvrede-stoom wel van de ketel halen, maar niet de diepte van de leugen doorprikken. Als u de diepgewortelde leugen doorprikt, ontdekt dat virussen niet besmettelijk zijn en het mutatieverhaal al in januari 2020 door mij voorspeld werd als alibi om een online-editabel vaccin te introduceren, dan wordt u pas echt boos en dan doorziet u ook hoe de oppositie u zoet houdt met het in stand houden van die grote diepgewortelde leugen.

Lees dit artikel over hoe diepgeworteld uw programmering zit aangaande de macht en autoriteit en het idee dat u zich aan regels moet houden. Lees dit artikel (en onderliggende stukken) om te ontdekken hoe de besmettingsleugen gebruikt word om een agenda door te drukken. Lees dit artikel om de reden van de mutatieleugen te begrijpen en te zien hoe ongevaccineerden zullen worden opgejaagd om in kampen te worden gezet.

We zitten midden in de uitrol van een fascistisch totalitair regiem en de tijd van wachten op verzet is voorbij. Zie dat u bespeeld bent met gecontroleerde oppositie, met gecontroleerde verzet en zie dat het enige wat u nu nog moet doen is zelf in actie komen. Dat wil zeggen: non conformistisch zijn, stoppen met naar de stembuslopen om achter de volgende vangnetpion aan te hobbelen, stoppen met het invullen van de blauwe envelop, stoppen met het meewerken aan wetten en regels van een valse autoriteit die zegt te mogen regeren bij de gratie God’s. Genoeg is genoeg!

Bron linkvermeldingen: xandernieuws.netSource link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *