Covid dodental minstens 1600% overdreven’ – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————-

Resultaten hypothetisch omgezet naar Nederland: Geen 15.000, maar 943 corona doden – Verzet breidt zich uit, maar vraag ‘waarom’ durven meesten nog niet te stellen

—————————————————————————————————————————————-

Geen 2,4 miljoen, maar zo’n 150.000. Dat zou wereldwijd het werkelijke aantal dodelijke Covid slachtoffers zijn als een peer-reviewed studie naar de praktijken in de Verenigde Staten op de hele wereld wordt toegepast. In deze studie wordt geconstateerd dat de cijfers minstens 1600% overdreven zijn. Dat dit heel goed ook in Europa de realiteit kan zijn bleek vorig jaar al uit het beruchte opgenomen telefoongesprek met een RIVM medewerker, die feitelijk toegaf dat zo’n beetje alle sterfgevallen als corona doden worden geteld, zelfs verkeersslachtoffers.

Geen 15.000, maar nog geen 1000 doden?

Op basis van dezelfde cijfers zou voor ons land het aantal corona doden niet ruim 15.000, maar slechts 943 bedragen (ter vergelijk: iedere week overlijden gemiddeld 2900 mensen in Nederland). Zijn die andere dik 14.000 mensen dan niet gestorven? Natuurlijk wel, maar dat zou dan aan andere oorzaken liggen, zoals de vrijwel niet meer getelde griep (dat gepaard kan gaan met ernstige longontsteking), en deels genegeerde en/of onbehandelde comorbiditeiten zoals kanker en hartaandoeningen.

De 10 auteurs van de IPAK/PHPI* studie ‘Covid-19 Data Collection, Comorbidity & Federal Law: A Historical Retrospective’, die in oktober 2020 werd gepubliceerd, zijn onder meer werkzaam bij het Energetic Health Institute, het Covid Research Team, het Metabolic Healing Institute, het Nutrigenomics Research Institute, de Universiteit van Maryland, het Australische College of Nutritional & Environmental Medicine en het Royal Australian College of General Practitioners.

(* Institute for Pure and Applied Knowledge / Public Health Policy Initiative)

‘Regels speciaal voor Covid verandert om 1600% overdrijving mogelijk te maken’

De burgerrechten waakhond All Concerned Citizens schrijft in een verklaring dat ‘dit baanbrekende peer-reviewed onderzoek… stelt dat de CDC opzettelijk een veelvoud aan federale wetten heeft geschonden… Bovendien heeft de CDC illegaal en exclusief voor Covid-19 nieuwe regels voor data verzameling ingevoerd, die hebben geleid tot een 1600% overdrijving van het aantal dodelijke slachtoffers.’

‘Het onderzoek stelt dat de CDC vanaf het begin van de crisis doelbewust de accuraatheid en integriteit van alle data over Covid-19 gevallen en -doden heeft gecompromitteerd, om zo op frauduleuze wijze deze cijfers op te blazen.’

‘Instructies om feitelijk iedere dode aan Covid toe te schrijven’

Op 24 maart publiceerde de CDC het document ‘NVSS Covid-19 Alert No.2’ waarin pathologen-anatomen, lijkschouwers en artsen de instructie kregen om feitelijke iedere dode als Covid slachtoffer te registreren. Hiervoor moesten zij tegen de geldende wetten en regels in alle reeds bestaande medische aandoeningen, dus comorbiditeiten, van de formulieren schrappen, zodat het erop leek dat de doden enkel aan Covid waren overleden.

‘Door het invoeren van deze nieuwe regels exclusief voor Covid-19, in strijd met de federale wet, stellen de researchers dat de CDC de data, die worden gebruikt door gekozen officials en volksgezondheid officials, in samenwerking met de onbewezen projectiemodellen van het IHME (Institute for Health Metrics and Evaluation) aanzienlijk heeft opgeblazen om zo het sluiten van scholen, kerken, entertainment,en MKB te rechtvaardigen, wat in heel het land tot ongekende emotionele en economische ontberingen heeft geleid.’

Deze conclusie lijkt eveneens naadloos van toepassing te zijn op de instituten en overheden in Nederland en bijna alle andere Westerse landen.

All Concerned Citizens heeft inmiddels een formele petitie ingediend bij het ministerie van Justitie, en bij alle Amerikaanse federale aanklagers, om onmiddellijk een ‘grand jury’ onderzoek naar deze beschuldigingen in te stellen.

Verzet breidt zich uit, maar vraag ‘waarom’ durven meesten nog niet te stellen

In Nederland begint het verzet zich eindelijk uit te breiden tot de ‘prominentere’ lagen van de bevolking. Wat meestal nog ontbreekt is een antwoord of serie mogelijke antwoorden op de prangende vraag ‘waarom?’ Waarom wordt in strijd met alle eerdere geldende regels en gebruiken voor het omgaan met een luchtwegvirus met een vastgestelde IFR van slechts 0,05% (tot 70 jaar) en maximaal 0,23% (inclusief ouderen), wat niet erger is dan een griep, de complete samenleving en economie aan wurgende regels onderworpen die stapsgewijs alles aan het kapotmaken zijn?

Gaan deze prominenten nu ook eindelijk overwegen dat het antwoord niet ‘domheid’ is, of louter ‘angst’? Dat zou een initiële verklaring kunnen zijn geweest, maar niet nu al bijna een jaar lang doelbewust dit verwoestende beleid wordt volgehouden en zelfs uitgebreid, en nadat de democratie door middel van een spoedwet is veranderd in een dictatuur, die zichzelf feitelijk absolute macht heeft gegeven door af te treden, maar er ondertussen met behulp van bevriende rechters wel voor zorgt dat de keiharde maatregelen onverkort gehandhaafd blijven.

Vanaf het voorjaar van 2020 noemen wij dit niet voor niets een (verkapte) staatsgreep. Alles wat er sindsdien gedaan is, nog steeds wordt gedaan, en in de nabije toekomst nog zal worden gedaan, bevestigt dat deze karakterisering beslist niet overdreven is.

We zijn het aan onszelf verplicht om vreedzaam in verzet te komen

Maar erkennen dat dit inderdaad een machtsovername is, een coup tegen onze democratie, vrijheid, samenleving en economie, betekent dat onder ogen moet worden gezien dat we bestuurd worden door een nationale en internationale groep autoritaire mensen die bereid zijn om ten koste van het welzijn van het volk hun eigen doelstellingen (zoals vastgelegd in onder andere de ‘Great Reset‘ (‘Build Back Better’), Agenda 21/2030, de ‘Green New Deal’ en de massale Covid vaccinatiecampagnes) te verwezenlijken.

Die erkenning maait echter heel veel zekerheden en vanzelfsprekendheden onder de voeten van de mensen weg, en maakt hun toekomst ineens erg een onveilig en ongewis. Dat is, gekoppeld aan de door de mainstream media dagelijks in opdracht van die dictatuur ingepeperde irrationele angst, de belangrijkste reden dat de meerderheid nog steeds vastklampt aan de heersende macht, in de ijdele, valse hoop dat straks alles weer ‘normaal wordt.

Maar dat wordt het nooit meer, althans, niet als mensen niet onmiddellijk massaal vreedzaam in verzet komen, en burgerlijk ongehoorzaam worden door de regels en autoriteit van deze machthebbers simpelweg te gaan negeren. Want laat één ding duidelijk zijn: u bent niet verplicht om door niets te doen en af te wachten mee te blijven werken aan uw eigen ondergang, noch aan de geplande afbraak en ondergang van uw land. U bent het aan uw kinderen, uzelf, uw familie, uw bedrijf en uw landgenoten WEL verplicht om er alles aan te doen om die afbraak en ondergang te voorkomen. De aloude vlieger ‘Wir haben es nicht gewusst’ gaat in dit internettijdperk namelijk niet meer op.

 

Xander

Zie ook o.a.:

18-02: Herstel-NL: Groep prominente Nederlanders vindt angst onterecht en wil snelle opening samenleving
16-02: Professor Pierre Capel: ‘Kinderoffers waren toch verleden tijd?’ (‘Maatschappij verschuilt zich achter een stel dwazen’)
05-02: SARS-3: Italiaans lab maakt nog veel gevaarlijkere variant van het corona virus (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties kunnen veroorzaken)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’ (video college Pierre Capel)
20-01: Sperrzeit na 76 jaar terug: ‘Hoe het klokje thuis tikt, tikt het niet voor het virus’ (video college Pierre Capel)
09-01: Al 400.000 mensen zagen professor Schetters het Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverwantwoordelijk’ noemen
07-01: ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

2020:

29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’
29-12: Hoofd wetenschap WHO: Geen bewijs dat Covid vaccins besmettingen voorkomen
21-12: Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie (/ Ruim 11 jaar geleden beschreven we het scenario dat nu wordt uitgevoerd)
17-12: Open brief Nederlandse huisarts aan politiek: ‘Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan’
14-12:  Regering wil met harde lockdown mensen uitputten en rijp maken voor Covid vaccin’
12-12: Docu ‘Covid-19 – The System’: ‘Documenten bewijzen dat media opdracht van regering kregen om angst te zaaien’
04-12: Bewijs geleverd van telefoongesprek waarin RIVM toegaf dat Covid bijna geen klachten geeft
01-12: December 2020: Einde 75 jaar democratie en vrijheid; dictatuur is nu officeel een feit
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor
30-11: Marion Koopmans erkent dat PCR-test geen besmetting kan aantonen
07-11: Hoogleraar Capel: ‘Zet je angst bij de vuilnisbak’ (/ Ook in november blijken alle maatregelen (1,5 meter, lockdown, mondkapjes) nog steeds helemaal niets uit te maken)
26-10: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’
25-10: Nederlandse experts: Valse PCR testmethode is bron van alle ellende, RIVM wil zoveel mogelijk positieve uitslagen
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam
28-09: Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’
17-09: (/ Overheden die zich tegen hun eigen volk keren is historisch bewijs dat het einde van hun beschaving nadert’)12-09: Hoogleraar Capel vergelijkt wereldwijd corona bedrog met onterechte angst voor cholesterol
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’ (/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
15-08: De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
05-07: Hoogleraar immunologie Capel: DNA schade aan complete generaties door 1,5 meter samenleving (/ ALS social distancing zou werken (wat niet zo is), moet je geen 1,5 meter, maar 10 meter afstand houden)
21-06: Hoogleraar Immunologie Pierre Capel: Cijfers bewijzen dat coronamaatregelen volkomen flauwekul zijn

30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *