blijf uit de buurt bij de groep Micha Kat, Wouter Raatgever, Joost Knevel – Martin Vrijland


In eerdere uitgebreide artikelen heb ik aangegeven hoe belangrijk het is om bij de groep Micha Kat, Wouter Raatgever en Joost Knevel vandaan te blijven. Hans Meyer was ook onderdeel van die Wees de Weerstand groep, maar zag mogelijk de collectezak omzet van zijn kerk als risicofactor en koos eieren voor zijn geld.

Deze groep is extreem gevaarlijk, omdat zij vanaf dag één bezig zijn om letterlijk alle onderwerpen van Martin Vrijland nog dezelfde avond in YouTube live uitzendingen te bespreken om ze vervolgens te koppelen aan Q Anon gerelateerde zienswijzen en aan een Micha Kat stijl verzonnen zwartboek over Jaap van Dissel.

Daarmee brengen zij elke serieuze vorm van kritiek op het corona beleid van de staat in diskrediet door inmiddels zo ver te gaan dat zij bloemen op graven gaan leggen en allerlei zaken uit het verleden en heden te koppelen aan ‘kritiek op het corona beleid’.

Wat is het hoofdonderwerp dat zij steeds weer aanhalen en waaraan zij al hun kritiek koppelen? Jaap van Dissel. Joost Knevel herinnerde zich ineens spontaan tijdens de coronacrisis dat Jaap van Dissel een pedofiel en kindermoordenaar uit Bodegraven zou zijn, waarvan hij de enig levende getuige is.

Ik begrijp dat het moeilijk is om door dat spel van gecontroleerde oppositie heen te prikken en alle lagen daarin te herkennen, maar juist omdat ikzelf in 2012 mijn baan als salesmanager opzegde om te gaan schrijven en als vreemde eend in de bijt terecht kwam om vervolgens ook in de Micha Kat zwartboekmethoden te tuinen, kan ik als geen ander begrijpen hoe geraffineerd en geloofwaardig ze dingen kunnen brengen. Totdat ik erachter kwam dat Micha Kat zelf allerlei connecties had die niet bepaald zuiver op de graad waren.

Ik raad u daarom aan onderstaand artikel, met daarin mijn uitgebreide toelichting, nog eens goed te lezen. Echt even doen!

Onderstaande reactie is namelijk precies datgene wat de groep Micha Kat en Wouter Raatgever moeten uitlokken, daarmee elke andere vorm van oprechte kritiek in diskrediet brengende:

Het een-tweetje Chris Klomp met de groep Kat, voor het gewenste eindresultaat.

Houdt u verre van deze groep, omdat u daarmee bijdraagt aan het gewenste resultaat: kritisch denkers zijn Q Anon, Trump en complotwappies. Dat is de enige reden waarom deze groep met dit verzonnen Jaap van Dissel zwartboek verhaal komt. Bewijs zal er nooit komen.

Blijf bij de bron en blijf bij degene die zich vanaf het begin van de coronacrisis gedistantieerd heeft van deze mensen, omdat ik de Micha Kat zwartboek methoden herken. Ik begrijp dat ik in de ogen van sommigen wel héél veel spreek over gecontroleerde oppositie, maar dit een-tweetje met Chris Klomp en omroep Friesland laat precies de reden zien waarom ik dat onderwerp vrijwel dagelijks bespreek. U moet in de complotgekkies hoek getrokken worden en ik probeer dat te voorkomen.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *