‘Vaccins veranderen menselijk DNA, lange termijn gevolgen onbekend’ – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————-

Mark Zuckerberg (Facebook) uitte in de zomer van 2020 zijn twijfels over de effectiviteit en veiligheid van de Covid-19 vaccins. Het gerenommeerde team onafhankelijke onderzoeksjournalisten van Project Veritas kregen van een Facebook insider een video in handen waarop Zuckerberg letterlijk zegt dat ‘we simpelweg niet weten wat de langetermijn gevolgen zijn van het in feite wijzigen van het DNA en RNA van mensen,’ oftewel precies wat wij al sinds het voorjaar over deze vaccins schrijven.

Zuckerberg voegde eraan toe dat het mRNA in de vaccins ‘andere mutaties of andere risico’s’ zouden kunnen veroorzaken, en de vaccins daarom verder zouden moeten worden ontwikkeld. Desondanks ontkende hij in november 2020 in een livestream met dr. Anthony Fauci dat deze vaccins je DNA en RNA veranderen. Maar dat was wèl voor het grote publiek bedoeld.

U mag ‘vrij’ discussiëren over de kleur rood, maar niet over blauw

Vorige week kondigde Facebook aan dat alle ‘valse’ claims over de pandemie, de Covid-19 vaccins, en vaccinaties in het algemeen zullen worden geblokkeerd. Ook berichten waarin staat dat deze vaccins je DNA kunnen veranderen, zullen worden verwijderd. Verder mogen mensen ‘discussiëren, debatteren en hun persoonlijke ervaringen en meningen’ delen, zolang het maar binnen de regels en goedgekeurde opinies van Zuckerberg en zijn team valt.

U mag op Facebook dus ‘vrij’ discussiëren over de kleur rood, of het licht of donkerrood is, of toch wijnrood, maar u mag het NIET meer over de kleur blauw hebben. Blauw is not-done, verboden. Kortom: de ‘vrijheid’ van meningsuiting anno 2021 in een notendop.

Ook in Nederland censuurgolf

In Nederland is eveneens een censuurgolf gaande; vorig jaar werd het blad ‘Gezond Verstand’ uit de meeste boekwinkels geweerd, en in de media op TV en radio hoort u altijd dezelfde experts dezelfde mening verkondigen. De hoofdredacteur van de diep weggezonken Volkskrant verklaarde zelfs letterlijk dat twijfelen aan het regeringsbeleid taboe is, en voortaan maar één geluid gewenst is. Dat is dan automatisch geen visie of mening meer is, maar een dictaat, zoals dat in de DDR en Sovjet Unie ook werd gedaan.

Bewust gelekt?

De video die Project Veritas in handen kreeg zou ook wel eens bewust kunnen zijn gelekt. Zoals veel van onze lezers weten kondigt de machtselite op de wereld vaak op dit soort wijze hun ware plannen en bedoelingen aan.

Het is dus goed mogelijk dat Zuckerberg juist wil dat u weet dat uw DNA kan worden veranderd als u zich tegen Covid laat vaccineren, en dat de gevolgen hiervan voor uw gezondheid en uw leven onbekend zijn, en dus zeer ingrijpend zouden kunnen zijn. Als het dan inderdaad helemaal fout gaat met deze vaccins, dan hebben Zuckerberg en consorten u volgens hun eigen verwrongen normen daarvoor ‘gewaarschuwd’.

 

Xander

(1) Project Veritas

Zie ook o.a.:

13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
05-02: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
27-01: Farmagigant Merck schrapt corona vaccin, zegt dat menselijk immuunsysteem effectiever is
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken

09-01: Al 400.000 mensen zagen professor Schetters het Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverwantwoordelijk’ noemen
07-01: ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

2020:
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
26-08: Paus Franciscus schaart zich achter ‘universeel vaccin’ voor hele mensheid
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *