Facebook-baas Zuckerberg uit zorgen over coronavaccins in gelekte video


Er is een filmpje opgedoken waarin Facebook-baas Mark Zuckerberg uitspraken doet die in strijd zijn met het beleid van zijn eigen platform. De video is gelekt door een insider en gepubliceerd door James O’Keefe van Project Veritas.

“Afgelopen week kondigde Facebook aan dat ze harder zullen optreden tegen onjuiste informatie op Facebook en Instagram over corona, coronavaccins en vaccins in het algemeen,” zei O’Keefe. “Zelfs de New York Times besteedde er aandacht aan.”

Facebook heeft onder meer aangekondigd inhoud te verwijderen waarin wordt beweerd dat het coronavaccin het DNA van mensen verandert. In de gelekte video overtreedt Zuckerberg zijn eigen regels en normaal gesproken zou hij zijn gecensureerd door het platform, aldus O’Keefe.

Veranderen van het DNA en RNA

“Ik deel de zorgen over [dit vaccin] omdat we simpelweg niet weten wat de bijwerkingen op de lange termijn zijn van het veranderen van het DNA en RNA van mensen […] en of dat op een later moment andere mutaties of andere risico’s met zich meebrengt,” zei Zuckerberg tijdens een vraag-en-antwoordsessie in juli 2020.

“Zuckerberg zou normaal gesproken verbannen worden van Facebook vanwege dit soort uitspraken. De video waarin ik laat zien dat de directeur van Facebook dit zegt, wordt mogelijk verwijderd omdat hij in strijd is met het beleid van Facebook,” lichtte O’Keefe toe.

5
25
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *