‘Kinderoffers waren toch verleden tijd?’ – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————-

‘Maatschappij verschuilt zich achter een stel dwazen’

—————————————————————————————————————————————-

(03.10) – ‘Vandaag wil ik het hebben over het offer,’ begint hoogleraar (em.) immunologie Pierre Capel zijn nieuwe video. ‘En in het bijzonder het kinderoffer. Als mensen ergens heel erg bang voor zijn – en dat kunnen boze geesten zijn, of imaginaire gedachten, of pandemieën die worden aangedragen alsof werkelijk de hele wereld vergaat – dan moet je altijd een offer brengen. En dat offer wordt ons aangeboden: we mogen vanwege de angst ons hele MKB kapot maken. Als we dat niet doen, gebeurt er iets verschrikkelijks.’

‘Ik kan heel lang over alle gekke dingen rond corona praten, maar iets wat mij weer heel erg diep treft is hoe kinderen behandeld worden, wat het effect daarvan is. De waanzin die hun leven onmogelijk maakt en met totale flauwekul omhult.’

Kinderoffers waren toch verleden tijd?

‘In dit kader gaan we even terug in de tijd naar de tijd van het kinderoffer. Daar zijn vele voorbeelden van. Op Kreta, wat gevoelig was voor aardbevingen omdat het op een tektonische breukplaat zat, werden de aardbevingen gepersonifieerd door de Minotaurus. Om die rustig te houden moesten offers worden gebracht, inclusief kinderen.’

‘Er zijn heel veel andere situaties waarin kinderen werden geofferd voor het grote goed, ofwel om de angst voor de goden, ofwel om de wonderen van de natuur die een beetje uit de hand lopen, zoals een aardbeving. Van al dat soort zaken denken we dat dit toch verleden tijd is.’

‘IFR laat zien dat dit virus niks is’

‘Maar is het kinderoffer echt verleden tijd? Waar zijn we nu mee bezig? Ik zei al eerder dat angst niets met logica te maken heeft, en getallen niet werken zodra je met argumenten en statistieken aankomt die voor de mensen die bang zijn nergens op slaan.

Maar als we kijken naar de Infection Fatality Rate (IFR, het percentage van besmette mensen dat overlijdt), dan is dat voor de hele populatie 0,23%, maar dat komt vooral door de ouderen (70-plussers). (Tot 70 jaar is de IFR 0,05%, de helft van een gewone jaarlijkse griepgolf – X). Onder de 35 jaar – waaronder studenten en jeugd, die ook totaal um sonst buitengewoon zwaar getroffen worden, is de IFR 0,005%, en voor kinderen zelfs maar 0,0005%. En dan is die 5 misschien nog aan de hoge kant.’

‘Het is dus helemaal NIKS. Kinderen zijn niet besmettelijk. Kinderen gaan niet dood. Daar kun je honderd verhalen over houden, maar het is echt schandalig om je kinderen te offeren omdat je te belazerd bent om eens verder te denken dan je angst. Ik wil dat niet echt persoonlijk tegen iemand zeggen, maar tegen de maatschappij die zich helemaal achter een stel dwazen veschuilt, “want het is allemaal zo ernstig”.’

‘Jeugd wordt verpest met angst’

‘Kinderen op school die een snotneus hebben – die hebben altijd snotneuzen, wie heeft er geen? Kinderen die dan positief getest worden? U weet allemaal dat die positieve test nergens op slaat. Dat is zelfs toegegeven door het onvolprezen groepje die hier deze hele pandemie angst stuurt, namelijk dat de PCR test geen besmetting aantoont.’

‘Maar er hoeft maar één peutertje of één kind (‘besmet’) te zijn, en dan moet de hele klas 5 dagen in quarantaine. Het is niet alleen de fysieke quarantaine, maar de angst waarmee je kinderen opvoedt. Zwarte Piet is er helemaal niks bij, en die mag zelfs niet (meer).’

‘Dus mensen, ik raad jullie zwaar aan: word wakker! En als je het voor jezelf niet kunt doen, offer dan niet je kinderen op. Want als je hun jeugd verpest met angst, geen knuffels meer van opa en oma, of van wie dan ook, niet vrolijk spelen, niet dat onbezorgd lekker naar binnen en naar buiten hollen – mensen, word wakker! Ik heb maar één kleine raad, en dat is die van Gandhi, die het lijdzame verzet zodanig goed heeft uitgevoerd, dat 400 jaar Britse overheersing niet op kon tegen een hele simpele wijsheid:’

‘Your future depends on what you do today.’

‘Jouw toekomst wordt bepaald door wat je nu voor je kinderen wilt doen.’

De video column (6 minuten):

Xander

Zie ook o.a.:

03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
22-01: ‘Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’ (video college Pierre Capel)
20-01: Sperrzeit na 76 jaar terug: ‘Hoe het klokje thuis tikt, tikt het niet voor het virus’ (video college Pierre Capel)
03-01: ‘Nieuwe corona mutatie gouden kans voor bereiken groepsimmuniteit’ (video college Pierre Capel)

2020:

29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’
29-12: Hoofd wetenschap WHO: Geen bewijs dat Covid vaccins besmettingen voorkomen
07-11: Hoogleraar Capel: ‘Zet je angst bij de vuilnisbak’ (/ Ook in november blijken alle maatregelen (1,5 meter, lockdown, mondkapjes) nog steeds helemaal niets uit te maken)
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’ (/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
15-08: ‘De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)
05-07: Hoogleraar immunologie Capel: DNA schade aan complete generaties door 1,5 meter samenleving (/ ALS social distancing zou werken (wat niet zo is), moet je geen 1,5 meter, maar 10 meter afstand houden)
21-06: Hoogleraar Immunologie Pierre Capel: Cijfers bewijzen dat coronamaatregelen volkomen flauwekul zijn

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *