Journalisten houden zelf geen afstand


Dagelijks worden burgers overspoeld met de alarmerende coronaberichten van de Hilversumse media. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat domineert corona de Nederlandse beeldbuis, nieuwssites, social media en radio. De personen die ons die alarmerende boodschappen brengen houden zich zelf echter niet aan de 1,5 meter regel, daarom een overzichtje met hypocrisie.

Journalisten houden geen afstand bij rechtbank Den Haag op dag van de avondklok-uitspraak.

5 Uur Show presentatrice

Om 5 uur 5 Uur Show verslaggever Eva Vloon nog dat het ”positief” was dat Nederlanders zich ondanks de uitspraak van de rechter toch aan de avondklok willen houden. Dezelfde Eva Vloon hoeft zich echter niet aan de wél geldende coronaregels te houden.

5 Uur Show-verslaggeefster: ”De meeste mensen, dat viel mij toch op, zeiden toch: ‘ook al geldt ie (de avondklok) nu even niet, ik ga me er gewoon aan houden’, dat vond ik dan wel weer positief om te horen”

Catshuis overleg

Afbeelding

Crisis bij FvD

Afbeelding

Aftreden Rutte 3

 

Afbeelding

Afbeelding

Appjes bij FvD

 

Het is dus wel duidelijk dat de media consequent lak hebben aan de geldende 1,5-meter-coronamaatregel. Keer op keer op keer op keer wordt de 1,5-meter-regel genegeerd. Geloven ze er zelf eigenlijk wel in? De alarmisten in de media lijken de urgentie van het coronavirus net zo hoog te achten als bruidegom Ferdinand Grapperhaus en trouwambtenaar Broekers-Knol.

5
2
Stemmen

Artikelbeoordeling

Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *